Автор Тема: В очі, с..ка, дивись! В очі!  (Прочитано 3619 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
В очі, с..ка, дивись! В очі!
« : Червня 06, 2014, 07:05:00 19:05 »
If you are going through hell, keep going.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Re: В очі, с..ка, дивись! В очі!
« Reply #1 : Червня 06, 2014, 07:06:18 19:06 »
А хлоп з метеликом на шиї думає “Will he smack him in the face?" :smilie5:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #2 : Червня 06, 2014, 07:06:50 19:06 »
тіп в окулярах тупо рже та чекає моменту піздюлини по морді хуйла

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 06, 2014, 07:10:59 19:10 »
Site Maidan.Org.Ua ‏@sitemaidan  2 мин.
Переговоры #путінхуйло с Порошенко означают-пластинка про "хунту" закончилась. Русской пропаганде придется писать новую басню,а ДНР-ее учить

Offline Маленька жабка

• Sr. Member
« Reply #4 : Червня 06, 2014, 07:13:22 19:13 »
Наш-красивий мужчина, крупний, видний, а Путька--миршавий, ніякий :smiley14:

Offline 115U

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
  • UA Zahid
« Reply #5 : Червня 06, 2014, 07:15:17 19:15 »
Наш-красивий мужчина, крупний, видний, а Путька--миршавий, ніякий :smiley14:

Ага и рост у него по пупок нашему :smilie5:

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #6 : Червня 06, 2014, 07:21:31 19:21 »
Цей красень вже двічі Хуйлу руку потиснув. :Sho_za: А отже для мене він відтепер дон Педро Хуйло. :smiley23: Ще зарано робити висновки, але для побоювань, що це новий педрохуй підстави вже маємо. :smiley23: :smiley23: :smiley23:

Що, невже Кемерон більший українець ніж цей шоколадний педрохуй? Кемерон руку Хуйлу не потиснув. Члени британської королевської родини демонстративно тримались якомога далі від Хуйла. А цей хуйловий шоколадний миротворець готовий на все "заради припинення кровопролиття"? Цікаво, аншлюс Криму він вже визнав?
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 07:29:52 19:29 від Arcobaleno »

Offline Кіт Мурзік

• Sr. Member
« Reply #7 : Червня 06, 2014, 07:22:03 19:22 »
 :weep:йопт шо ж оно такое мелкое, наверное в душе мечтало шоб Ляшко победил, они одного росту...

Offline dreamer

• Hero Member
« Reply #8 : Червня 06, 2014, 07:24:04 19:24 »
Цей красень вже двічі Хуйлу руку потиснув. :Sho_za: А отже для мене він відтепер дон Педро Хуйло. :smiley23: Ще зарано робити висновки, але для побоювань, що це новий педрохуй підстави вже маємо. :smiley23: :smiley23: :smiley23:

Фото-видео документов небыло... И никто не видел.
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 06, 2014, 07:24:45 19:24 »
а чого не тричі? Може 5 разів, чи 6. Може ото пятнадцять хвилин стояв і хуйлу руку тиснув, чого ж ні.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #10 : Червня 06, 2014, 07:30:11 19:30 »
О Петра - профіль римського консула.   :gigi:

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #11 : Червня 06, 2014, 07:33:50 19:33 »
а чого не тричі? Може 5 разів, чи 6. Може ото пятнадцять хвилин стояв і хуйлу руку тиснув, чого ж ні.

:laugh:

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #12 : Червня 06, 2014, 07:36:34 19:36 »

Всі світові інформаційні агенства про це говорять. Оланд подає це як свій величезний успіх, наголошуючи саме на факті рукостисканні. Та й дон Педрохуй сам цього не заперечує. Якби ж справа була тільки у рукостисканні. Українці обрали собі дуууже компромісоспроможного презика. Ось вам і вся "революція гідності"!

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 06, 2014, 07:37:36 19:37 »

Що, невже Кемерон більший українець ніж цей шоколадний педрохуй? Кемерон руку Хуйлу не потиснув. Члени британської королевської родини демонстративно тримались якомога далі від Хуйла. А цей хуйловий шоколадний миротворець готовий на все "заради припинення кровопролиття"? Цікаво, аншлюс Криму він вже визнав?

Не ясно, що було, але з кацапами таки домовлятися прийдеться. Думаю, що Путін сам зацікавлений домовитися. Йому не вигідно така ситуація на Донбасі, коли він не буде вводити війська.
З іншої сторони нам не вигідно, що Росія слала нам бойовиків та робила теракти. Я навіть не знаю.
П.С. Скажу чесно, Порошенко мало, що вирішує, робить так, як скаже Меркель. Будьмо щирі, без США та ЄС нас би Росія розтоптала ще в березні. Навіть танки би не встигли заправити.

