Автор Тема: Я думаю, мене панство вибачить за мої пости на ФУПі?  (Прочитано 1655 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Чупс

• Гість
Так треба, хлопці та дівчата. Так треба.

Offline Sturmer14

• Hero Member
Jamais !

• Гість
Переклади, це якою мовою? :)

Франція? :)

Offline Sturmer14

• Hero Member
Переклади, це якою мовою? :)

Франція? :)

Oui

Що там за новий срач з новим клоном фуп ) ?

• Гість

Цього не знаю, хтось якимось чином скопіював практично увесь фуп.

Там було кілька гілок, де я активно відмітився. Перша - про москалів, але наш Турч перевів все на СУП, за що йому окрема подяка ))

Offline Sturmer14

• Hero Member

Цього не знаю, хтось якимось чином скопіював практично увесь фуп.

Там було кілька гілок, де я активно відмітився. Перша - про москалів, але наш Турч перевів все на СУП, за що йому окрема подяка ))

Легкий тролінг фупу не зашкодить )

Offline qwest

• Ветеран форума
а шо за посты ?

хуйло - владимиром владимировичем назвал ?  :smilie9: :laugh:

Offline Willie

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Чернівці, Україна
не розумію, за що тут вибачатися
Kremlin delenda est.

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
де писати і що це виключно ваша справа :Prapor2:
Quo Vadis

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...
От говорят все: фуп-фуп...

А шо оно такое, этот фуп??? :Sho_za: :smilie11:
ну и ладно...

Offline qwest

• Ветеран форума

охохоххххх ....

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!

Нічого собі, вже зявляються люди, які не чули про ФУП?
Чи ви тролите?.. :smilie5:

• Гість
охохоххххх ....

ну честный плюс в карму, 501 )))

фуп, любі друзі, то фуп. там така каша вариться, охо-хо.. можливо, там і вирішується політика України. Ні, сподіваюся, нас вже також почитують Ваннікова та Геращенко, але ж там більше всього такого що вони може почитувати.

Offline qwest

• Ветеран форума
охохоххххх ....

фуп, любі друзі, то фуп. там така каша вариться, охо-хо.. можливо, там і вирішується політика України. Ні, сподіваюся, нас вже також почитує Ваннікова, але ж там більше всього такого що вона може почитувати.

чупа - поправка - варилась!

не удержала Притула фуп в руках, к сожалению...говорю к сожалению, потому что как никак 10 лет там был...но, бригада.сру надоела до чортиков, здесь - чистота от них полная

Offline qwest

• Ветеран форума
охохоххххх ....

фуп, любі друзі, то фуп. там така каша вариться, охо-хо.. можливо, там і вирішується політика України. Ні, сподіваюся, нас вже також почитують Ваннікова та Геращенко, але ж там більше всього такого що вони може почитувати.

что ж, пусть почитывают...фуп умер, да здравствует фуп - здесь тоже хватает умных людей и умных мыслей - пусть внимают и несут наверх )

• Гість
Ваннікова

Геращенко

Шоб ви знали, любі друзі - це два аналітика, які, фактично, продукують політичну ситуацію в Україні.

Давайт запросимо їх на інтерв'ю на СУП

Чупс

• Гість
не удержала Притула фуп в руках, к сожалению...говорю к сожалению, потому что как никак 10 лет там был...но, бригада.сру надоела до чортиков, здесь - чистота от них полная

Та там вроде щас колорадосы попустились, не знаю, забанила, или сами подохли от Порошенко-президента.

Offline qwest

• Ветеран форума
Ваннікова

Геращенко

Шоб ви знали, любі друзі - це два аналітика, які, фактично, продукують політичну ситуацію в Україні.

гарнi жiночки

чупа, ты форум раскручивать пока продолжай, а там видно будет

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

Нічого собі, вже зявляються люди, які не чули про ФУП?
Чи ви тролите?.. :smilie5:

трошки.
п*ять рочків на чьорной скамье відсидів.
і досі там  :gigi:
Альтер Его запросив сюди,
а на цей сюр під назвою "фуп" читати тільки заходжу.
Бажання окунатися в те лайно немає  :Ignor:
ну и ладно...

