0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
бачите, українці, у чому справа?? тут навіть зовнішніх ворогів шукати не треба.начебто, і ті, й ті - українці. але сварка йде така, шо кадиров позаздрить.
Цитата: Чупс від Травня 27, 2014, 04:36:46 04:36бачите, українці, у чому справа?? тут навіть зовнішніх ворогів шукати не треба.начебто, і ті, й ті - українці. але сварка йде така, шо кадиров позаздрить.по-перше, іншопланетник - не українець, а американець, що він сам із гордістю заявляє.по-друге, у суперечці народжується істина.
Ой-её кого я вижу. Безработный юлькоштаб с котомкой по миру пошел
Цитата: Блакитний Апельсин від Травня 27, 2014, 04:52:31 04:52Цитата: Чупс від Травня 27, 2014, 04:36:46 04:36бачите, українці, у чому справа?? тут навіть зовнішніх ворогів шукати не треба.начебто, і ті, й ті - українці. але сварка йде така, шо кадиров позаздрить.по-перше, іншопланетник - не українець, а американець, що він сам із гордістю заявляє.по-друге, у суперечці народжується істина.Істину вже вияснили: Я, дякувати Богові, народився і виріс в США. Я вашу батьківщину відвідую лише у справах.Єдине, що б сприяло тріумфу цієї істини - самоліквідація ніка "Arcobaleno".
Такі ніколи не бажатимуть зла своїй другій батьківщині.