Автор Тема: Путіну подобається план Порошенка "зупинити кровопролиття"  (Прочитано 5807 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline wind

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
А що ще не показали?
Харків - хуя колорадам
Одеса - хуя колорадам
Днєпр- подвійний хуй
Кільце навколо даунбаса стиснули  , підтягують мобільні САУ, танки, вже немає того задору у гіркіних ...

і кожен день здаємо колорадам військові частини разом зі зброєю і практично припинили охорону кордону на ділянці 130км. а весь успіх останніх днів звівся до взяття селища красний лиман

Тут все видно.Хто кому і що здає

та бачили вже всі цю карту вчора, але реальність, нажаль, зовсім інша

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
У Пєті там ЗАВОДИ, яка нах мова, яка Україна для олігарха!! :smilie5:
Виходячи з вашого твердження, у Петі тепер всі заводи України. То що для олігарха пара підприємств у кацапстані, коли сотні рашинських заводів в Україні?
Як негарно перекручувати слова. Пєтя ще не встиг прикупити ВСІ заводи - інагурація ж завтра.  :gigi:
От післязавтра він і скаже Хуйлу - ПНХ, а москальню позвілняє з "несвоїх" заводів.  :smiley14:
"Какіє ми аптімісти (с)"! :smilie5: Хоча я всіма кінцівками за!
Ну а шо остається? От Ляшко його би упиріщів  :cm:
Ник зарезервирован

Offline Scipionn

• Hero Member
  • "З нами Бог і автомат Калашнікова(с)" Сашко Білий
Бабай - підарас у хорошому сенсі? :smiley25:

Ну ходять таки чутки по енторнетах.  :smilie8:
Озадачив! Ну час покаже своїх героїв. Путя он  діда Назарбаєва цим вже ляка - всі ж бо знають. :gigi:
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline Serg

• Hero Member

нє, ну те що рейтерс не бачили, не значить, що цього не було.

Це вірно. Але при такій пильній увазі, я думаю якби щось було, то ми б побачили фотки. Я не стверджую, що його не було. Просто по тим фоткам які були - на обличчях у Петра і Хуйлa читалися далеко не дружні емоції.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Та що там можна було за тих пару хвилин домовитися ?
Зробили приємне Олланду і Анжелці, та й розішлися кожен при своєму.

Писали, що будть сидіти разом, так їх взагалі розсадили по різних кінцях.

Видно подумали що Петро після  такої зустрічі, як хильне сто грам на ланчі, то ще чого доброго
відпиздить Пуйла. :laugh:
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 10:24:02 22:24 від OlegSky »

Offline PamTam

• Ветеран форума

Це вірно. Але при такій пильній увазі, я думаю якби щось було, то ми б побачили фотки. Я не стверджую, що його не було. Просто по тим фоткам які були - на обличчях у Петра і Хуйлa читалися далеко не дружні емоції.
про емоції - однозначно. А зустріч могла бути в приміщенні, де фотографів не було.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
А як, власне, це можна оформити де юре? Щось мені нічого, окрім змін до Конституції в голову не приходить.

По-перше, можна взагалі не оформлювати, а просто проголосити нейтралітет та дотримуватись його.

По-друге, можно внести принцип нейтралітету до конституції. По-третє, можна прийняти спеціальний закон чи низку законів. Тут Педро майстер.

Ну ми ж розуміємо, що "просто проголосити" - це до наступного президента, а то й до наступного складу Ради.  :smilie8:

За подібну зміну до Конституції буде величезна бійка і виграти її буде не просто, особливо якщо Раду буде переобрано найближчим часом. Я б навіть сказав неможливо.

Залишається тільки "низка законів", хоча я, чесно кажучи, не дуже розумію, яких саме.
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 10:07:41 22:07 від Адам Жоржович »

Offline Scipionn

• Hero Member
Чесно скажу або Порошенко - Піночет, Манергейм, Пілсудський, Франко. І - еволюційні проте радикальні зміни. Або Порошенко - Янукович-2, громадянська війна і Коліївщина. Найближчі дні покажуть.
Але якшо Пєтя за місяц-два просре президенство - нам усім ганьба на весь світ буде. Але що поробиш - така її доля. :smilie2:
"Боже, розплати шаленої, Боже, шаленої мсти, Лютості всенаученної Нам на всечас відпусти."(с)

Offline OlegSky

• Ветеран форума

про емоції - однозначно. А зустріч могла бути в приміщенні, де фотографів не було.

Люди добрі ДИПЛОМАТИЧНЕ рукостискання, тільки тоді чогось варто, якщо воно спеціально зафіксоване і робиться
на камеру. Наприклад, так як сьогодні руку подала королева  Порошенку.