Offline qwest

• Ветеран форума

Та там вроде щас колорадосы попустились, не знаю, забанила, или сами подохли от Порошенко-президента.

та есть, есть...раз в месяц туда захожу и то сразу вижу

Чупс

• Гість

Та працюю на фупі як раб на галерах )))

там в них таке... йожа, яка створювала фомаголік - вже ні прі ділах ваще, слав послав нах фому, фома всіх них, кароче тєатр!!  :lol:

Offline Шоцемамо?

• Hero Member
  • отакої...

охохоххххх ....
от qwestу один з небагатьох, з ким там було цікаво, але ж... :moskali:, :love:, ,
старі буратіни та, головне,   :gw: клімактерична по життю (сорі) власниця зробили з корисного медіаресурса помийку.
ну и ладно...

Offline qwest

• Ветеран форума

охохоххххх ....
от qwestу один з небагатьох, з ким там було цікаво, але ж... :moskali:, :love:, ,
старі буратіни та, головне,   :gw: клімактерична по життю (сорі) власниця зробили з корисного медіаресурса помийку.

спасибо
раз уж пошла такая ностальгическая нотка - в разное время за 10 лет на фупе было много интересных людей
тот же Шрайк - долгое время был обычным форумчанином, потом создал свой сайт, свой форум, сейчас у него в фейсбуке тысячи подписчиков
однако же, подобное притягивается к подобному - и вот уже здесь собралось проукраинское сообщество интересных людей  :smiley24:

Offline qwest

• Ветеран форума

там в них таке... йожа, яка створювала фомаголік - вже ні прі ділах ваще, слав послав нах фому, фома всіх них, кароче тєатр!!  :lol:

санта-барбара

Иван Иванович интересный мужик, жаль его здесь нет

ну и туи - колоритный дядька - так красиво как он говорит матюками никто не умеет )

• Гість
Я хочу сказати - я вас всіх люблю!

Може тому що п'яний, не знаю.. )) але ні, що важливо - тут нема таких порожніх істот як на фупі. там їх дофіга.

Знаєте, так дивно все склалося. Можливо, я створю окрему гілку про історію СУПу, ніхто ж насправді не знає як воно було.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Ваннікова

Геращенко

Чупс ну ты умеешь рассмешить. Ситуацию продуцируют люди, имеющие влияние. Притом на данный момент эти люди даже не в Украине. А эти две девушки говорят что им скажут, да и то не всегда в тему.
Батя, мы стараемся ...

• Гість
Чупс ну ты умеешь рассмешить. Ситуацию продуцируют люди, имеющие влияние. Притом на данный момент эти люди даже не в Украине. А эти две девушки говорят что им скажут, да и то не всегда в тему.

Влияние влиянием, но аналитика? ... кто давал Ющу аналитику? Именно єти две прекрасные девочки. Был ещё третий человек, которого я прочил на президенты - Наливайченко. Ну, тут ошибся. Но эти две дамы там не просто так, уж поверь мне. Они владеют таким массивом информации, которая позволяет им делать практически безпроигрышные прогнозы. То, что Порошенко станет следующим президентом - это было известно ещё в 2010.
« Останнє редагування: Червня 07, 2014, 09:02:35 21:02 від Чупс »

Offline авжеж

• Hero Member

санта-барбара

Иван Иванович интересный мужик, жаль его здесь нет

ну и туи - колоритный дядька - так красиво как он говорит матюками никто не умеет )

Іванич писав у ФБ, так само там є моніка і час від часу Франсуаза ;) Але зараз ФУП на ФБ вже не такий активний, як тоди, коли на першому ФУПі багатьох забанили...
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline авжеж

• Hero Member
А ще мені шкода, що тут немо злого, і що пішов Єгорій - він давав цікаві матеріали, і багато
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.