Автор Тема: Бачив вчора дивну річ...  (Прочитано 842 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
Бачив вчора дивну річ...
« : Червня 06, 2014, 07:21:55 07:21 »
Початок історії стандартний: чутки про перестрілку, панове репортери хапають бронікі та камери і летять дивитися, що там за куйня.

Але на місці - пустий накуй блокпост. Зовсім. Ретельно побудований, з обладаними позиціями, і  - ні душі:

І я ото думаю. То якийсь хитрий хід з приманками для сил АТО? Чи дисціпліна в лавах ДНР така, що бійці просто розповзлися пити холодне пиво? Бо, може, в них настільки людей не хватає, що для боїв знімають бійців з блоків?

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Бачив вчора дивну річ...
« Reply #1 : Червня 06, 2014, 07:24:58 07:24 »
І я ото думаю. То якийсь хитрий хід з приманками для сил АТО? Чи дисціпліна в лавах ДНР така, що бійці просто розповзлися пити холодне пиво? Бо, може, в них настільки людей не хватає, що для боїв знімають бійців з блоків?

Та я думаю, що сцять авіації. Бойовик з Славянська жалівся, що НУРСи з штурмовика дуже підлі - чуєш їх лише тоді, коли вже прилетіли в гості  :smilie5:

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Червня 06, 2014, 07:26:14 07:26 »
Чому кадирівці прямо на Камазі всі дружно полягли в аеропорту - вони не почули вчасно, коли прилетів штурмовик і випустив НУРСи, от їх і накрило прямо на Камазі :)

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 06, 2014, 07:26:52 07:26 »
Вася,уже писали:чувакам перестали платить деньги(платят только черным и казакам)поэтому они и поразбегались.Надеюсь,ты не будешь меня убеждать что они здесь стояли за идею а не за бабки.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
« Reply #4 : Червня 06, 2014, 07:37:38 07:37 »
Вася,уже писали:чувакам перестали платить деньги(платят только черным и казакам)поэтому они и поразбегались.Надеюсь,ты не будешь меня убеждать что они здесь стояли за идею а не за бабки.

та хз, якщо чесно. Бачив і те, й інше.

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #5 : Червня 06, 2014, 08:06:49 08:06 »

та хз, якщо чесно. Бачив і те, й інше.

стояли и так и этак, но до тех пор пока это не стало опасно для здоровья