Автор Тема: "У Львові жінка викинулась з 10 поверху будівлі податкової"  (Прочитано 1303 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline polemistes

• Hero Member
http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_zhinka_vikinulas_z_10_poverhu_budivli_podatkovoyi&objectId=1309949

"У результаті перевірки встановлено, що насправді податківці помилилися і боргу в неї немає, хоча кілька місяців цькували її ним. У жінки залишилася 2-х місячна дитина."

Немає слів...

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
дура твою мать

Offline salvador dali

• Hero Member
Явно с психикой были проблемы

Offline polemistes

• Hero Member
дура твою мать

:smiley23: А Ви можете зрозуміти, що таке народити дитину і опікуватися нею у віці 0-2 місяці і весь цей час бути під пресом тих покидьків?

"...кілька місяців цькували її ним. У жінки залишилася 2-х місячна дитина."

За СРСР доведення до самогубства, фактично, прирівнювалось до вбивства; цікаво, як зараз.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Це називаєтсья постродовий синдром. Дуже багато випадків у лікарські практиці.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • -
дура твою мать

Чего сразу дура... У меня лично была попытка неудачная суицидальная в сентябре прошлого года. Не добрые люди с Херсона и не революция - вы б уже со мной не разговаривали бы...

Потом, да, некоторое время лечил мозги. Это лечится, оказывается. И это все не так просто... Жаль человека, правда жаль...

Козлы хотели денег отжать, очевидно, ну пусть им икается до могилы и после :(

Offline Kren

• Hero Member
Це називаєтсья постродовий синдром. Дуже багато випадків у лікарські практиці.

нет. это называется иначе - ВЫБЛЯДКИ при власти. Кто общался в нашими контролерами знает, там нет нормальных людей.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Умисне доведення до самогубства, вимагання хабаря, залишення дитини без годувальника  10 років мінімум.. По хорошому - розстріляти по тихому
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

• Hero Member
Не знаю як хто, а мені на курсах перед родами дружини наголошували що у 15% жінок після родів перших 6 місяців їде дах. І треба дуже сильно слідкувати за ними. Спроби самогубств 1 на 1000. Там гормони падають до мінімуму, плюс недосип. Випадки галюцинацій і таке інше дуже часті.

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
При чому тут дах? ТУ БЛЯДЬ, ЩО ЇЇ ДОВЕЛА ТА ШАНТАЖУВАЛА ТРЕБА ТУПО ВБИТИ
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Не знаю як хто, а мені на курсах перед родами дружини наголошували що у 15% жінок після родів перших 6 місяців їде дах. І треба дуже сильно слідкувати за ними. Спроби самогубств 1 на 1000. Там гормони падають до мінімуму, плюс недосип. Випадки галюцинацій і таке інше дуже часті.

дах поїхав у тих покидьків, які цькували мати новонародженої дитини неіснуючим боргом.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_zhinka_vikinulas_z_10_poverhu_budivli_podatkovoyi&objectId=1309949

"У результаті перевірки встановлено, що насправді податківці помилилися і боргу в неї немає, хоча кілька місяців цькували її ним. У жінки залишилася 2-х місячна дитина."

Немає слів...

Тому що, якби за такі "помилки" податківці відповідали, хоча б величезними штрафами, менше б "помилялись"...
А так у нас в кожного податківця шикарна машина і величезний будинок при скромній офіційній зарплатні.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
ні я просто не розумію як можна себе вбити маючи 2 місячну дитину - тут навіть якщо не хочеш жити то мусиш

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
"Як стало відомо з інсайдерських джерел, жінка наклала на себе руки. Зробила це через те, що у податковій їй заявили про наявність боргу у півмільйона гривень.

У результаті перевірки встановлено, що насправді податківці помилилися і боргу в неї немає, хоча кілька місяців цькували її ним".
[/b][/u]

Нелюди !  :Ganba: :smilie9:
« Останнє редагування: Травня 29, 2014, 06:29:04 18:29 від Квітка »

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
ні я просто не розумію як можна себе вбити маючи 2 місячну дитину - тут навіть якщо не хочеш жити то мусиш

не розумієш, бо ти не народжував. може й дітей в тебе немає, бо в якому психічному стані жінка знаходиться після пологів, мабуть також не бачив.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member

не розумієш, бо ти не народжував. може й дітей в тебе немає, бо в якому психічному стані жінка знаходиться після пологів, мабуть також не бачив.

я ні не народжував - радий би мільйон заробити але не получається -- після того як жінка родила - то я не знав куди з дому тікати - але при чому тут самогубство

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани

Вони нелюді, цілком здорову, невинну людину можуть легко вивести з себе і довести до чогось нехорошого !

Offline Nik02121971

• Hero Member
конкретні фамілії, хто цькував
і з того ж вікна,
найдіть фамілії, хто тут зі Львова і запостіть, а далі ...

• Hero Member
Постродовий синдром до того, що якби його не було, то її б було набагато тяжче довести до стану викидання з вікна.
Я не знімаю вини з податківців, я написав про синдром для тих хто каже що вона не з повна розуму.
У жінки після родів різко падає рівень гормонів. І довести  жінку до психозу в такому стані дуже легко. Тут більше родичі винні, що пустили її в такому стані в податкову.