Автор Тема: Вот так вот.  (Прочитано 1720 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Вот так вот.
« : Травня 31, 2014, 12:31:18 12:31 »
Кордон України давно приватизований
1 Коментувати

За 20 днів після перемоги Майдану з країни втекли 300 найвищих чиновників, вивезли завантажені майном машини, величезні гроші. Виникає запитання: чому прикордонники дозволили?

Є такий старий єврейський анекдот. Коли почалася приватизація, прийшов єврей і каже: не треба мені нічого — ні заводів, ні фабрик. Я скромна людина: дайте один метр кордону, мені вистачить.

Наш кордон давно приватизований. Почалося з того, що поруч із прикордонниками з'явився продажний митний апарат. Ці дві служби виконують різну роботу: прикордонник — перевіряє документи, пропускає чи не пропускає людей, а митник займається пропуском товару, де крутяться мільярди. От ситуація: прикордонник на зміну приїжджає "Жигулями", а митник — крутою іномаркою. Перший їсть пельмені, а другий у магазині купує ананаси та ікру. Де справедливість? Прикордонники почали брати хабарі. Бо постійно разом — і бачать, хто як живе і що має.

Прикордонники зараз — заробітчани. Користуються і ситуацією на Сході України.

Кілька днів тому затримали генерала прикордонної служби за півмільйонний хабар. А начальник прикордонної служби Микола Литвин (рідний брат колишнього голови Верховної Ради Володимира Литвина. — "ГПУ") досі на посаді. Навіть не виступив із заявою, з пропозицією переатестації прикордонників. Ні мур-мур. Чому? Бо боїться, що той генерал розкаже, кому в кабінет заніс ті гроші.

Дивіться, що відбувається в прикордонних округах Харкова та Луганська. Всі знали, що туди лізе ворог. Де камери, де мінні поля? Замість цього вільно проїжджають КаМАзи, цілі комплекси зброї. Їх же в кишені не провезеш. Техніка йде з Ростова, Бєлгорода і без перешкод потрапляє в Україну. У нас що, підземні переходи є на кордоні?

Розкажу про розцінки: КамАЗ зі зброєю — 100 тисяч доларів, вагон — 50 тисяч, один солдат — 5 тисяч. Звідки я це знаю? Маю джерело у відділі внутрішньої безпеки прикордонної служби. Там кажуть, якби вони підкорялися СБУ, з їхньою інформацією можна було б посадити дві третини офіцерського складу. Але відбувається по-іншому: когось упіймали, донесли начальству, а вони: та ти що, це ж скандал! І кладуть справу в сейф.

Найбільша ганьба — броньований джип від Жириновського з надписом ЛДПР. Може, він під землею пробрався? Та ні! Це зробили нахабно за великі гроші. Ну що ж ми з кордону посміховище робимо? Треба негайно змінити керівництво. І закрити кордон на замок. Керівництво зараз кричить, що кордон зачинений. Але ж ключик — у Росії.
Автор: Василь КОРЯК
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Irris

• Ветеран форума
Re: Вот так вот.
« Reply #1 : Травня 31, 2014, 12:33:54 12:33 »
меня это совсем не удивляет

у нас (Харк. обл ) тож известны расценки(

Offline авжеж

• Hero Member
« Reply #2 : Травня 31, 2014, 01:27:12 13:27 »
Це явище ще у Гоголя в Мертвих душах описане. Як Чічіков на митниці працював  :smilie7:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline BaoBab

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Травня 31, 2014, 01:31:07 13:31 »
Эту ветку надо прикрепить !
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline BaoBab

• Hero Member
« Reply #4 : Червня 01, 2014, 10:32:26 22:32 »
Кордон України давно приватизований
1 Коментувати

За 20 днів після перемоги Майдану з країни втекли 300 найвищих чиновників, вивезли завантажені майном машини, величезні гроші. Виникає запитання: чому прикордонники дозволили?

Є такий старий єврейський анекдот. Коли почалася приватизація, прийшов єврей і каже: не треба мені нічого — ні заводів, ні фабрик. Я скромна людина: дайте один метр кордону, мені вистачить.

Наш кордон давно приватизований. Почалося з того, що поруч із прикордонниками з'явився продажний митний апарат. Ці дві служби виконують різну роботу: прикордонник — перевіряє документи, пропускає чи не пропускає людей, а митник займається пропуском товару, де крутяться мільярди. От ситуація: прикордонник на зміну приїжджає "Жигулями", а митник — крутою іномаркою. Перший їсть пельмені, а другий у магазині купує ананаси та ікру. Де справедливість? Прикордонники почали брати хабарі. Бо постійно разом — і бачать, хто як живе і що має.

Прикордонники зараз — заробітчани. Користуються і ситуацією на Сході України.

