Автор Тема: Добровольчий батальйон "Азов"  (Прочитано 41076 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
Re: Добровольчий батальйон "Азов"
« Reply #90 : Травня 28, 2014, 07:16:31 19:16 »

:weep: :weep: :weep:
а вони, трясця, символи підбирають, до пластичного хірурга йдіть - вилиці підбирайте,
а то не так зрозуміють і не стануть союзниками, не піддадуться завоюванню психіки

там не все дебилы, поверьте

нет смысла затруднять себе работу

расчет на запугивание НИКОГДА не срабатывал

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #91 : Травня 28, 2014, 07:16:34 19:16 »
Оце так тема, дві сторінки рунами списали. Я думав почитати про славні бойові діла, ан ні - дизігнери вперлись в найважливіше - нарукавний знак. Хлопчики не набавились, уже і воювати довелось і все одно не проходить тяга до нацистської романтики. Хоч чучелом хочь тушкою. а свастику вліпим. І арії і руна все приплели. Як бідні козаки років 200 воювали без рун, хрін його знає, може знали щось. Але ж селюки дикі нам з них приклад брать не пристало ми краще на арійців подивимось. У них же є чому повчитись всетаки 2 світові просрали, державу втратили на довгі роки, чужі військові бази і досі мають на своїй землі, чи не приклад для наслідування.
Батя, мы стараемся ...

Offline salvador dali

• Hero Member
« Reply #92 : Травня 28, 2014, 07:17:39 19:17 »
Народ.  Успокойтесь блин! К чему эмоции если тут необходим трезвый расчет.

Сразы скажу что никаких нацистских или фашистских символов но шевроне я не вижу и, естественно, сами добровольцы имеют полное право самим выбирать себе символику.

Но есть одно но, и оно не относится к "услыште Донбасс".

Одной из целей работы на востоке есть как можно более максимальная агитация местных к сотрудничеству.
Я подчеркиваю, цель не запугивание, а сотрудничество местного населения.
Имено поэтому наши армейцы не раскатывают в блин весь тот гадюшник.

И использование спорных, для местных, а не меня или бойцов "Азова", символов только помешает осуществлению этой цели.
Не думаю что использование курицы или красной звезды сможет тут помоч. Мы не с коммиками воюем.
Символы должны быть нейтральными в идеологическом и пропагандистском плане

Главная цель в войне это не тело солдата противника, а его психика

К березні в якомусь з репортажів з Криму був діалог на вулиці.
Місцевий підійшов до іншого місцевого і дорікав йому жовто-блакитним прапором -
"под етім флагом бандеровци ваєвалі, ето бандеровскій флаг"
те що сам він стояв під прапором з яким воювали власівці він навіть не усвідомлював
і йому ніхто цього не зауважив.
Підлаштування під чужі уявлення не допоможе. Треба не підлаштовуватись потрібно змінювати.
Психіку кажете за ціль мати, то не потрібно до неї пристосовуватись її потрібно змінювати,
поселіть в ній страх, страх втратити нормальне життя. страх втратити можливість реалізувати плани на майбутнє,
страх втратити щоденний захист свого майна, життя і здоров'я, і противник стане вашим союзником.
Цей страх поселили в місцевих терористи за бездіяльності влади.
Але це не може тривати вічно це потрібно використовувати зараз - прийти і позбавити цього страху.
І руна асоціюватиметься з поверненням до норми, а не з подіями сивої давнини.
І буде вона добрим знаком бо разом з нею прийшов мир і пішло все чого боялись.

Читач, у тебя явно не хватает какой-то клепки понять элементарное. Во первых Донбасс - это не Крым (в шизонутом севастополе ничего уже не поможет), а во вторых, на Донбассе есть особорадикальный фашолюмпен - который не переубедить ничем, там проебом какие символы, но есть большая часть населения, которая нейтральна. Так вот, такими вот шевронами, можно запросто спугнуть нейтральных людей и сделать их радикальными колорадосами. Тебе же уже сказали, что нужен нейтральный символ, а не стрёмный использовавшийся в немецкой армии.... Никто не говорит, что это панацея и некуй кидаться в крайности со сзвездами и орденами. Нужна очень тонкая и мудрая работа на Донбассе, а не тупая и провокативная. Ширше нужно думать... Ширше

Offline Читач

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #93 : Травня 28, 2014, 07:24:10 19:24 »
Оце так тема, дві сторінки рунами списали. Я думав почитати про славні бойові діла, ан ні - дизігнери вперлись в найважливіше - нарукавний знак. Хлопчики не набавились, уже і воювати довелось і все одно не проходить тяга до нацистської романтики. Хоч чучелом хочь тушкою. а свастику вліпим. І арії і руна все приплели. Як бідні козаки років 200 воювали без рун, хрін його знає, може знали щось. Але ж селюки дикі нам з них приклад брать не пристало ми краще на арійців подивимось. У них же є чому повчитись всетаки 2 світові просрали, державу втратили на довгі роки, чужі військові бази і досі мають на своїй землі, чи не приклад для наслідування.

