0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Старий від Травня 24, 2014, 03:22:50 15:22Цитата: server error від Травня 24, 2014, 03:16:51 15:16Цитата: Agh від Травня 24, 2014, 02:50:17 14:50Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?Знаю що снайпера можна вирахувати по синякам на плечі правому або лівому в залежності людина чи лівша чи правша а по рукам не чув щоб щось можна було найти ...Мозоль на вказівному пальці або потовщений шкіряний покрів від постійного навантаження. В мене сусід служив рядовим спецназу внутрішніх війсь СССР, так за день розстрілював зі стєчкіна до 500 набоїв. Уявіть що буде з пальцем. Або подивіться на пальці гітариста.Жги есчо!!!!
Цитата: server error від Травня 24, 2014, 03:16:51 15:16Цитата: Agh від Травня 24, 2014, 02:50:17 14:50Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?Знаю що снайпера можна вирахувати по синякам на плечі правому або лівому в залежності людина чи лівша чи правша а по рукам не чув щоб щось можна було найти ...Мозоль на вказівному пальці або потовщений шкіряний покрів від постійного навантаження. В мене сусід служив рядовим спецназу внутрішніх війсь СССР, так за день розстрілював зі стєчкіна до 500 набоїв. Уявіть що буде з пальцем. Або подивіться на пальці гітариста.
Цитата: Agh від Травня 24, 2014, 02:50:17 14:50Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?Знаю що снайпера можна вирахувати по синякам на плечі правому або лівому в залежності людина чи лівша чи правша а по рукам не чув щоб щось можна було найти ...
Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?
Цитата: Sailor від Травня 24, 2014, 03:55:09 15:55Цитата: Старий від Травня 24, 2014, 03:22:50 15:22Цитата: server error від Травня 24, 2014, 03:16:51 15:16Цитата: Agh від Травня 24, 2014, 02:50:17 14:50Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?Знаю що снайпера можна вирахувати по синякам на плечі правому або лівому в залежності людина чи лівша чи правша а по рукам не чув щоб щось можна було найти ...Мозоль на вказівному пальці або потовщений шкіряний покрів від постійного навантаження. В мене сусід служив рядовим спецназу внутрішніх війсь СССР, так за день розстрілював зі стєчкіна до 500 набоїв. Уявіть що буде з пальцем. Або подивіться на пальці гітариста.Жги есчо!!!! Довбню, звісно що не кожного дня, але по дембелю я його пальчики бачив.
Цитата: Старий від Травня 24, 2014, 04:55:09 16:55Цитата: Sailor від Травня 24, 2014, 03:55:09 15:55Цитата: Старий від Травня 24, 2014, 03:22:50 15:22Цитата: server error від Травня 24, 2014, 03:16:51 15:16Цитата: Agh від Травня 24, 2014, 02:50:17 14:50Вчера знакомые забирали малого с учёбы в Донецке, в Ясиноватой на блок посту их тормознули чеченцы. Говорят, вооружены по полной, проверяли очень дотошно, а что больше всего поразило, у всех женщин осматривали руки, вычисляют снайперов. Что там у них на руках такого примечательного, следы от пороха, что ли?Знаю що снайпера можна вирахувати по синякам на плечі правому або лівому в залежності людина чи лівша чи правша а по рукам не чув щоб щось можна було найти ...Мозоль на вказівному пальці або потовщений шкіряний покрів від постійного навантаження. В мене сусід служив рядовим спецназу внутрішніх війсь СССР, так за день розстрілював зі стєчкіна до 500 набоїв. Уявіть що буде з пальцем. Або подивіться на пальці гітариста.Жги есчо!!!! Довбню, звісно що не кожного дня, але по дембелю я його пальчики бачив.Средний?
вінужден констатировать сцікливость И О. препиздента и импотпнтность руководства АТО Интересно, почему еще предатель Микола Литвин не арестован и не расстрелян
юльки горите в аду со своей шалавой.