0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Галимая провокация. Лучше то же самое сделать с памятником Ленину.
Цитата: BlackCat від Червня 06, 2014, 12:29:56 12:29Галимая провокация. Лучше то же самое сделать с памятником Ленину.там цілодобова охорона
Значить змін немає.
Цитата: Вася Ем від Червня 06, 2014, 12:35:49 12:35Значить змін немає.до чого тут зміни?охорона не пам"ятника а МІСЦЯ де тусуються навіжжені
Колорадів охороняють? Значить справи ще гірші.Іх пи.здить треба. Жорстоко. За кожну колорадську стрічку, за кожний висер, за все...
Цитата: Вася Ем від Червня 06, 2014, 12:38:56 12:38Колорадів охороняють? Значить справи ще гірші.Іх пи.здить треба. Жорстоко. За кожну колорадську стрічку, за кожний висер, за все...ти ЧИТАТИ вмієш?МІСЦЕ охороняютьа пиздити не треба вони виздихають ПРИРОДНІМ шляхомспочатку було 3000 потім 300 потім 30 скоро залишиться 3 і ті - комуністи
Чекай-чекай. Як би не дочекатись. В даунбасі теж так було спочатку.Харків без тотальної зачистки приречений на повторення долі лугандонії.
На постаменте желтой краской нарисован герб Украины, оставлены надписи «ПТН ПНХ», «Слава Украине», «Вате собираться тута». Перед памятником на тротуаре надпись «Место авиаудара». Мені подобається Пушкін. Але зараз, навіть не знаю, що з моїм мозком, що я задоволена?
Цитата: Задармапродавши від Червня 06, 2014, 12:21:08 12:21На постаменте желтой краской нарисован герб Украины, оставлены надписи «ПТН ПНХ», «Слава Украине», «Вате собираться тута». Перед памятником на тротуаре надпись «Место авиаудара». Мені подобається Пушкін. Але зараз, навіть не знаю, що з моїм мозком, що я задоволена? Нехорошо поступают харьковские сторонники майдана. Весьма нехорошо.Наверное забыли что их в Харькове отнюдь не большинство.
На постаменте желтой краской нарисован герб Украины, оставлены надписи «ПТН ПНХ», «Слава Украине», «Вате собираться тута». Перед памятником на тротуаре надпись «Место авиаудара».
Цитата: WordBearer;45521367Все, памятник отмыли, ватники собрались во главе с представителями российского консульства и... атаманом Слободжанского казачества им. И. Сирка(?). Флагов никаких нет, только букеты с леночками в цветах российского флага.
Все, памятник отмыли, ватники собрались во главе с представителями российского консульства и... атаманом Слободжанского казачества им. И. Сирка(?). Флагов никаких нет, только букеты с леночками в цветах российского флага.