Кілька днів тому затримали генерала прикордонної служби за півмільйонний хабар. А начальник прикордонної служби Микола Литвин (рідний брат колишнього голови Верховної Ради Володимира Литвина. — "ГПУ") досі на посаді. Навіть не виступив із заявою, з пропозицією переатестації прикордонників. Ні мур-мур. Чому? Бо боїться, що той генерал розкаже, кому в кабінет заніс ті гроші.

Дивіться, що відбувається в прикордонних округах Харкова та Луганська. Всі знали, що туди лізе ворог. Де камери, де мінні поля? Замість цього вільно проїжджають КаМАзи, цілі комплекси зброї. Їх же в кишені не провезеш. Техніка йде з Ростова, Бєлгорода і без перешкод потрапляє в Україну. У нас що, підземні переходи є на кордоні?

Розкажу про розцінки: КамАЗ зі зброєю — 100 тисяч доларів, вагон — 50 тисяч, один солдат — 5 тисяч. Звідки я це знаю? Маю джерело у відділі внутрішньої безпеки прикордонної служби. Там кажуть, якби вони підкорялися СБУ, з їхньою інформацією можна було б посадити дві третини офіцерського складу. Але відбувається по-іншому: когось упіймали, донесли начальству, а вони: та ти що, це ж скандал! І кладуть справу в сейф.

Найбільша ганьба — броньований джип від Жириновського з надписом ЛДПР. Може, він під землею пробрався? Та ні! Це зробили нахабно за великі гроші. Ну що ж ми з кордону посміховище робимо? Треба негайно змінити керівництво. І закрити кордон на замок. Керівництво зараз кричить, що кордон зачинений. Але ж ключик — у Росії.
Автор: Василь КОРЯК

Это должны знать все !!!
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline Серг

• Hero Member
« Reply #5 : Червня 01, 2014, 10:35:25 22:35 »
А кому вообще подчинена пограничная служба? В смысле Литвин чей подчиненный?

Offline Маленька жабка

• Sr. Member
« Reply #6 : Червня 01, 2014, 10:44:19 22:44 »
А Литвин, который депутат, в спикеры метит. Собирает голоса. Тоже, небось, не за мятные конфеты. :Ignor:

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 01, 2014, 10:49:03 22:49 »
литвинів усіх трьох на палю...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Doping

• Hero Member
« Reply #8 : Червня 01, 2014, 10:49:29 22:49 »
Читав сьогодні на цензорі, як наші нардепи армію підтримують, зокрема непотопляємий Литвин:
Цитувати
Не успел «Цензор.НЕТ» расстаться с Хомутынником, как тут же наткнулся на Владимира Литвина. Не задать ему вопроса о поддержке украинской армии было нельзя: уж больно знаковый товарищ. Во-первых, известный моралист, что не помешало ему все годы президентства Виктора Януковича поддерживать его курс и проголосовать за диктаторские законы 16 января. Во-вторых, именно г-на Литвина многие в очередной раз прочат спикером Верховной Рады при президенте Петре Порошенко. И, наконец, именно г-н Литвин сейчас возглавляет парламентский комитет по вопросам национальной безопасности и обороны.
Выслушав вопрос, г-н Литвин сказал:
- Я миллион гривен внес на поддержку армии. И должен сказать, что семьям погибших я передаю по 10 тысяч.
- А фамилии погибших можете назвать?
Глава оборонного комитета в раздражении сморщил нос.
- Ну, возьмите тех людей, которые погибли у меня в округе, - и пойдите, посмотрите, - сказал он. - Или вы хотите еще в чем-то покопаться?
- Отчего же, я задаю этот вопрос всем.
- Так вот я вам рассказываю. У меня на округе погибло уже двое военнослужащих. Есть ряд раненых. Им надо оказать помощь. Я нигде об этом не кричу, но раз вы спросили, надо об этом сказать. А в целом я полагаю, что говорить об этом не стоит, потому что это обязанность каждого, который может что-то сделать. Так что не надо бегать и что-то искать!
И разгневанный экс-спикер в сопровождении бодигарда понесся прочь.

Картина маслом, блеать :smilie9:

http://censor.net.ua/resonance/287992/ya_za_nashu_armiyu_sms_slal_nu_i_golosoval_zdes

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #9 : Червня 01, 2014, 10:49:46 22:49 »
Литвин крім того,що пиздун ще і агент ФСБ...

Offline Маленька жабка

• Sr. Member
« Reply #10 : Червня 01, 2014, 10:57:22 22:57 »
Таки не треба Майдан розганяти. Хай постоять хлопці. На всяк випадок. :upa :upa :upa :upa :upa

Offline LVV

• Hero Member
« Reply #11 : Червня 01, 2014, 11:09:24 23:09 »
Таки не треба Майдан розганяти. Хай постоять хлопці. На всяк випадок.

Є там кому стояти? А гілочку би справді прикріпити !!!