Народ. Успокойтесь блин! К чему эмоции если тут необходим трезвый расчет.
Сразы скажу что никаких нацистских или фашистских символов но шевроне я не вижу и, естественно, сами добровольцы имеют полное право самим выбирать себе символику.
Но есть одно но, и оно не относится к "услыште Донбасс".
Одной из целей работы на востоке есть как можно более максимальная агитация местных к сотрудничеству.
Я подчеркиваю, цель не запугивание, а сотрудничество местного населения.
Имено поэтому наши армейцы не раскатывают в блин весь тот гадюшник.
И использование спорных, для местных, а не меня или бойцов "Азова", символов только помешает осуществлению этой цели.
Не думаю что использование курицы или красной звезды сможет тут помоч. Мы не с коммиками воюем.
Символы должны быть нейтральными в идеологическом и пропагандистском плане
Главная цель в войне это не тело солдата противника, а его психика
К березні в якомусь з репортажів з Криму був діалог на вулиці.
Місцевий підійшов до іншого місцевого і дорікав йому жовто-блакитним прапором -
"под етім флагом бандеровци ваєвалі, ето бандеровскій флаг"
те що сам він стояв під прапором з яким воювали власівці він навіть не усвідомлював
і йому ніхто цього не зауважив.
Підлаштування під чужі уявлення не допоможе. Треба не підлаштовуватись потрібно змінювати.
Психіку кажете за ціль мати, то не потрібно до неї пристосовуватись її потрібно змінювати,
поселіть в ній страх, страх втратити нормальне життя. страх втратити можливість реалізувати плани на майбутнє,
страх втратити щоденний захист свого майна, життя і здоров'я, і противник стане вашим союзником.
Цей страх поселили в місцевих терористи за бездіяльності влади.
Але це не може тривати вічно це потрібно використовувати зараз - прийти і позбавити цього страху.
І руна асоціюватиметься з поверненням до норми, а не з подіями сивої давнини.
І буде вона добрим знаком бо разом з нею прийшов мир і пішло все чого боялись.