Автор Тема: Бригинец в фейсбуке...  (Прочитано 700 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline анабиоз

• Hero Member
Бригинец в фейсбуке...
« : Травня 24, 2014, 09:43:00 09:43 »
Цитувати
Викладу думку інакше: якби соціологія показала, що другого туру точно не буде, вибори б вже зірвали. Це відклали на 3 тижні, щоб поколбасити ще краіну.
Вам не здається, що деякі поразки в АТО не випадкові? Дехто працює проти краіни - підставляє, зливає, чи не так? І це не Путін, а певні сили в Украіні.
Турчинов іде в Донбас, доповідають, що все гаразд, всього вистачає, а потім провали і жертви.... Випадковість?
Певні кола в Украіні і РФ хочуть перенести вибори на осінь, почавши усе з початку..... А я цього не хочу. І багато хто не хоче. Одні, тому що знають, що може бути.... Інші тому, що відчувають інтуітивно....
Тих, хто за 2 тут будь-якою ціною не так вже й багато. Тролі, жменька політиків і жертви тролів і цих політиків....
Не доведи Господи, щоб ми почали вибори спочатку, щоб план Путіна нашими украінськими руками здійснився...

Цитувати
Повторюю тим, хто не зрозумів - зрив виборів це план Путіна. Зрив - це вбиті, вбиті, вбиті... Один тур - один зриві, два тури - дві спроби зриву.... ввести військовий стан і почати повноцінну зачистку шавок путіна не можна поки не закінчаться вибори, бо пыд час виборыв закон не дозволяэ ВС. Або вибори, або військовий стан. Путін робить усе, щоб у Турчинова дрогнула рука і він ввів ВС.
Який вихід? Голосуйте в першому турі за того, за кого голосуватимете в другому. Ви за Богомолець, припустимо чи за Яроша, за Тигипка чи за Ляшка.... Прекрасні кандидати, але в другий тур вони вочевидь не проходять.
Голосуйте за того, кого підтримаєте в другому турі. Головне, щоб хтось з кандидатів набрав 50%. Тоді, я впевнений, ще до іннагураціі Турчинов введе ВС і доб'є путінську сволоту.
До речі, я не агітую.... Я не вірю в те, що хтось з кандидатів стане ідеальним президентом, я знаю, що нас чекають нові вибори президента не в 2019, а значно раніше.... Я знаю, що багато (але далеко не всі) хто в Батьківщині називає мене зрадником, бо я не кричу - хай гіне світ, але президентом має бути виключно Тимошенко....Прізвище президента другорядне в порівнянні з долею краіни. Мені до лямпи усі звинувачення - я роблю все, щоб швидще закінчилась війна й почалась розбудова новоі Украіни... Зі мною, як депутатом, чи зі мною, як звичайним громадянином - байдуже...
Я не агітую за когось, я просто інформую, що треба робити, щоб нинішні подіі не повторились перед другим туром...

Цитувати
Чули Турчинова? Він просять обрати президента саме 25 травня. Він точно знає більше, ніж я.... Не чекайте поки розжують, включайте мозги...

https://www.facebook.com/bryhynets
« Останнє редагування: Травня 24, 2014, 09:47:48 09:47 від анабиоз »

Offline Лірник

• Hero Member
Re: Бригинец в фейсбуке...
« Reply #1 : Травня 24, 2014, 09:47:51 09:47 »
+100000000000

Offline анабиоз

• Hero Member
Re: Бригинец в фейсбуке...
« Reply #2 : Травня 24, 2014, 09:48:18 09:48 »
+10000000000000000000