Автор Тема: Тимошенко досі не привітала Порошенка з перемогою?  (Прочитано 1588 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline abandon

• Hero Member
Я вірно розумію?

Offline outsider

• Ветеран форума
 Якщо ні, то пора

Offline abandon

• Hero Member
Якщо ні, то пора

Пора була ще вчора за цивілізованою практикою. Натомість все, що ми чули від бюто-сектантів, це теза про те, що ВР не можна розпускати.

Offline outsider

• Ветеран форума
Якщо ні, то пора

Пора була ще вчора за цивілізованою практикою. Натомість все, що ми чули від бюто-сектантів, це теза про те, що ВР не можна розпускати.

Не зовсім. Тональність змінюється. Необхідність осінніх виборів у притомний строк ними визнається.

Так що це просто фірмове хамство Юлії Володимирівни. Яким вона завжди відрізнялася.

Offline qwest

• Ветеран форума
Myroslava Gongadze ‏@MGongadze  10 мин.
Обама у телефонній розмові привітав Порошенка з перемогою на президентських виборах. Текст розмови незабаром !

Offline abandon

• Hero Member
Якщо ні, то пора

Не зовсім. Тональність змінюється. Необхідність осінніх виборів у притомний строк ними визнається.

Так що це просто фірмове хамство Юлії Володимирівни. Яким вона завжди відрізнялася.

gotcha

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Чекайте, ВОНА ще "привiтае" Петю. :smiley14:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
ВОНА лише себе може "привітати" з перемогою особливо на закордонних округах, де косата досягла аж 4-е місце. :lol:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
ВОНА лише себе може "привітати" з перемогою особливо на закордонних округах, де косата досягла аж 4-е місце. :lol:
Ну, мо, 4... то для неi - велике свято.  :upa

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
У політиці, як і у спорті треба у свій час йти.

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Да пребудет с Вами Сила
Тимашонка явно в неадеквате, ее к власти нельзя подпускать и на пушечный выстрел.
Эта делов наворотит похлеще хряка. :smiley23:

Offline Помадка

• Hero Member
Як Вана може привітати поперед Пуцькіна?

Offline abandon

• Hero Member
Привітання немає.
Вкотре мерзота проявила ввою сутність.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Привітання немає.

Я вважаю, що у 2010 році усі хто голосував за Яника - були праві, бо Тимошенко - більше зло. При її правлінні навіть території втратили.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Як можна? Ще ж не кінець. Опрацьовано 99.49% бюлетенів. А раптом?..

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Привітання немає.

Я вважаю, що у 2010 році усі хто голосував за Яника - були праві, бо Тимошенко - більше зло. При її правлінні навіть території втратили.

Я хуєю в етам заапаркі ((((((((((((((((((
Це виходить, що розграбована України, "Небесна Сотня", золоті батони і т.п., втрачений Крим, це менше зло, ніж те що при Юлі не було б жодного з цих пунктів??????????
Чи ти здоровий, хлопче ???

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Привітання немає.

правильно - мерзотника свиню не привітати це святе
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline asmodey

• Sr. Member
 юлька "нэ прывитала" и пидоровыча - херовенько он закончил..надо бы и потроху задуматься.. :smilie7:

Offline elko

• Hero Member
Нет, она что-то говорила, что желает новому Президенту. Но имя не произносила.

А оно надо?

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
Привітання немає.

Совершенно согласен. Лучше иметь врага перед лицом, чем за спиной.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала Петра Порошенка з перемогою у виборах президента України.
Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".
Як відомо, у четвер Центральна виборча комісія опрацювала 100% електронних протоколів з виборчих дільниць.
"Українці зробили свій вибір, і я його поважаю. Я вітаю нового президента із перемогою на виборах. Народ дав йому великий кредит довіри, який треба виправдати, і у нового керівника держави є для цього всі можливості і повноваження", - зазначила Тимошенко.
"Наша країна перебуває у важкій ситуації. Загострювати її політичними протистояннями зараз недоцільно. Тому заради миру, заради втілення в життя ідеалів Майдану моя команда готова допомогти новому президенту України", - запевнила лідер "Батьківщини".
"Однак наша партія і фракція будуть пильно контролювати дії нової президентської команди. Тож – натхнення, вдачі та плідної роботи новій владі!" - йдеться у привітанні.

Offline Bestия

• Hero Member
  • Постоять за себя - полежать за других
Тимошенко досі не привітала Порошенка з перемогою?

Я не знаю, о ком это вы говорите. (с)
Интеллектуалы делятся на два типа: одни поклоняются интеллекту, другие им пользуются

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Якби я був обраний Президентом, мені було б глибоко пох, хто мене привітав чи не привітав.

Але бздуни ( електорат Бздуна) - вже котрий день тільки й обговорюють, чи всі вже привітали Петю-Бздуна чи ще хтось забув.

Offline asmodey

• Sr. Member
Якби я був обраний Президентом, мені було б глибоко пох, хто мене привітав чи не привітав.

Але бздуни ( електорат Бздуна) - вже котрий день тільки й обговорюють, чи всі вже привітали Петю-Бздуна чи ще хтось забув.

та они ж как папуасы - для них "казаться" важнее чем "быть".. как ханыгам в генделыке им муляет вопрос - "ты меня уважаешь?"

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

та они ж как папуасы - для них "казаться" важнее чем "быть".. как ханыгам в генделыке им муляет вопрос - "ты меня уважаешь?"

...Якщо почати аналізувати стратегію політичних вподобань тих, хто сьогодні без міри "влюбльон" в Порошенка, а 5 років назад був так само влюбльон в іуду -Ющенка , то всіх цих ющо-порохо-бздунів можна тикати рилом в їхнє ж гівно, як завгодно довго.

...Пам"ятаю 2006 рік, серпень. Інтриги Шилом Бритого Іуди закінчилися тим, що Риги + СПУ склепали ширку, то тоді Ющ замість розпустити Раду, дав команду своїм шнуркам з "НАшої України" киздувати в ту ж ширку, щоб отримати там хоть п"яток портфельчиків.
Кожен скаже, ну як можна було довірятись янучаром і морозовцям ??? Але ж для лохторату бздунів справжня суть речей - це не головне. Для них головне все те, що "має вигляд", все те, що впаковане в красиву обгортку (ну з понтом діло, ми ж теж ніби при владі, не тільки ПР і СПУ ;)))))
Потім настала осінь 2006 року, і депутати ПР і СПУ повикидали з крісел, голосуючи недовіру,  майже всіх міністрів по квоті НУ, наче шкідливих котів ;))))
Тарасюку - МІністру ЗС, навіть окуляри розбили ;))) І в цей час всю дорогу скуповували тушок, скупили вже майже 300 штук і Ющу конкретно замаячив імпічмент.

Якби тоді не Юлині депутати здали мандати й прийшлось ВР розпускати, то Ющ чмихнув би на рідну пасіку ще навесні 2007-го року.
А так - зумів  сидіти й бздіти в Президентському  кріслі аж до 2010 року. Після цього бздунячий лохторат різко возлюбив Вітьку- Іуду, возніс його мало не до сонму святих - великомучеників, якому зла відьма- Юлька не дала до кінця здійснити свою, Месіанську місію )))))))))