Хто кого там в закутках затискав  :laugh: чи що кому потискав, це така фігня, що навіть нема про що говорити.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Чесно скажу або Порошенко - Піночет, Манергейм, Пілсудський, Франко. І - еволюційні проте радикальні зміни. Або Порошенко - Янукович-2, громадянська війна і Коліївщина. Найближчі дні покажуть.
Але якшо Пєтя за місяц-два просре президенство - нам усім ганьба на весь світ буде. Але що поробиш - така її доля. :smilie2:

Чия доля ? Чому її? Та в нас він Президент. :laugh: Чи ні ?

Offline Serg

• Hero Member

Як ви собі це уявляєте?

Путін Петру: Давай за шторку зайдемо?
Петро: - Ну, давай.

Зайшли обнялися, поцілувалися, потиснули руки.

Путін: - Чур, ти тільки нікому не говори.
Петро: - Домовилися.

Вийшли і з похмурими обличчями пішли фоткаться. Потім зробили заяви про взаєморозуміння, в яких висловили діаметрально протилежні думки.

Offline Serg

• Hero Member

Люди добрі ДИПЛОМАТИЧНЕ рукостискання, тільки тоді чогось варто, якщо воно спеціально зафіксоване і робиться

Хто кого там в закутках затискав  :laugh: чи що кому потискав, це така фігня, що навіть нема про що говорити.

Tak.

Offline Scipionn

• Hero Member

Чия доля ? Чому її? Та в нас він Президент. :laugh: Чи ні ?
В Україні поки ще слово Президент було синонім слова  Пахан і т.п. Інщого змісту не набувало. І взагалі "не надійтеся на синів людських - в них немає рятунку". І читайте мій дивіз під аватаром

Offline finli

• Ветеран форума
А що ще не показали?
Харків - хуя колорадам
Одеса - хуя колорадам
Днєпр- подвійний хуй
Кільце навколо даунбаса стиснули  , підтягують мобільні САУ, танки, вже немає того задору у гіркіних ...

і кожен день здаємо колорадам військові частини разом зі зброєю і практично припинили охорону кордону на ділянці 130км. а весь успіх останніх днів звівся до взяття селища красний лиман

Тут все видно.Хто кому і що здає

та бачили вже всі цю карту вчора, але реальність, нажаль, зовсім інша

Важко переконувати людей як заточені виключно  на негатив .
Марна праця...

Offline Turing Machine

• Sr. Member
  • Deus ex machina

Tak.

Саме так, але є одне але... США і Великобританія займають одну позицію, ЄС дещо іншу. Франція, взагалі, має власну позицію. Уявіть собі, що США і Великобританія були проти публічно зафіксованого рукостискання, а Олланд прагнув будь-що виконати свою роль звідника. Досягли консенсусу: рукостискання в сортирі. :smilie1:

Offline Serg

• Hero Member
Саме так, але є одне але... США і Великобританія займають одну позицію, ЄС дещо іншу. Франція, взагалі, має власну позицію. Уявіть собі, що США і Великобританія були проти публічно зафіксованого рукостискання, а Олланд прагнув будь-що виконати свою роль звідника. Досягли консенсусу: рукостискання в сортирі. :smilie1:

Здаюся, якщо в сортирі, тоді точно все ок. А кого вони тоді за- або на- мочили? Тому як це улюблена тема Хуйлa. :)

Offline finli

• Ветеран форума

Tak.

Та до сраки це все ...конспірологія, шмуклерство та пліткарство. Від відсутності дійсно  значущих подій починають дойобуватися до коліру черевиків придаючи відтінку мешт містичні потаємні сенси. :laugh:

Offline Шарик72

• Hero Member

Ага, прям, як організовували зустріч Папи Олександра Борджіа із королем Франції Карла, який захопив Рим. За ватиканським протоколом король повинен був вклонитись і поцілувати черевик Папи. Король категорично відмовився від цілування черевика, але дійшли консенсусу щодо поклону. Зустріч організували в саду Ватикану, Папа там тіпа прогулювався, а з іншого боку зайшов король і вклонився йому, поки той стояв до нього спиною.

Перша коротка зустріч Порошенка і Хуйла і обмін короткими фразами відбулась відразу після колективнго фото, є відео, є фотографії, але на них не має рукопотискання. Не думаю, що після короткого обміну якимись фразами, вони зайшли в приміщення і почали тиснути один одному руки.
Сьогодні всі ЗМІ повідомили, що Камерон відмовися тиснути руку Хуйлу, але потім пресслужба Хуйла заявила, що вони потисли руки після завершення зустрічі, яка проходила без фотографів. Ну не буде ж тепер прес-служба Камерона спростовувати це.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
З Х*йлом про щось домовлятися - себе дорожче. :smiley23:
Буде робити вигляд та тягнути час, якого немає в Україні.
Але в одночас показувати Західу який він гарний і санкції вводити не треба. А Захід сам готовий у це вірити. Майже просто сам шукає привід з Рашкою далі вести гешефти. :smiley23:

Offline Шарик72

• Hero Member
З Х*йлом про щось домовлятися - себе дорожче. :smiley23:
Буде робити вигляд та тягнути час, якого немає в Україні.
Але в одночас показувати Західу який він гарний і санкції вводити не треба. А Захід сам готовий у це вірити. Майже просто сам шукає привід з Рашкою далі вести гешефти. :smiley23:

