Та вже затрахали цією темою. Вже раз десять це все тут на форумі обговорили.
Я певне все пропустив 
І шо ви сказали? Нравицця Український президент московського потрохату?
Сказали, що Президент України має ставитися з повагою до всіх конфесій. А те що він зберіг вірність
тій вірі в якій його хрестили, то тут немає нічого поганого. Крім того треба розділяти віру та церкву, а також
відділити церкву від держави. Московський патріархат дуже багато пхає свого носа якраз в справи держави
і це треба міняти.
Шото дофіга у вас протиріч у короткому пості.
1. УАПЦ і УПЦКП зрадили віру? Адже всі хто хрестились за совдепії були формально МП.
А як на рахунок греко-католиків, котрі повернули собі свою церкви тільки в 1990?
2. До якої церкви належиш - це теж вираження твоєї віри. Не уявляю, чому українець ходить до українофобної церкви.
3. Шоб відділити церкву від держави - треба президенту або тихенько молитись десь в домашній каплиці або ходити до всіх по черзі
По-перше, Порошенко ще не Президент. По-друге, в нього є збудована власна церква (домашня каплиця), саме те
що ви пропонуєте. По третє греко-католицька церква була і до 1990 (у підпіллі). По-четверте всі ці церкви УАПЦ, УПКЦП
і МП формально належать до однієї віри - православ'я, це я й мав на увазі що він не зрадив віри. Мені, як греко-католику,
все рівно до якої церки ходить Порошенко, він все рівно не греко-католик, і тим не менше я його поважаю за інші якості.
Я взагалі не розумію чому так багато різних православних церков ? Ви не знаєте часом ?

PS. З вікіпедії
Українська греко-католицька церква
єдина з українських Церков, що має безперервну ієрархічну спадкоємність
з часу заснування у Х ст. А не з 1990 року