Автор Тема: Навіть Янукович до такого не опускався.Закрита інаугурація.Тільки для "достойних  (Прочитано 3656 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Вячеслав Ільченко
8 год ·

Ну от і приїхали.

Навіть Янукович до такого не опускався. Закрита інаугурація. Тільки для "достойних".
 Всенароднообраний, хулє...
Olga Chervakova

Фантастична новина на професійне свято моїм колегам. Завтра відбуватиметься перша в українській історії інавгурація Президента, на яку не пускатимуть журналістів. Не просто не дадуть зайти до ложі преси, а взагалі заборонятимуть вхід до парламентської будівлі. Бо, бачте, "гостей дуже багато", і їм, бачте, преса заважатиме чи то плутатиметься під ногами. Не пам'ятаю точного формулювання, але й за всі роки роботи в Раді не пам'ятаю, щоб будь-хто з президентів починав свій шлях з такого кроку. Навіть Янукович, вдарений дверима, не дозволив собі тримати пресу на вулиці. І не думаю, що на свято Ющенка приїздило менше гостей - ейфорія західних дипломатів від його обрання була не меншою. Отже, завтра журналісти, що висвітлюватимуть церемонію, працюватимуть в якійсь вигородці біля першого під'їзду Ради. Якщо це можна назвати словом "працюватимуть".
 Короче, зі святом вас, любі хлопчики й дівчата.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Ну - взагаліто це "вкинула" Olga Chervakova з Інтера ...

А я буду дивитись інавгурацію на п'ятому, там все буде чітко  :super:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Вячеслав Ільченко
8 год ·
Ну от і приїхали.
Навіть Янукович до такого не опускався. Закрита інаугурація. Тільки для "достойних".
Всенароднообраний, хулє...
Olga Chervakova
Фантастична новина на професійне свято моїм колегам. Завтра відбуватиметься перша в українській історії інавгурація Президента, на яку не пускатимуть журналістів. Не просто не дадуть зайти до ложі преси, а взагалі заборонятимуть вхід до парламентської будівлі. Бо, бачте, "гостей дуже багато", і їм, бачте, преса заважатиме чи то плутатиметься під ногами. Не пам'ятаю точного формулювання, але й за всі роки роботи в Раді не пам'ятаю, щоб будь-хто з президентів починав свій шлях з такого кроку. Навіть Янукович, вдарений дверима, не дозволив собі тримати пресу на вулиці. І не думаю, що на свято Ющенка приїздило менше гостей - ейфорія західних дипломатів від його обрання була не меншою. Отже, завтра журналісти, що висвітлюватимуть церемонію, працюватимуть в якійсь вигородці біля першого під'їзду Ради. Якщо це можна назвати словом "працюватимуть".
 Короче, зі святом вас, любі хлопчики й дівчата.
Какое горе для страны! :super:
А на Софийском майдане пройдет "народная" инагурация... :upa
В самом деле... может это для безопасности?
Там же послов всяких важных и прочих гостей прибудет...
Может кто решил  - а ну его... есть ТВ трансляция - пусть кайфуют.
Ни когда не придавал большего значения традицям вхождения на престол...
Что толку от того, что Ющ и Овощ давали клятву на Библии (Еванглии)?
Страну разворовали и растащили..., не смотря на торжественное обещания... "служить верой и правдой". :smiley14: 

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
У мене добра приятелька парламентський журналіст, дуже нервує, що нікого не пустять у ВР, "як же так в кулуарах не потусуватись". Але з її ж слів знаю, що доступ до парламенту мала величезна кількість народу різного рівня нахабності, тому, очевидно, щоб не створювати проблем типу "тому дали, а мені ні", вирішили пускати всіх тільки на площу. Я в цьому не бачу проблеми - тут явно тільки міркування безпеки - але в журналістських кругах сильне незадоволення...

Offline OlegSky

• Ветеран форума

Offline акын

• Ветеран форума
рановато прессе строить из себя целку.
пускай сначала отмоется от джинсы и съездит поработать в зону АТО, как Донецкий Вася.
Ан нет - им на инаугурацию приспичело. Наверняка будет халявный фуршет...

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Я вам больше скажу - рановато СУПу Петра Алексеича подлизывать :smilie9:
Батя, мы стараемся ...

Offline finli

• Ветеран форума

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
А я вам скажу еще больше:его нужно дрючить с первых дней.Лучше будет для него же.Если не дрючить то он долго не продержится.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Eney

• Ветеран форума

Offline Южанин

• Ветеран форума
Вообще-то это первая инаугурация в истории Украины, которая проводится в состоянии войны, с дебильным агрессивным соседом.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
А я вам скажу еще больше:его нужно дрючить с первых дней.Лучше будет для него же.Если не дрючить то он долго не продержится.

Как по мне - единственная правильная позиция, а подлизывальщиков у него будет. фиг протолкнешся.
Батя, мы стараемся ...

