Автор Тема: «Мені можуть запропонувати посаду міністра оборони», – Ляшко.  (Прочитано 809 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline El_Parasito

• Hero Member
Уже в ніч виборів – з 25 на 26 травня – новообраний Президент України Петро Порошенко мав телефонну розмову із іншим кандидатом на посаду гаранта Олегом Ляшком.

Як повідомив Олег Ляшко у прямому ефірі програми журналістських розслідувань «Народний контроль», що триває на телеканалі ZIK, Петро Порошенко запропонував йому зустрітися та разом обговорити план виходу країни із кризи.

«Ми мали розмову вже у ніч виборів, привітали один одного зі здобутими результатами і домовилися вже найближчим часом зустрітися, – сказав Олег Ляшко. – До речі, вже доходили чутки, що мені хочуть запропонувати посаду міністра оборони».

На питання автора і ведучого програми Дмитра Добродомова: «Чи погодитеся очолити українську армію у разі такої пропозиції?», – Олег Ляшко не дав чіткої відповіді, але зазначив:

«Навіть зараз я перебуваю на сході країні, адже переконаний, що боротьба із терористами – першочергове завдання для нас. Надалі нам треба повернути Крим. Тож якщо Петро Порошенко докладатиме зусиль для збереження цілісності країни, то у цьому питанні я однозначно буду його союзником».
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline акын

• Ветеран форума

Offline Bestия

• Hero Member
  • Постоять за себя - полежать за других
А и круто!

Для кого круто? У нас война идет, не до клоунов. МО должен быть кадровым военным.
Интеллектуалы делятся на два типа: одни поклоняются интеллекту, другие им пользуются

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
а можуть и не запропонувати  ))))))))))))
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Все гармонійно - яка армія такий і міністр.
Батя, мы стараемся ...

Offline dimoto

• Ветеран форума
Должность министра Обороны могут занимать только такие люди как тот генерал который погиб вчера в вертолёте.
но не политики у которых вектор движения меняется по необъяснимым доселе законам природы...

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Должность министра Обороны могут занимать только такие люди как тот генерал который погиб вчера в вертолёте.
но не политики у которых вектор движения меняется по необъяснимым доселе законам природы...

Министр обороны из гражданских - правильное решение!
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline natusya

• Ветеран форума
« Останнє редагування: Травня 30, 2014, 04:59:20 16:59 від natusya »
ігнор Квант

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
министр обороны в первую очередь должен выражать решимость порвать всем жопы на британский флаг за Украину

это главное ..

а профи должны сидеть у него в аппарате и реализовывать это желание не покладая рук.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline cynic

• Hero Member
министр обороны в первую очередь должен выражать решимость порвать всем жопы на британский флаг за Украину

это главное ..

а профи должны сидеть у него в аппарате и реализовывать это желание не покладая рук.
Міністр оборони-це контакт між презом і ГШ.Це свого роду політнгаглядач над чисто армійською структурою і по виучці і по духу.Чисто цивільна посада(так в цивілізованих країнах вже давно зробили бо зробили висновки з історії).Він повинен вміти слухати воєнних,бачити їх проблеми,контролювати (що не було наполеоновщини) і вміло підбирати кадри за допомогою радників з воєнних сфер.А от тут є велика проблема.І небути самодуром,знати свої ліміти у лазанні у специфічні воєнні справи.