Автор Тема: Україні дозволили перейти до другого етапу спрощення візового режиму з ЄС  (Прочитано 1571 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline wind

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Єврокомісія ухвалила рішення про перехід України до другої фази лібералізації візового режиму з Європейським союзом.

Про це повідомила прес-служба представництва ЄС в Україні.

У вівторок Єврокомісія дійшла висновку, що Україна створила всі необхідні законодавчі, політикові та інституційні рамки та досягла відповідності вимогам першої фази візового діалогу. А тому можна розпочинати другу фазу, в рамках якої Європейська комісія перевірятиме виконання всіх цих правил.

Коментуючи подію, президент Єврокомісії Жозе-Мануел Баррозу зазначив, що пропозиція перейти до другої фази є передусім "визнанням важливих законодавчих реформ, що були ухвалені протягом останніх місяців".

"Хоча попереду все ще залишається важлива робота, це дуже конкретний сигнал владі та громадянам України, що за умов наполегливої роботи переваги ближчої асоціації з ЄС є реальними та відчутними для всіх", - зазначив очільник Єврокомісії.

Європейський комісар з внутрішніх справ Сесилія Мальмстрьом наголосила, що після цієї доповіді "ми можемо перейти до другої фази" виконання Плану дій з візової лібералізації.

Українська правда

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
какое нах спрощення когда тут чечены на камазах свободно шныряют?? кто нам границы откроет если у нас с пидорашей проходной двор а не граница ...
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Очередное бла-бла-бла. Подобные статьи я вижу регулярно, но как говорится воз и ныне там.

Offline Sarumyan

• Sr. Member
Это не бла-бла-бла, а реальное продвижение на том пути, который недавно прошла Молдова.

Offline Радник

• Sr. Member
У мене однокурсник працює у представництві України при Єврокомісії, каже, що працюють, аж гай гуде.  Повним ходом до безвізового режиму.

Offline salvador dali

• Hero Member
какое нах спрощення когда тут чечены на камазах свободно шныряют?? кто нам границы откроет если у нас с пидорашей проходной двор а не граница ...

Ну скажем так, в Америке тоже есть несанкционированное массовое пересечение госграницы мексиканскими нелегалами, и специальными службами они отлавливаются и депортируются, вроде Гринго называются. И американцы не имеют проблем с визами. Аналогичная проблема есть и у нас. Есть проблема с несанкционированным пересечением границы чеченскими элементами и у нас также есть служба которая занимается отловом нелегалов, депортацией и даже утилизацией нелегалов. Называется эта служба военно-воздушные силы Украины.

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
У мене однокурсник працює у представництві України при Єврокомісії, каже, що працюють, аж гай гуде.  Повним ходом до безвізового режиму.
:smiley24:

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Это конечно хорошо, но не забываем что обязательным условием является биометрический паспорт. От нашего правительства на эту тему ничего не слыхать.
Кстати отличный повод для нашей власти показать себя с лучшей стороны, если наладят изготовление паспортов без лишних задержек.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
я впевнений, що київський Держзнак ПК "Україна" вже повним ходом вивчає технологію виготовлення біометричних паспортів і незабаром почне їх виготовляти.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Sergius

• Ветеран форума
гадаю що раз не вистачае людей на патрулювання, то треба якiсь дiлянки закрити наглухо, якiсь зробити минними полями. I запровадити патрулювання дронами. Дронiв гарних начебто виготовляе Iзраiль 

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
гадаю що раз не вистачае людей на патрулювання, то треба якiсь дiлянки закрити наглухо, якiсь зробити минними полями. I запровадити патрулювання дронами. Дронiв гарних начебто виготовляе Iзраiль
Надавачі руху поставити (в нас такі навіть в HomeDepot є, як знаєш) - щоб активували арбалети якісь чи вогнемети, в місцях, не положених для перетину.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Пока с Рашей визовый не установим все это голимый блеф.В последний момент дадут взад.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
Пока с Рашей визовый не установим все это голимый блеф.В последний момент дадут взад.
І вірно зроблять. Європі не потрібна Україна, що є транзитом колорадських жуків.
На Сході потрібна стіна, з колючим дротом під електрикою.

Offline outsider

• Ветеран форума

Ні колего. Потрібен звичайний візовий режим. Причому що б нормальним росіянам візу видавали прямо на кордоні.

Offline GizmoGremlin

• Hero Member

Ні колего. Потрібен звичайний візовий режим. Причому що б нормальним росіянам візу видавали прямо на кордоні.
Ні колего. Нормальні росіяни в Україну зараз не поїдуть. А ненормальні кордон далеко не через пропускні пункти перетинатимуть.
Стіна, дріт, ілєктрика, вогнемети, і 3-місячні черги за візою.

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Глупость
Безвизовый не значит, что у нас с ЕС не будет границ и таможен
Это значит, что пропускать через границы будут без виз