Offline Irris

• Ветеран форума

Как по мне - единственная правильная позиция, а подлизывальщиков у него будет. фиг протолкнешся.

Полностью согласна. Но сейчас Петина голова на вес золота. И я не удивлюсь, если наши службы не в состоянии обеспечить ее сохранность на обширных мероприятиях.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
У мене добра приятелька парламентський журналіст, дуже нервує, що нікого не пустять у ВР, "як же так в кулуарах не потусуватись". Але з її ж слів знаю, що доступ до парламенту мала величезна кількість народу різного рівня нахабності, тому, очевидно, щоб не створювати проблем типу "тому дали, а мені ні", вирішили пускати всіх тільки на площу. Я в цьому не бачу проблеми - тут явно тільки міркування безпеки - але в журналістських кругах сильне незадоволення...
именно так.

это сделано ради безопасности.

сейчас могут быть попытки покушения.

и если замочат президента, то вы можете себе представить, что тогда начнется в стране...

поэтому рисковать жизнью президента ради того, чтобы какие-то лохи пришли на него посмотреть, является нереальным риском.

пусть эти журналисты сидят дома по телеку смотрят. тоже мне тусовщики херовы
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
пускай сначала отмоется от джинсы и съездит поработать в зону АТО, как Донецкий Вася.
стопудово.

это лошье привыкло нихера не делать и поулчать бабки и лазить по фуршетам, при чем ни всяким там, а фуршетам неепического уровня.

пусть пестуют в зону АТО снимать военные репортажи хотя бы под прикрытием ВСУ, а не по фуршетам лазят.

офуевшие вконец стали  :smiley23:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Вообще-то это первая инаугурация в истории Украины, которая проводится в состоянии войны, с дебильным агрессивным соседом.
:smiley24:

Offline Красти

• Sr. Member
  • Сміх крізь сльози
А во сколько это действо будет по ящику?
Quis custodiet ipsos custodes?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
А во сколько это действо будет по ящику?
начало мероприятия в 17:00

когда включение по ТВ - не знаю

Offline Помадка

• Hero Member
Може, процедурні моменти організовує попередня влада, а не Порошенко там щось закомандував

Offline Roland Deschain

• Hero Member

100% в этом все дело! Ничего, перебьются как-нибудь чайком с бутербродами  :smilie5:

Offline щек

• Sr. Member
інавгурацію у Верховній Раді показують зараз

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

+100500, пожрать и потусить нашарик не вышло, ай-яй-яй.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
А-а-а, дзвонить подруга з-під парламенту. Кляне президента на чому світ стоїть - яка неповага до журналістів, на урочистий прийом мене теж не запросили! Каже, повністю розчарувалась  :laugh:

Offline convex

• Ветеран форума
А-а-а, дзвонить подруга з-під парламенту. Кляне президента на чому світ стоїть - яка неповага до журналістів, на урочистий прийом мене теж не запросили! Каже, повністю розчарувалась  :laugh:

Все до кращого - шакали пера без халяви зліші будуть. А що вони там сподівались видивитись і вичути - в яких тухлях і з якою торбою Марина Порошенко?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
А-а-а. А в Україні є журналісти ? Де ???? А журнашлюшок немає чого до нормальних людей пускати.

Справжні журналісти зараз в Донецьку. Їм не до інавгурації.
« Останнє редагування: Червня 07, 2014, 11:25:59 11:25 від OlegSky »

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Нормально все показали ... я б навіть сказав - отих журналістів була ЗАБАГАТО: навіщо були триндіти, коли Торч оголошував гостей? Я не всьо розібрав через оті дибільні коментарі  :shuffle:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Нормально все показали ... я б навіть сказав - отих журналістів була ЗАБАГАТО: навіщо були триндіти, коли Торч оголошував гостей? Я не всьо розібрав через оті дибільні коментарі  :shuffle:

Мене це також розізлило. :smilie9: Блять, якими треба бути довбойобами, щоб під час зачитування гостей якусь
х..ню пиз.ти. Треба ж розуміти, що Турчинов не просто так гостей зачитує. :smilie9:

Offline free UA

• Ветеран форума

Мене це також розізлило. :smilie9: Блять, якими треба бути довбойобами, щоб під час зачитування гостей якусь
х..ню пиз.ти. Треба ж розуміти, що Турчинов не просто так гостей зачитує. :smilie9:

да. вот это как-раз к слову о профессии...
Терпеть немогу когда сталкиваюсь с дибилами которые набив руку в одноклассниках, толпами прутся в журналистику, уже через неделю две   :bd там не плюнь рядом, а через три оно уже джинсу насобирало по всем знакомым и пхнет ее в массы. такие уроды и как-раз дискредитируют профессию.

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Яка невдача, декдекому хтілося показати свою причетність до "перщого".. а тут, бабах, і не вдалось.. як невдобно
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline Донецкий Вася

• Hero Member

Справедливості ради зазначу, що то не я поїхав до АТО, а вона - до мене  :gigi: