Автор Тема: В одному з обласних управлінь МВС...  (Прочитано 997 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
В одному з обласних управлінь МВС...
« : Червня 08, 2014, 05:59:22 17:59 »
Сьогодні випадково зустрів людину, яка працює у відділенні зв'язку одного з обласних управлінь МВС центральної України (не буду казати якому). Питав щодо АТО, чи хтось поїхав. З їх відділення відправили одного майора (у них в відділенні трохи більше 10 атестованих). А всього з управління відправили чоловік 100-120 на АТО. Живуть у Харкові, бо на базі АТО для всіх немає місця, уже направили по ротації на Донбас. Каже, що дуже багато людей ходять з обхідними листами, особливо ті, які просто "сиділи бумаги перебирали": бухгалтери, фінансисти, діловоди, секретчики та інші атестовані. Тобто на роздачу на АТО посилають навіть блатних піджаків, а якщо ні - то гуд бай з органів.
Реально відправити можуть будь кого, хто має пагони, і не обов'язково спец. підрозділи. Будь кого, адже усі вони міліціонери. Ще він казав, що більшість з його центру навіть на стрільби роками не їздили, бо було "впадло". В документах відмічали, що були та й усе. А тепер жаліють.
Можливо позбудемося хоч трохи з міліції людей, які нічого не роблять, а отримують заробітну плату. Це радує  :super:

Offline Kvant

• Ветеран форума
Re: В одному з обласних управлінь МВС...
« Reply #1 : Червня 08, 2014, 06:08:09 18:08 »
Ще каже, що заст. начальника одного з підрозділів носив документи до керівництва про відправлення з їх підрозділу старшого лейтенанта. Керівник сказав, що немає чого молодих посилати, типу ти поїдеш. Відправили майора. Він їхати не хотів, але в разі чого втрачає все і залишиться без пенсії. Ставки великі для нього, таки поїхав.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
« Reply #2 : Червня 08, 2014, 06:11:27 18:11 »
Ще каже, що заст. начальника одного з підрозділів носив документи до керівництва про відправлення з їх підрозділу старшого лейтенанта. Керівник сказав, що немає чого молодих посилати, типу ти поїдеш. Відправили майора. Він їхати не хотів, але в разі чого втрачає все і залишиться без пенсії. Ставки великі для нього, таки поїхав.

:smiley24: :smiley24:

Offline ukrainochka15

• Sr. Member
« Reply #3 : Червня 08, 2014, 06:13:32 18:13 »
Оце правильно, а то відправляють 18-літніх, які тільки школу закінчили та нічого в житті не бачили

Offline Гражданин

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • God bless Ukraina!
« Reply #4 : Червня 08, 2014, 06:18:56 18:18 »
Я задоволений, мене почули!
Всього місяць пройшов... http://nuina.net/davajte-dadym-komandu-hlavnokomandujuschemu-na-antyterrorystycheskuju-operacyju/

Не, ну просто дети малые, честное слово!
Вопрос предателей решается очень просто:
Приезжаете в воинскую часть, объявляете построение.
Вы наверное знаете, что Центральный офис СБУ – это тоже воинская часть?
Так вот, даете команду: Все, кто готов немедленно выдвинуться для ведения боевых действий с разведывательно диверсионными группами – три шага вперед.
Даете 1 минуту.
Все кто вышел из строя – даете команду направо – шагом марш в Клуб СБУ.
Все остальные – удостоверения на стол, всем спасибо, все свободны.
Не взирая на лица, звания, заслуги, должности, семейное положение и ахуенную полезность. Дальше по иерархии.
И так в каждой части Вооруженных Сил. В каждом подразделении МВД.
Все кто не прошел этот простенький тест – на переаттестацию, от работы немедленно отстранить, в кабинет не пускать, они вреда принесут больше чем пользы.
Проникшие в ряды предатели все равно будут – но их будет 1 % и будут выявлены очень быстро, проверено. Это я вам как специалист говорю.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 08, 2014, 06:28:36 18:28 »
Я задоволений, мене почули!
Всього місяць пройшов... http://nuina.net/davajte-dadym-komandu-hlavnokomandujuschemu-na-antyterrorystycheskuju-operacyju/

Не, ну просто дети малые, честное слово!
Вопрос предателей решается очень просто:
Приезжаете в воинскую часть, объявляете построение.
Вы наверное знаете, что Центральный офис СБУ – это тоже воинская часть?
Так вот, даете команду: Все, кто готов немедленно выдвинуться для ведения боевых действий с разведывательно диверсионными группами – три шага вперед.
Даете 1 минуту.
Все кто вышел из строя – даете команду направо – шагом марш в Клуб СБУ.
Все остальные – удостоверения на стол, всем спасибо, все свободны.
Не взирая на лица, звания, заслуги, должности, семейное положение и ахуенную полезность. Дальше по иерархии.
И так в каждой части Вооруженных Сил. В каждом подразделении МВД.
Все кто не прошел этот простенький тест – на переаттестацию, от работы немедленно отстранить, в кабинет не пускать, они вреда принесут больше чем пользы.
Проникшие в ряды предатели все равно будут – но их будет 1 % и будут выявлены очень быстро, проверено. Это я вам как специалист говорю.

Це було б ідеально, але на це Аваков піде? Добре, що хоча б так трохи трусять міліцію. Я навіть би не повірив, щоб обласне управління хтось чіпав. Там одні мажори, "блатні", які перебирають папірці, мають високі звання та на 20% більшу заробітну плату, бо працюють в "управлінні". В той же час, усі вони міліціонери, усі мають їздити на стрільби на регулярні навчання (реально вони давно на це поклали "болт"), тому чому б їх не брати на АТО? Хто їм винен, що вони думали, що реальна робота тільки для УБОЗу, Сокола та інших спец. підрозділів.