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #14 : Червня 06, 2014, 07:45:53 19:45 »

Всі світові інформаційні агенства про це говорять. Оланд подає це як свій величезний успіх, наголошуючи саме на факті рукостисканні. Та й дон Педрохуй сам цього не заперечує. Якби ж справа була тільки у рукостисканні. Українці обрали собі дуууже компромісоспроможного презика. Ось вам і вся "революція гідності"!

"If You Want Something Done Right Do It Yourself" - доки революціонери будуть віддавати керівні посади старій номенклатурі - доти історія України крутитиметься по колу. Дві революції породили одного Каськіва!  :Ganba:

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #15 : Червня 06, 2014, 07:47:58 19:47 »
Знаєте, як це все сприймають американці? Щойно під час ланчу розмовляв з двома університетськими професорами. Вони мені й сказали від щирого серця: а що ваш президент має робити? українці за роки незалежності тільки розтринькали радянську спадщину, сучасна Україна ні на що не здатна ані в науці, ані в політиці, ані в економиці, ані у військовій справі, навіть Крим без жодного пострілу здала, тож маєте якось домовлятись з своїми завойовниками... Ось такі висновки роблять симпатики України з цього "незначного епізоду". У дипломатії кожний дрібний жест має велике значення та серйозні наслідки.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 06, 2014, 07:53:32 19:53 »
Знаєте, як це все сприймають американці? Щойно під час ланчу розмовляв з двома університетськими професорами. Вони мені й сказали від щирого серця: а що ваш президент має робити? українці за роки незалежності тільки розтринькали радянську спадщину, сучасна Україна ні на що не здатна ані в науці, ані в політиці, ані в економиці, ані у військовій справі, навіть Крим без жодного пострілу здала, тож маєте якось домовлятись з своїми завойовниками... Ось такі висновки роблять симпатики України з цього "незначного епізоду". У дипломатії кожний дрібний жест має велике значення та серйозні наслідки.

у міжнародній науковій тусовці американські професори користуються найгіршою репутацією у людському плані: більш зарозумілих, самовпевнених, зверхніх і самозакоханих осіб, які відверто зневажають усіх інших, важко знайти. Зрештою, хуйло про Україну говорить тими ж словами.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #17 : Червня 06, 2014, 07:55:43 19:55 »

На це не треба звертати уваги, на жаль, місце України у світовій політиці "незначне".
А щодо США, то нагадаю, що ми не розтринькали, а США нас активно розброювали. І по ядерній зброї вони на нас дуже тиснули і у 2009 році заставили Ющенка порізати ракети Скад (дальність 300 км). Ющенко сказав, що Скад ми поріжемо, а в 2015 році буде нова ракета Сапсан. Тепер ні Скадів ні Сапсану. Крім того, у нас США щороку скупляє ПЗРК та стрілецьку зброю, щоб у нас зброї було менше. Тобто роблять з нас країну "лоха". Причина проста, Україна - це країна з населенням більше 40 млн. Країна - одна з найбільших в Європі. Якщо Україна буде сильною, то треба буду не тільки з Росією мати справу, а ще й з Україною. Ніхто не хоче ще одного сильного регіонального лідера.

Offline Serg

• Hero Member
« Reply #18 : Червня 06, 2014, 07:56:41 19:56 »

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #19 : Червня 06, 2014, 07:57:56 19:57 »

Не ясно, що було, але з кацапами таки домовлятися прийдеться. Думаю, що Путін сам зацікавлений домовитися. Йому не вигідно така ситуація на Донбасі, коли він не буде вводити війська.
З іншої сторони нам не вигідно, що Росія слала нам бойовиків та робила теракти. Я навіть не знаю.
П.С. Скажу чесно, Порошенко мало, що вирішує, робить так, як скаже Меркель. Будьмо щирі, без США та ЄС нас би Росія розтоптала ще в березні. Навіть танки би не встигли заправити.

Без США, бо Хуйло доволі точно розрахував що ЄС "висловить занепокоєння" і не буде втручатись. Повторюється 08.08.08. Тоді саме погрози Буша змусили Хуйла відмовитись від введення військ в Тбілісі, а "миротворець" виблядок Саркозі робив все, щоб випрадати дії росіян.
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 08:23:40 20:23 від Arcobaleno »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #20 : Червня 06, 2014, 08:00:26 20:00 »

Без США, бо Хуйло доволі точно розрахував що ЄС "висловить занепокоєння" і не буде втручатись. Повторюється 08.08.08. Тоді саме погрози Буша змусили Хуйло відмовитись від введення військ в Тбілісі, а "миротворець" виблядок Саркозі робив все, щоб випрадати дії росіян.

