Хтось знає, де можна подивитись, які підприємства Порошенко продав або продає?
Верховний суддя зачитував, що Порошенко не має підстав для відмови в президентстві. Серед пунктів було названо, що він не є власником і не входить в управління компаніями, які отримують прибуток.
От цікаво, це правда, чи вже брехня?
Я взагалі не розумію питання. У США 20% населення акціонери, які живуть за рахунок дивідендів, тобто є співвласниками акціонерних товариств у тій чи іншій мірі. Реальна кількість акціонерів значно більша.
Чому Порошенку продавати свої акції? Підприємствами керує ж не він особисто, він отримує прибутки. Тим більше підприємства виробничі, а значить для країни, технології, робочі місця та податки.
Нам уже треба відвикати від того, що багаті - це значить погані люди. Не все тут однозначно. У нас куча олігархів, які живуть на бюджетних потоках, нічого не виробляють, а гроші вивозять в офшори. І чомусь до цих людей питань немає. Аж дивно.
Як на мене, набагато гірше те, що Тимошенко не може пояснити звідки у неї гроші на будинки, розкіш для донечки і т.д. Бо це нечесно. В Порошенка дуже багато чистих грошей.
Я би не "форсував події".