0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Это тебя эта веточка вдохновилаhttp://ukrpravda.net/index.php?topic=10078.0?
kill death ratio should be over 2.0 Но вообще загадочная штука, целый день ничего не пишешь, заходишь на форум, бац - куча минусов в карму, хто, за шо, хз.
Не поверишь. есть люди которые читают 2, 3, 4 и даже 5 страницы. И тоже самое большое количество минусов за один день заработал когда ничего не писал, думал показалось.
Ну мені в принципі цікаво було б дізнатись хто таку купу мінусів скажімо Аутсайдеру, Лівсі, Блокху та іншим понаставляв. Маю підозру, що тут є бригада, яка сама не пише, а лише мінуси розставляє ;)
Цитата: borderlander від Травня 23, 2014, 04:18:26 16:18Ну мені в принципі цікаво було б дізнатись хто таку купу мінусів скажімо Аутсайдеру, Лівсі, Блокху та іншим понаставляв. Маю підозру, що тут є бригада, яка сама не пише, а лише мінуси розставляє ;)юльки, трясця, вони такі
мутная тема эта кармалибо показывать кто и за что ставит плюсы-минусы либо вообще отключать.
Цитата: Читач від Травня 23, 2014, 04:20:58 16:20Цитата: borderlander від Травня 23, 2014, 04:18:26 16:18Ну мені в принципі цікаво було б дізнатись хто таку купу мінусів скажімо Аутсайдеру, Лівсі, Блокху та іншим понаставляв. Маю підозру, що тут є бригада, яка сама не пише, а лише мінуси розставляє ;)юльки, трясця, вони такі Ось і я так думаю ...До речі, обмежив би кількість змін карми кількістю написаних за день постів. Скажімо той, хто написав нині 10 повідомлень, може сьогодні не більше 10 плюсомінусів поставити.
карма - це взагалі зайва фіча на політфорумах. вона заважає більшості дописувачів-кармодрочерів вільно висловлювати свої думки, бо замінусують.
Цитата: borderlander від Травня 23, 2014, 04:24:30 16:24Цитата: Читач від Травня 23, 2014, 04:20:58 16:20Цитата: borderlander від Травня 23, 2014, 04:18:26 16:18Ну мені в принципі цікаво було б дізнатись хто таку купу мінусів скажімо Аутсайдеру, Лівсі, Блокху та іншим понаставляв. Маю підозру, що тут є бригада, яка сама не пише, а лише мінуси розставляє ;)юльки, трясця, вони такі Ось і я так думаю ...До речі, обмежив би кількість змін карми кількістю написаних за день постів. Скажімо той, хто написав нині 10 повідомлень, може сьогодні не більше 10 плюсомінусів поставити.так є ж обмеження, не частіше як раз в 1 годину можеш поставити + чи -але це все до сраки якщо нема детальної інформації хто і який пост лайкнув-нелайкнув
"карма" - чудовий тренажер популізму! ;)
А може, крім карми, ще якісь медальки і відзнаки ліпити: "обережно, я хамлю", чи реп'яшки -попередження від модерів кандидатам в баню, ну і прочії цяцьки..
Вообще этой байдой не заморачиваюсь и с удивлением читаю ваше обсуждение.