Зараз знов французький підар лебезить навколо Хуйла.  :smilie9:

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #21 : Червня 06, 2014, 08:02:29 20:02 »

Offline Serg

• Hero Member
« Reply #22 : Червня 06, 2014, 08:03:13 20:03 »

Я не согласен с Вашей оценкой.  У меня абсолютно другая картина. Из моих знакомых профессоров в трех университетах США НИ ОДИН не высказался о хотя бы понимании позиции России. Общее мнение - Россия будет наказана. Это займет некоторое время но все-таки произойдет.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #23 : Червня 06, 2014, 08:04:19 20:04 »
Щодо американських “зарозумілих“ професорів - така академічна традиція в США - вкрай індивідуалістична і вузько спеціалізована. Відтак - успішна. Тому американська типова самозацикленість і зосередженість часто видаються іншим як зверхність.
Вони не зверхні, просто на особистому рівні внаслідок стилю життя і виховання, більшість американської професури дуже закомплексовані у плані особистого спілкування. І це часто помилково сприймається як зверхність.
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 08:12:27 20:12 від Feral Cat »

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #24 : Червня 06, 2014, 08:09:00 20:09 »

На це не треба звертати уваги, на жаль, місце України у світовій політиці "незначне".
А щодо США, то нагадаю, що ми не розтринькали, а США нас активно розброювали. І по ядерній зброї вони на нас дуже тиснули і у 2009 році заставили Ющенка порізати ракети Скад (дальність 300 км). Ющенко сказав, що Скад ми поріжемо, а в 2015 році буде нова ракета Сапсан. Тепер ні Скадів ні Сапсану. Крім того, у нас США щороку скупляє ПЗРК та стрілецьку зброю, щоб у нас зброї було менше. Тобто роблять з нас країну "лоха". Причина проста, Україна - це країна з населенням більше 40 млн. Країна - одна з найбільших в Європі. Якщо Україна буде сильною, то треба буду не тільки з Росією мати справу, а ще й з Україною. Ніхто не хоче ще одного сильного регіонального лідера.

Свою голову мати треба! А чи знаєте ви, що свого часу США спочатку вимагали від Кравчука відмови лише від стратегічної ядерної зброї? Зараз вже ясно, що Кравчук міг принаймні або залишити обмежену кількість тактичної ядерної зброї, або обміняти її на справжні гарантії, на серйозний договір. Цікаво, він взагалі намагався це зробити? До речі, США ніколи не тиснуть просто так. Вони завжди пропонують щось взамін. Що отримала Україна за роззброєння?

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 06, 2014, 08:13:39 20:13 »
Щодо американських зарозумілих професорів - така академічна традиція в США - вкрай індивідуалістична і вузько спеціалізована. Відтак - успішна. Тому американська типова самозацикленість і зосередженість часто видаються іншим як зверхність.
Вони не зверхні, просто на особистому рівні внаслідок стилю життя і виховання, більшість американської професури дуже закомплексовані у плані особистого спілкування. І це часто помилково сприймається як зверхність.
щось вони ці комплекси якось дуже дивно виявляють. Не знаю, як вербалізовану зневагу до співрозмовника і його країни можна сплутати з закомплексованістю. Скажімо, найменші відмінності у організації процесу від ідеального американського способу, які б європеєць того ж академічного рівня сприйняв з розумінням або просто проігнорував, американець обовязково зауважить вголос і підкреслить своє невдоволення, крутячи носом і демонструючи своє презирство до диких аборигенів.

Offline Arcobaleno

• Full Member
« Reply #26 : Червня 06, 2014, 08:16:14 20:16 »
Щодо американських зарозумілих професорів - така академічна традиція в США - вкрай індивідуалістична і вузько спеціалізована. Відтак - успішна. Тому американська типова самозацикленість і зосередженість часто видаються іншим як зверхність.

Я за посадою вище цих двох "хлопців". Тому особливу огиду в мене викликала суміш нещирої запопадливості до мене особисто і повної зневаги до України. Наче ж розумні люди, але шакали. Як той мерзенний Олланд з своїми Містралями.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 06, 2014, 08:24:34 20:24 »
Свою голову мати треба! А чи знаєте ви, що свого часу США спочатку вимагали від Кравчука відмови лише від стратегічної ядерної зброї? Зараз вже ясно, що Кравчук міг принаймні або залишити обмежену кількість тактичної ядерної зброї, або обміняти її на справжні гарантії, на серйозний договір. Цікаво, він взагалі намагався це зробити? До речі, США ніколи не тиснуть просто так. Вони завжди пропонують щось взамін. Що отримала Україна за роззброєння?

Ок. А чому ж тоді Скади заставили порізати? Вони мотивували це тим, що вони можуть нести ядерні боєголовки. Скад летить всього на 300 км максимум. Це тактична неядерна зброя. Чому ж тоді заставили порізати Ту-22М2/М3, якщо у нас уже ядерної зброї не було? Цими Ту-22М2/М3 можна і звичайними бомбами і ракетами бомбити.
США зробили дуже багато для того, щоб армія України практично нічого серйозного не могла протиставити Росії. Тому зараз їх обов'язок за нас захищатися.

Offline Eney

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #28 : Червня 06, 2014, 08:29:15 20:29 »

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #29 : Червня 06, 2014, 09:00:17 21:00 »