Все з точністю до навпаки.
Час зараз працює на Україну, як це не дивно.
А головне, Хуйло знов не виконає домовленості, чим спровокує нові санкції.
Кацапстан приречений цивілізованим світом на знищення і цей процес іде повним ходом. Україна сьогодні перетворюється на караючий меч для кацапофашистів в руках світового співтовариства.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Вся ця російсько-французька тягомотина з "Містралями" конкретно задовбала Обаму, який сьогодні конкретно прокинув Олланда з вітальним рукостисканням. Він єдиний, по моєму,  хто не потиснув руку Олланду. Хід з ветераном , був прикольний.

Все таки європейці - сцикуни. Якби не вони, ситуація зараз була би ще кращою, але й так непогано.
Я згоден, що час грає на Україну. Куди нам тепер спішити ?

Президент є. Донецьких вигнали. Королева і всі перші особи визнали нашого Президента.
Премєр також на свому місці. Головне - нація сформувался.

А Пуйло, це так, гавнюк і шкодник. Помало, разом з усім світом додавим і його.
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 11:32:16 23:32 від OlegSky »

Offline Turing Machine

• Sr. Member
  • Deus ex machina

Та до сраки це все ...конспірологія, шмуклерство та пліткарство. Від відсутності дійсно  значущих подій починають дойобуватися до коліру черевиків придаючи відтінку мешт містичні потаємні сенси. :laugh:

Ми можемо скільки завгодно насміхатися над конспірологією і пліткарством... Це наш погляд на світ. Однак світом, принаймні поки що, керуємо не ми, а доволі брудні та обмежені особистості, для яких плітки та інтриги заради власної кар'єри і добробуту значно важливіші за долю їхніх країн. У цьому сенсі відмінності між Меркель і Януковичем чисто стилістичні. :smilie1:

Якщо ви хочете зрозуміти спосіб мислення цих політиків та передбачити їхні дії, ви маєте приділяти достатньо уваги пліткам та конспірології. Так само усі провідні спецслужби активно цікавляться оккультними питаннями та конспірологією не тому, що вірять у всіляку чортівню, а тому, що ця чортівня реально впливає на вчинки багатьох "клієнтів" спецслужб, бо ці "клієнти" за рівнем свого розвитку таки щиро вірять у чортівню.  :smilie1: Згадайте, наприклад, про колорадів, які очікують, що ПС прийде їх вбивати. Ці марення активно формують цілком реальну історію людства.
« Останнє редагування: Червня 06, 2014, 11:28:27 23:28 від Turing Machine »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Чи мені здається, чи на СУПі стало знову дуже багато стогонів, плачів і песимізму ?

І це не так, і то не так, і АТО не таке і т.д. і т.п.

Більше оптимізму друзі. Все у нас буде ОК.

З усіх можливих варіантів розвитку подій, все складається для України не найгірше.

Я навіть сказав би якнайкраще. Але боюсь наврочити.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Чи мені здається, чи на СУПі стало знову дуже багато стогонів, плачів і песимізму ?

І це не так, і то не так, і АТО не таке і т.д. і т.п.

Більше оптимізму друзі. Все у нас буде ОК.

З усіх можливих варіантів розвитку подій, все складається для України не найгірше.

Я навіть сказав би якнайкраще. Але боюсь наврочити.

Ага. Вот так вот оставляй вас на пол дня. Не даете спокойно на дачу переехать :) Ану быстренько все взбодрились. Включаем оптимизм и улыбаемся :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Ну не буде ж тепер прес-служба Камерона спростовувати це.

Чому б і ні? У Хуйла вже і так стійка репутація пиздуна. Згадати хоча б репліку Анжелки про "Хуйло кожен день щось інше пиздить", або як Обама у телефонній розмові посилав Хуйло письмово оформлювати його пропозиції.  :smilie5:

Offline cynic

• Hero Member
Мене більше цікавить, який має бути "ряд шагов со сторони Украини"?..
От не можу ні до чого додуматись... :shuffle:

Русский язык и децентрализация власти скорее всего.
Та ні, я вважаю, що це мілковато для хуйла. Ставки повинні бути більшими.

Это максимум на который Украина может пойти, и минимум который даст возможность Путину сохранить свое лицо в России.
Це супермаксимум(ЯЗИГ) і тільки при умові ,що хуйло полвіситься на власних підтяжках.

Offline Go to Ass

• Hero Member
  • -
Важко переконувати людей як заточені виключно  на негатив .
Марна праця...

Життя переконає

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Це супермаксимум(ЯЗИГ) і тільки при умові ,що хуйло полвіситься на власних підтяжках.

"Шаленчиха, мені так невигідно"(с)

Хіба якщо всі москалі повішаються, бо там справа не тільки і не стільки у Хуйлі, на жаль.  :smilie2: