Автор Тема: ДЯКУЮ ЗА ДОВІРУ! ( Президентство Порошенка і доля України).  (Прочитано 1979 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Чи хто помітив, що саме Порошенко сказав після Нормандії ?  "Сподіваюсь, що Росія визнає вибори в Україні легітимними". Це означає, що Порошенко, найбільше добивався від Путіна визнання його, Порошенка, законним Президентом України.
За цим він, власне кажучи і їздив.
(В Києві тим часом почалася клоунада у виконанні Кличка).

Знову й знову виникає одне й те саме запитання : а чи здатні українці ( і перш за все кияни) адекватно сприймати картину світу ??? Феєрична інаугурація була логічним продовженням тотального запаморочення виборців Петра Порошенка – «мир за будь-яку ціну». На тій інагурації  не було багатьох Майданівців, однак посол Росії Зурабов чомусь був, так само як і Єфремов, Ківалов… Не було, хіба що, самого Януковича.

Не пройшло навіть доби після тієї інаугурації ( яку цілком правильно було б називати «Бал Сатани»), як новообраний Президент Порошенко на якихось незрозумілих переговорах, з якимись другорозрядними особами, вже заявив: «Ми повинні якомога швидше, вже на наступному тижні припинити вогонь». Це в той час, коли в Донбасі йде справжня війна, де вбивають наших солдатів, беруть в заручники мирних громадян, де більше 100 км. кордону не контролюється взагалі і сили противника тільки поповнюються.
…Кажуть, після того багато хто з його оточення кинулися умовляти Порошенка, щоб він змінив це рішення. Однак не потрібно ніколи нікого умовляти: командир ( тим більше Головнокомандувач), який віддав наказ про здачу, перестає бути командиром, автоматично.

Президент Порошенко свій вибір зробив цілком свідомо, умовляти його марна справа, свій вибір він зробив не вчора ( варто хоча б згадати його «багату» політичну біографію) і його оточення про це чудово ЗНАЛО.
А тепер наступним буде КОНТРОЛЬНИЙ ВИСТРІЛ – в голову України. Вистріл буде з Росії, що само собою зрозуміло.
…………..
Якщо довго брехати самим собі, то закони природи рано чи пізно все одно ПРОЛАМУЮТЬ собі шлях через серію випадковостей. Або через безпросвітну глупоту учасників.

Всі події в Україні відбуваються в точності з усіма Законами Історії.  Якщо люди не здатні аналізувати й думати по людськи ( переш за все під час різноманітних виборів) – то всі події відбуваються в натуралістично природньому, тобто варварському режимі. 

Одна «радість» з подій, що відбулися протягом минулих двох діб це те, що ця олігархічна «мудрість» Порошенка проявилась так швидко, так блискавично, що він ще не встиг обрости своїм спецназом диктатури.

Ми думали, що ми після виборів в один тур отримали повноцінного, повністю законного Головнокомандувача, а насправді, ми отримали Голову Ліквідаційної Комісії Підприємства «Україна». Якщо персонал цього Підприємства не схоче само розпускатися – то є декілька виходів зі становища…..

ТЕПЕР ВСЕ ДУЖЕ ПРОСТО. При сьогоднішній війні ( до втручання Порошенка) ми мали театр воєнних дій розміром в дві області, при «мирі» Порошенка війна пошириться на всю територію, по Збруч щонайменше.
(І не забуваймо, що США та ЄС з переговорів виключені)

Поки що, нам робити нічого не потрібно – серія «мудрих вчинків» Порошенка нам допоможе. Так само, як допоміг нашому громадянському вихованню і формуванню Янукович, а потім і Путін.
Все точно, наче за підручником з історії. Спочатку загальнонародне запаморочення від «миротворця» Порошенка, а потім буде контрольний вистріл в голову.

Offline polemistes

• Hero Member
 :smilie11:  :Sho_za: Перепрошую, Ви може щось сказати хотіли? То не соромтесь - це ж форум - він для того і існує!

Offline ofenrohr

• Hero Member
Має надію, що все ж таки справжні патріотичні військові не дадуть реалізуватися цим планам.

Offline Sturmer14

• Hero Member
Орденоносний юлько гамнамьот вже тут як тут ! :gigi:
Напевне з тих 20000 бойцов вагіноносців

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
:smilie11:  :Sho_za: Перепрошую, Ви може щось сказати хотіли? То не соромтесь - це ж форум - він для того і існує!

Якщо коротко:
то я хотів сказати, що Петіне президентство дуже швидко доведе нас до цугундера.
А Бабай, Абвер, Бес, Болотов, Пономарьов та інша наволоч дуже швидко будуть в Києві. Тільки Петі тоді в Києві вже не буде і розчищати місто доведеться нам.

Offline Kren

• Hero Member

Якщо коротко:
то я хотів сказати, що Петіне президентство дуже швидко доведе нас до цугундера.
А Бабай, Абвер, Бес, Болотов, Пономарьов та інша наволоч дуже швидко будуть в Києві. Тільки Петі тоді в Києві вже не буде і розчищати місто доведеться нам.

благодаря вам это может произойти значительно быстрее. Поскольку вместо совместных действий вы вносите разброд и шатания.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Щоб зрозуміти, які загрози несе кожен день перебування Порошенка на посаді Президента, далеко ходити не треба, ось, хоча б оцініть становище в луганській області:

За словами громадського діяча, донські козаки кількістю від 3 до 4 тисяч осіб повністю контролюють такі міста Луганської області, як Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Стаханов, Брянка, Алчевськ, Красний Луч, Антрацит, Свердловськ і Перевальськ. Причому вони не тільки зміцнюються, а й розширюють зону свого впливу. Зокрема, з середи на четвер козаки «караваном» з 8 фур, 2 мікроавтобусів і одного автобуса зайняли місто Перевальськ. А міста Стаханов та Антрацит перетворені ними в суцільні центри оборони.

Снєгірьов вважає, що козаки витісняють місцеві анархічні загони болотовцев, замінюючи їх бойовими одиницями, що складаються з людей, які мають досвід бойових дій.

І Порошенко пропонує припинити вогонь, якомога швидше.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Ой Бумеранг откинулся. Ну-ну :gigi:
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline RG

• Ветеран форума
Бютораси продовжують пускати гази  :weep:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Якщо коротко:

благодаря вам это может произойти значительно быстрее. Поскольку вместо совместных действий вы вносите разброд и шатания.

Я вношу ?????? Я точно нічого не вношу. Це не я, а це Петро Порошенко, буквально вчора сказав, що потрібно якнайшвидше припиняти вогонь. Це в той час, коли концентрація зброї і російських бандитів в Донбасі вже захмарна.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Ти ще в модератораХ? Не може бути! Це неймовірно! ))))

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Дрейк, зверни увагу, якщо ти ще в модераторах, чи слово "бютораси" допустиме для вживання на форумі ?
Якщо ти ще модератор, то зроби належні орг.висновки щодо RG.
 Бо це вже переходитьвсякі межі.

Offline Дрейк

• Ветеран форума

Да, дружочек(с) тебе не повезло. Прими мои соболезнования  :laugh:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

А за тобою, хлопчику, сауна плаче і вже давно.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
Дрейк, зверни увагу, якщо ти ще в модераторах, чи слово "бютораси" допустиме для вживання на форумі ?
Якщо ти ще модератор, то зроби належні орг.висновки щодо RG.
 Бо це вже переходитьвсякі межі.

А ты стукни модератору. Может он и откликнется.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Да, дружочек(с) тебе не повезло. Прими мои соболезнования  :laugh:

Те що ти ще й досі модератор - це не твоя заслуга, а моє недопрацювання ;)))
Але як колись співав В, Висоцький: Сколь верёвочка не вейся, а совьёшься ти в петлю. ))))
Не довго тобі залишилось торжествувати )))) Гнів форумний тебе дістане, обов"язково ;)))

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Ник зарезервирован

Offline polemistes

• Hero Member
Я это тут оставлю "Терры просто бегут и паникуют. Трупов полно", - очевидцы в соцсетях описывают возобновление АТО в Краматорске
пусть полежит.

Якщо вірити Бумерангу - це така військова хитрість: вони тікають з Краматорська щоб захопити Київ.  :smilie10:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Я это тут оставлю "Терры просто бегут и паникуют. Трупов полно", - очевидцы в соцсетях описывают возобновление АТО в Краматорске
пусть полежит.

Якщо вірити Бумерангу - це така військова хитрість: вони тікають з Краматорська щоб захопити Київ.  :smilie10:
Нікуди надто далеко вони не тікають. Але їх підконтрольна територія весь час розширюється.

Offline ofenrohr

• Hero Member
пусть полежит.

Нікуди надто далеко вони не тікають. Але їх підконтрольна територія весь час розширюється.

А взагалі-то тактика бойовиків спрацювала, першим був захоплен та перетворений на базу Слов"янськ - якомога ближче до Харкова та Дніпропетровська, українські війська зконцентрувалися в основном в тому районі, тобто Луганська область це далекий тил бойовиків, там вони повністю все тримають під контролем ( крім півночі області).

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
пусть полежит.

А взагалі-то тактика бойовиків спрацювала, першим був захоплен та перетворений на базу Слов"янськ - якомога ближче до Харкова та Дніпропетровська, українські війська зконцентрувалися в основном в тому районі, тобто Луганська область це далекий тил бойовиків, там вони повністю все тримають під контролем ( крім півночі області).

Абсолютно точно! АЛе ж для людини, що закінчила Військову Академію ще прир СССР ( як Коваль) це елементарні речі, як планувати військові операції військових з"єднань, враховуючи місцевість, відстані і диференційований рівень підтримки/ не підтримки місцевого населення, як розставляти війська, куди кидати передові групи, групи підтримки і т.п.

Можу сказати тільки одне: російськими бандитами в Донбасі керує не Бес чи Бабай, а Генштаб Міноборони РФ.
В нас - не зрозуміло хто.

Offline Турчиноффъ

• Hero Member
Молодец Бумеранг!  :smiley24:

Offline medved

• Ветеран форума
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline cynic

• Hero Member
Щоб зрозуміти, які загрози несе кожен день перебування Порошенка на посаді Президента, далеко ходити не треба, ось, хоча б оцініть становище в луганській області:

За словами громадського діяча, донські козаки кількістю від 3 до 4 тисяч осіб повністю контролюють такі міста Луганської області, як Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Стаханов, Брянка, Алчевськ, Красний Луч, Антрацит, Свердловськ і Перевальськ. Причому вони не тільки зміцнюються, а й розширюють зону свого впливу. Зокрема, з середи на четвер козаки «караваном» з 8 фур, 2 мікроавтобусів і одного автобуса зайняли місто Перевальськ. А міста Стаханов та Антрацит перетворені ними в суцільні центри оборони.

Снєгірьов вважає, що козаки витісняють місцеві анархічні загони болотовцев, замінюючи їх бойовими одиницями, що складаються з людей, які мають досвід бойових дій.

І Порошенко пропонує припинити вогонь, якомога швидше.
Так це ж твоя вагиня з пастором допустила це.ТВОЯ ВАГИНЯ-МАМКА.....І пішло б ти після цього----------> :smiley14:

Offline cynic

• Hero Member
пусть полежит.

Абсолютно точно! АЛе ж для людини, що закінчила Військову Академію ще прир СССР ( як Коваль) це елементарні речі, як планувати військові операції військових з"єднань, враховуючи місцевість, відстані і диференційований рівень підтримки/ не підтримки місцевого населення, як розставляти війська, куди кидати передові групи, групи підтримки і т.п.

Можу сказати тільки одне: російськими бандитами в Донбасі керує не Бес чи Бабай, а Генштаб Міноборони РФ.
В нас - не зрозуміло хто.
Юльківська мамка з шоблою своєю три місяці.Ти того сектанте не знав? :smilie5:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Боевые йульки-астрологи астрологи отакует :hot:
Mocsia delenda est

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
Б-г, ти абсолютно правий! там їх вже тисячі! бо протягом двох місяців їх туди запускала твоя улюблена смертельно хвора нетраспортабельна неходибельна Юля зі своєю шоблою.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Shambaly

• Newbie
  • *
Я вношу ?????? Я точно нічого не вношу. Це не я, а це Петро Порошенко, буквально вчора сказав, що потрібно якнайшвидше припиняти вогонь. Це в той час, коли концентрація зброї і російських бандитів в Донбасі вже захмарна.

Дурашка, ти його не зрозумів - він буде припиняти той вогонь, що ведуть королади. Важкою артилерією. Припиняти.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Якщо коротко:

Еще один сумасшедший юлек
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума

А за тобою, хлопчику, сауна плаче і вже давно.

'Какой ви нєрвний, я їбу' (c)