0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
а шо это за херня страшная ехала перед танками ?
Просили не передавать передвижение армии.
Зловив себе на думці під час перегляду - "не дай Бог ту "Акацію" "відіжмуть" колоради на додачу до тої проклятої неубиваємої "Нони"".... ((
«Акация» предназначена для подавления и уничтожения живой силы, артиллерийских и миномётных батарей, ракетных установок, танков, огневых средств, пунктов управления и тактических средств ядерного нападенияепта...они че там крошить собрались ?!
Дорогам писець.
ЇЇ треба вміти наводити-а щодо Нони в мене питання-де вони снаряди беруть-там напевно боєкомплект штук 40 тільки а вони з неї вже котрий тиждень стріляють
Цитата: coolzak від Травня 23, 2014, 02:15:53 02:15ЇЇ треба вміти наводити-а щодо Нони в мене питання-де вони снаряди беруть-там напевно боєкомплект штук 40 тільки а вони з неї вже котрий тиждень стріляютьМикола Литвин на сторожі кордонів України!
Цитата: Doping від Травня 23, 2014, 02:27:34 02:27Цитата: coolzak від Травня 23, 2014, 02:15:53 02:15ЇЇ треба вміти наводити-а щодо Нони в мене питання-де вони снаряди беруть-там напевно боєкомплект штук 40 тільки а вони з неї вже котрий тиждень стріляютьМикола Литвин на сторожі кордонів України!Це як в тому анекдоті-ізраїльський танк іде позаду палестинського піхотинця.той обернеться і стріляє з автомата.танк не відповідає.І так досить довго.накінець палестинець змучився,набої кінчилисяювстав підняв руки.Відкривається люк вилазить ізраїльтянин і питає-що браток патрони кінчилися-ага-купи,я продам .
Цитата: qwest від Травня 23, 2014, 01:23:05 01:23а шо это за херня страшная ехала перед танками ?152мм САУ Акация
сєпаря с півасом нужно било пугнуть очєрєдью із кпвт
Цитата: elko від Травня 23, 2014, 01:30:09 01:30Просили не передавать передвижение армии.ага...пацаны с пивом так и поняли