у козаків з державністю теж не дуже склалось  :smilie2:
та й гілка, як на мене, не про конкретний символ, а про межу пристосуванства і розмивання ідентичності
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #94 : Травня 28, 2014, 07:27:38 19:27 »

:smiley24: +1000

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #95 : Травня 28, 2014, 07:32:08 19:32 »

та й гілка, як на мене, не про конкретний символ, а про межу пристосуванства і розмивання ідентичності
Крити нічим - не склалося, тай не дуже прагнули, захищали більше вольності козацькі. Селюки, що ти хочеш, не те що прусаки. Але ж свої по землі, по крові. Та й чуби козацькі чогось носите, а вони до рун не дуже пасують. Тут як кажуть дезігнери еклєктіка. Треба вже визначитись - або хрестик або обрізання. :smilie5:
Батя, мы стараемся ...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #96 : Травня 28, 2014, 07:37:41 19:37 »
Читач, у тебя явно не хватает какой-то клепки понять элементарное. Во первых Донбасс - это не Крым (в шизонутом севастополе ничего уже не поможет), а во вторых, на Донбассе есть особорадикальный фашолюмпен - который не переубедить ничем, там проебом какие символы, но есть большая часть населения, которая нейтральна. Так вот, такими вот шевронами, можно запросто спугнуть нейтральных людей и сделать их радикальными колорадосами. Тебе же уже сказали, что нужен нейтральный символ, а не стрёмный использовавшийся в немецкой армии.... Никто не говорит, что это панацея и некуй кидаться в крайности со сзвездами и орденами. Нужна очень тонкая и мудрая работа на Донбассе, а не тупая и провокативная. Ширше нужно думать... Ширше

та так, я якийсь тупий 23 роки широко думали широко дозволяли, а воно он як вийшло - хунта,
особливо радикальний нейтральних взяв і до нігтя, і нічого терплять, навіть поважають і пишаються,
а мені як особливо радикальному з іншим знаком так не можна вчинити бо 
"расчет на запугивание НИКОГДА не срабатывал" от у фашолюмпена він спрацьовує,
а у нефашонелюмпена не спрацює, а чого бо у нефашонелюмпена думки повинні бути ширше,
російську мову, освіту, науку - табудьласка
російський канал, кіно, розвагу - танемапитань
російську книжку, пресу, змі - таскількихоч
російський погляд на світ - та як наслідок
і все аби не дай Боже вузьким українством не образити, образиться ж повернеться ж до ворога обличчям
виховали - допомогло  :smiley24:
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #97 : Травня 28, 2014, 07:41:22 19:41 »

і все аби не дай Боже вузьким українством не образити, образиться ж повернеться ж до ворога обличчям

я не спец в этих знаках, но тут вроде писали, что руна - это арийский символ. Каким боком тут українське?

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #98 : Травня 28, 2014, 07:50:32 19:50 »

У козаків і з ідентичністю було не дуже - православні люди руського роду на службі різних монархій, тобто не найкраща основа, щоб виводити з неї державність.

А щодо страхів, то гопники хай бояться, а нормальним такий катарсис не зашкодить - рускіє антифашисти грабують, а українські фашисти захищають.  Все одно найближчий час на масову підтримку всього населення "Азов" не розраховує, а проукраїнських це не відлякає.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #99 : Травня 28, 2014, 07:51:40 19:51 »

я не спец в этих знаках, но тут вроде писали, что руна - это арийский символ. Каким боком тут українське?

"Арійський" не дорівнює "германський".

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #100 : Травня 28, 2014, 07:51:53 19:51 »

мені на даний конкретний знак глибоко плювати арійський індійський китайський чи племені мая,
там в підрозділі основа, скоріше за все, з Тризуба,  от вони свій знак і втулили - мають право,
а узгоджувати з "болотом" яке толерує російським символам і силам,
через нейтральність свою, страх чи похуїзм, свій символ український батальйон не повинен
бо принципово безглузда позиція, десь так

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #101 : Травня 28, 2014, 08:06:13 20:06 »
Хлопцям подобається така - що поробиш. Кому не подобається, робіть свій батальйон, йдіть воювати з орками, і чіпляйте кращий знак.

