Вітер - це день залишився, був три дні, два вже минуло.
Чим завинив, яка причина бану?
Чому інші назавжди - тому що ідіоти. Тобі залупу треба сюди пустити? Це олдвуд, пожраль-посраль, хочешь з ним спілкуватися? Ну так на фупі він є.
Це не аргументація. Це твоє субєктивне бачення. Ти хочеш, щоб тут був салун - "Залишу лише тих, хто мені приглянеться"
Щодо Олд-Вуда - знаю його особисто в реалі. Не факт що та Залупа- це він, ти міг помилитися. Я хочу, щоб тут був найкращий політичний форум - і тому півночі пояснюю тобі банальні речі, як взаємодіяти з людьми.
І окремо - кожна людина має право прийти на форум. За що ти їх апріорі ненавидиш?
Косташу - якисйь баран з цугундера.
Я його знаю по Дурдому, толкова людина. Те саме - тобі він чимось не глянувся, ти його вбив. Це - паскудство
Корочее - фсб, не хвилюйся, воно реінкарнується тут сотнею ніків.
Я не хвилююся, вони тут будуть, але їх можна й вистріляти ретельно. З мотивацією і в назіданіє наступним бригадникам. Тому і має бути прозорий підхід - щоб паскудники розуміли, що пощади їм не буде, бо все відбувається чітко, планомірно і предметно.
Анті та хуєва туча 7777 - харківський виблядок.
Те саме - звідки знаєш? І чому назавжди? Ти зводиш якісь свої давні особисті рахунки з своїми опонентами? То тримай нас в курсі = хто ще твої особисті вороги?
Україночка - вже знаєте.
Знаю. Трьох днів би вистачило - була б як шовкова на майбутнє.
Алеко - Крим. Забанив, та потім скасував.
За що забанив, чому скасував?
У підсумку - ти поводишся істерично, ображаєш і зневажаєш людей, і цим нагадуєш мені Притулу. Але якщо вона мавпа з гранатою (кнопкою) і згубила свій форум, то ти мені видавався розумною людиною. Візьми себе в руки, прошу, і давай зробимо нормальну модерацію - за мати, образи, паскудства введи короткотермінові бани, пояснюй свої дії, долучи інших до справи, виріши щось з тим хостингом і з перегрузом, бо ти ж бачиш, що людей вже під тисячу.