охуєнно. весь світ почне казати про "фашизм піднімає голову", але то хуйня, головне щоби хлопцям подобалося. і їхньому Провідникові - агенту корчинському.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #102 : Травня 28, 2014, 08:09:33 20:09 »

мені на даний конкретний знак глибоко плювати арійський індійський китайський чи племені мая,
там в підрозділі основа, скоріше за все, з Тризуба,  от вони свій знак і втулили - мають право,
через нейтральність свою, страх чи похуїзм, свій символ український батальйон не повинен
тут всем плевать на этот знак. Обсуждаем только одно: из-за него будет больше потерь у Азова. Вот и все. Житель луганды, бродя по улице после утреннего употребления пива и семок, и случайно заметив за одним углом колорада, а за другим бойца азова с таким шевроном, из-за своих страхов перед правосеками пойдет и шепнет на ухо колораду позицию нашего бойца. И тот боец уже труп.

Offline salvador dali

• Hero Member
« Reply #103 : Травня 28, 2014, 08:11:48 20:11 »
Хлопцям подобається така - що поробиш. Кому не подобається, робіть свій батальйон, йдіть воювати з орками, і чіпляйте кращий знак.

охуєнно. весь світ почне казати про "фашизм піднімає голову", але то хуйня, головне щоби хлопцям подобалося. і їхньому Провідникові - агенту корчинському.

+100500 Плевали мы на весь мир, слушать что говорит весь мир - это комплексы неполноценности! Спасибо Корчинскому, что научил нас жизни и мудрости  :lol:

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #104 : Травня 28, 2014, 08:13:44 20:13 »

тут всем плевать на этот знак. Обсуждаем только одно: из-за него будет больше потерь у Азова. Вот и все. Житель луганды, бродя по улице после утреннего употребления пива и семок, и случайно заметив за одним углом колорада, а за другим бойца азова с таким шевроном, из-за своих страхов перед правосеками пойдет и шепнет на ухо колораду позицию нашего бойца. И тот боец уже труп.

так і я ж про те - триколор потрібно нашивати житель луганди може сплутає кому продаватись
порвіть мозок жителю луганди - вступіть в РФ

якщо серйозно, то продасть незалежно від нашивки, або не продасть теж не залежно,
бо не те є основою його визначення "свій" "чужий"
« Останнє редагування: Травня 28, 2014, 08:16:38 20:16 від Читач »

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #105 : Травня 28, 2014, 08:35:38 20:35 »
Що це таке ідея нації ?
- оце
http://snaua.info/ideya-natsiyi-simvolika-i-traditsiya/ - тут їхнє поясненя
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Sun_%28occult_symbol%29 - оце чорне сонце, окультний символ, що означає вогонь який горить всередині людини. В наших націоналістів ніколи його не бачив, тому здивований звідки він на емблемі, як на мене там би пасувало більше "македонське сонце"
http://goo.gl/NOvSMU

Прочитав. Там все за вуха притягнуте. Я так зрозумів, що дизайнер просто намалював цей знак, а потім підганяли
до нього якісь історичні події і аналоги.

"Ідея Nації" - знак у його цьому вигляді намалював на початку 90-х львівський художник Нестор Пронюк. Знак використовувався як лого Соціал-Національною партією України з 1993-4 рр. десь до 2002-3 року. Зареєстрований як товарний знак в Держпатенті України. Власник знаку - СНПУ (згодом  Свобода").
Лого використовувалось Товариством сприяння Збройним Силам та Військово-морському флоту "Патріот України". Це була структура під керівництвом "уповноваженого з питань розвитку нації" Андрія Парубія. Однороженко (один із засновників СНА з Харкова) з*явився перший раз на з*їзді "Патріоту" десь в кінці 90-х. Після припинення діяльності організації як структури СНПУ лого було "позичене" харківським "Патріотом України"

з.і. в мене є такий значок, виготовлений в металі, десь з середини 90-х...
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #106 : Травня 28, 2014, 08:44:20 20:44 »
Що значить саме ця руна, хто знає?
во-первых, это  IN - идея нации.
во-вторых, это символика СНА/Патриот Украины. члены этой организации и легли в основу батальона. это те самые "черные человечки", о которых говорят уже месяц. большинство являются выходцами из Слобожанщины и Донбасса.
« Останнє редагування: Травня 28, 2014, 08:47:44 20:47 від Darth Vader »
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Loge

• Hero Member
« Reply #107 : Травня 28, 2014, 08:45:15 20:45 »

Крити нічим - не склалося, тай не дуже прагнули, захищали більше вольності козацькі. Селюки, що ти хочеш, не те що прусаки. Але ж свої по землі, по крові. Та й чуби козацькі чогось носите, а вони до рун не дуже пасують. Тут як кажуть дезігнери еклєктіка. Треба вже визначитись - або хрестик або обрізання. :smilie5:

Може вже час припинити вперто заплющувати очі на наукові факти? Факт перший. Батьківщина протоаріїв - степи Причорномор'я. Факт другий. Ви знаєте, що в сучасному світі існує Країна Аріїв? Більше того, вона абсолютно офіційно саме так і називається. Це Іран.

Цитувати
Сучасна назва Ірану (перс. ايران‎) через пехл. Erān сходить до авест. Airyāna, що утворене від самоназви давніх індоіранців — «arya» і є або прикметником «Арійська країна», або генетивою «Країна аріїв» у виразі типу авест. airyanam dahyunam — "країни аріїв ".

Сучасна наука обгрунтовано свідчить, що німці мають до стародавніх аріїв навіть ще менший стосунок ніж сучасні українці...

Фюрер був таким витівником! Чи знають шановні дописувачі про його палку прихильність до «теорії порожнистої Землі»?

До речі, раджу поцікавитись походженням козацького чуба... Перш ніж вчити нас до чого він пасує, а до чого ні. :upa

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #108 : Травня 28, 2014, 08:49:36 20:49 »
прикол в тому, шо автор (Пронюк) пропонував варіанти і в кириличному написанні абревіатури... з українською Н
В 90-х СНПУ декілька років видавала тижневу газету, котра без перешкод продавалась в кіосках Львова. В її "шапці"  був цей знак

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #109 : Травня 28, 2014, 08:53:46 20:53 »
да и какая разница, что у них за символика.
главное, что они делают, а не какие символы на рукав пришивают.
это символ их общественно-политической организации, которая проводила военно-патриотические занятия и готовила их к этой войне еще 10 лет назад, когда вы, видя таких людей, пальцем крутили у виска, называя дураками тех, кто готовится к войне рашизмом. а они готовились. и теперь они там, а вы здесь штаны на диванах протираете.

и я не говорю вам это в укор, чтобы вы бежали с оружием в руках на донбасс. вы все равно там не нужны, потому что вы к этому не готовы даже в моральном плане, а уже тем более в плане боевой подготовки. а они готовы, потому что готовились много лет. тот же Ярош еще в 2008 году в своем интервью предсказывал войну с Рашкой.  и тогда мы все на них смотрели, как на идиотов. разве не так?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #110 : Травня 28, 2014, 08:56:39 20:56 »
прикол в тому, шо автор (Пронюк) пропонував варіанти і в кириличному написанні абревіатури... з українською Н
В 90-х СНПУ декілька років видавала тижневу газету, котра без перешкод продавалась в кіосках Львова. В її "шапці"  був цей знак
так это и был знак СНПУ.

после того как СНПУ была приватизирована Тягныбоком и переименована в "Свободу", от нее отошли часть людей и образовали то, что сегодня называется СНА и "Патриот Украины". и знак "идея нации" они оставили за собой, позиционируя себя наиболее близкими к той старой СНПУ, что была в 90-х
« Останнє редагування: Травня 28, 2014, 09:01:14 21:01 від Darth Vader »

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #111 : Травня 28, 2014, 08:59:29 20:59 »
это символ их общественно-политической организации, которая проводила военно-патриотические занятия и готовила их к этой войне еще 10 лет назад, когда вы, видя таких людей, пальцем крутили у виска, называя дураками тех, кто готовится к войне рашизмом. а они готовились. и теперь они там, а вы здесь штаны на диванах протираете.

и я не говорю вам это в укор, чтобы вы бежали с оружием в руках на донбасс. вы все равно там не нужны, потому что вы к этому не готовы даже в моральном плане, а уже тем более в плане боевой подготовки. а они готовы, потому что готовились много лет. тот же Ярош еще в 2008 году в своем интервью предсказывал войну с Рашкой.  и тогда мы все на них смотрели, как на идиотов. разве не так?

різниця є...
Свобода - відмовилась використовувати цей знак через постійне звинувачення у фОшизмі зі сторони ВСІХ опонентів -  і наших і москальских...
Більше того - велика к-сть тих, хто нині робить "партію" Правий сектор, вийшли з СНПУ через незгоду з пропозицією творити власне МАСОВУ партію, а не організацію "орденського" типу

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #112 : Травня 28, 2014, 09:03:47 21:03 »

різниця є...
Свобода - відмовилась використовувати цей знак через постійне звинувачення у фОшизмі зі сторони ВСІХ опонентів -  і наших і москальских...
Більше того - велика к-сть тих, хто нині робить "партію" Правий сектор, вийшли з СНПУ через незгоду з пропозицією творити власне МАСОВУ партію, а не організацію "орденського" типу
"Свобода" Тягныбока себя уже показала - обычные конъюнктурщики, как их предводитель.

и именно "организация орденского типа", а не партия "Свобода" сегодня создала боевое подразделение, которое мочит вату на востоке Украины
« Останнє редагування: Травня 28, 2014, 09:05:30 21:05 від Darth Vader »

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #113 : Травня 28, 2014, 09:13:04 21:13 »
В общем этот спор на патриотичеком форуме, где колорадов раз два и обчелся, показывает, что руны не нужны. Если мы тут спорим, можно себе представить, что думает рядовой шахтер, вылезший из забоя.

Конечно, можно наплевать на его мнение. Но не сейчас. Сейчас он нужен как союзник. Выгоним кадыровцев и фашистов, поговорим с шахтером українською мовою, й зробимо так, щоб він поважав не арійську руну, а український тризуб.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #114 : Травня 28, 2014, 09:15:18 21:15 »
В общем этот спор на патриотичеком форуме, где колорадов раз два и обчелся, показывает, что руны не нужны. Если мы тут спорим, можно себе представить, что думает рядовой шахтер, вылезший из забоя.

Конечно, можно наплевать на его мнение. Но не сейчас. Сейчас он нужен как союзник. Выгоним кадыровцев и фашистов, поговорим с шахтером українською мовою, й зробимо так, щоб він поважав не арійську руну, а український тризуб.

:smiley24:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #115 : Травня 28, 2014, 09:16:12 21:16 »

да насрать мне на мнение шахтера!
заявляю тебе это как внук шахтера.

что касается "ненужности рун", то все в ваших руках - создавайте свои батальоны и рисуйте лого без рун  :smiley15:

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #116 : Травня 28, 2014, 09:25:21 21:25 »

різниця є...
"Свобода" Тягныбока себя уже показала - обычные конъюнктурщики, как их предводитель.

и именно "организация орденского типа", а не партия "Свобода" сегодня создала боевое подразделение, которое мочит вату на востоке Украины

завданням політиків є недопущення громадянського конфлікту на території своєї держави. Тому політичні партії (різного спрямування!) мають творити умови для нормального функціонування армії. Що, власне і намагається робити Свобода.
А творення напівприватних "батальйонів" - шлях до анархії і втрати державності...
Взяти нині за емблему бойового підрозділу знак, котрий показав свою неефектівність протягом десятка років - вершина дурості. Або свідомий крок на шляху ескалації і затягування конфлікту...

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #117 : Травня 28, 2014, 09:34:32 21:34 »
завданням політиків є недопущення громадянського конфлікту на території своєї держави. Тому політичні партії (різного спрямування!) мають творити умови для нормального функціонування армії. Що, власне і намагається робити Свобода.
не заметил. вообще Тягныбока не видно. наверное, все что он сегодня пытается - это выдавливать из себя утренний стул.
впрочем, и раньше делал то же самое.

Цитувати
А творення напівприватних "батальйонів" - шлях до анархії і втрати державності...
когда мусара предатели на 99%, а армия - бездельники и алкаши, то альтернативы таким батальонам нет.

Цитувати
Взяти нині за емблему бойового підрозділу знак, котрий показав свою неефектівність протягом десятка років - вершина дурості. Або свідомий крок на шляху ескалації і затягування конфлікту...
тебе в ООН надо выступать. поддакивать Пан Гимно Муну :gigi:

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #118 : Травня 29, 2014, 11:56:21 11:56 »

:weep: :weep: :weep:
а вони, трясця, символи підбирають, до пластичного хірурга йдіть - вилиці підбирайте,
а то не так зрозуміють і не стануть союзниками, не піддадуться завоюванню психіки

там не все дебилы, поверьте

нет смысла затруднять себе работу

расчет на запугивание НИКОГДА не срабатывал

На Дамбасе именно на него должен быть основной расчет.
Сработает.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #119 : Травня 29, 2014, 12:22:09 12:22 »

+100500 Плевали мы на весь мир, слушать что говорит весь мир - это комплексы неполноценности! Спасибо Корчинскому, что научил нас жизни и мудрости  :lol:

"Весь мир" привёл нас к соглашению от 21 февраля.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно