Автор Тема: Майбутнє Порошенка буде визначене дуже швидко  (Прочитано 4758 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline abandon

• Hero Member
Або він обіпреться на 54% тих, хто за нього проголосував, або прискорено повторить траекторію Ющенка, шукаючи легітимізацію своєї влади в олігархаті і політичних пристосуванцях. Перший дзвіночок від "корисного ідіота" Луценка поки що непрямо вказує да другий сценарій.

Чекаємо.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
я вот тоже думаю: у чувака все есть, миллиардер, семья прекрасная, жизнь уже удалась. Неужели он не хочет теперь что-то сделать для этой несчастной страны? А для этого ему всего лишь действительно надо опереться на волю большинства.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
я вот тоже думаю: у чувака все есть, миллиардер, семья прекрасная, жизнь уже удалась. Неужели он не хочет теперь что-то сделать для этой несчастной страны? А для этого ему всего лишь действительно надо опереться на волю большинства.

і як на цю ВОЛЮ спертися?
воля поняття нематеріальне

Offline Kvant

• Ветеран форума

Провести вибори до Верховної Ради. Але ця більшість має підтримати його партію або ту партію яку він скаже. В іншому разі він не зможе провести реформи, які планує. А в те, що він це хоче зробити - я щиро вірю.

Offline abandon

• Hero Member

Нажаль, ментально він просто не є частиною простих смертних, що його обрали. Тут питання в іншому - чи вистачить йому моралі та розуму зрозуміти, що необхідно дослухатися до тих, хто дав йому вотум довіри чи, навпаки, переможе власне его і корпоратизм з собі подібними "небожителями".

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ

Це дуже просто - виправдати очікування цієї більшості. А не москалів, ЄС, сепаратистів, любителів рузькаго язига...

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ

как-как плять! Обращение президента к народу - народ окружает Зраду - зрада усравшись самораспускается и назначает выборы. Аргумент - народ является носителем власти.
Про аресты уродов я вообще молчу - было бы желание. Был бы я презом - я б их позакрывал не дожидаясь снятия депутатской неприкосновенности. Сначала закрыл бы несколько десятков, оставшиеся на воле бы на следующий день опять же усравшись проголосовали бы сами за это все задним числом.
И т.д.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
Він поки занятий переговорами з шавками агресора.

Порошенко шукатиме порозуміння з Росією

http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/10/7028588/

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП

Это цитат по этой ссылке:

Порошенко також наголошує, що йому байдуже, що думає президент Росії Володимир Путін про Україну.
"Чесно кажучи, мене не дуже цікавить, що громадянин Путін думає про мою державу", сказав він.
"Якщо глава Росії сумнівається в праві України на існування в нинішніх кордонах, найкращий спосіб переконати його у зворотному, - побудувати потужну армію і процвітаючу економіку", - додав Порошенко.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Для мене майбутнє Порошенка стало зрозумілим ще тоді, коли я вперше на телеекрані побачив його свиняче рило.
А зараз, коли він став Президентом, то для мене відразу ж стало зрозумілим і майбутнє України на найближчі рік-два ( думаю не більше).

Offline VikS

• Hero Member
Навпаки - була НЕволя більшості при голосування за Порошенка. Був примус у вигляді страшилки про путінські війська, що ось-ось вдеруться до України.
Якби люди проігнорували ці страшилки й голосували за Яроша, то Ярош звичайно б не виграв, але віддавши йому відчутну кількість голосів суспільство продемонструвало б Порошенку непевність його перебування в Президентах без оглядки на виборців.
А коли в черговий раз навіть після Майдану суспільство вдалось залякати-надурити, то який сенс Порошенку (існуючій владі), щось змінювати в керуванні таким суспільством.
Це навіть непотрібно робити, бо державна система тримається на людях, які можуть відстоювати власні бажання в будь-якій ситуації.
Суспільство не навчилося відстоювати власні бажання, тому на нього Порошенко не зможе опертися, що б утримати державу від розпаду, не кажучи вже про якийсь його розвиток.
А як суспільство не здатне, то на нього не варто й зважати особливо.
« Останнє редагування: Червня 10, 2014, 12:51:40 12:51 від VikS »

Offline Taras.ua

• Ветеран форума

Это цитат по этой ссылке:

Порошенко також наголошує, що йому байдуже, що думає президент Росії Володимир Путін про Україну.
"Чесно кажучи, мене не дуже цікавить, що громадянин Путін думає про мою державу", сказав він.
"Якщо глава Росії сумнівається в праві України на існування в нинішніх кордонах, найкращий спосіб переконати його у зворотному, - побудувати потужну армію і процвітаючу економіку", - додав Порошенко.

Громадянин путін не відрізняється від громадянина Івана з Ставрополяі їхні думки дійсно всім по барабану. А от з Президентом РФ він повинен рахуватися, а тим більше, якщо він вирішив домовлятися з агресором на власній землі.

Offline Milena

• Hero Member
Для мене майбутнє Порошенка стало зрозумілим ще тоді, коли я вперше на телеекрані побачив його свиняче рило.
А зараз, коли він став Президентом, то для мене відразу ж стало зрозумілим і майбутнє України на найближчі рік-два ( думаю не більше).
Ой, який він розумний той Глоба- Бумеранг! Усе майбутнє України перед ним як на долоні. :eyes:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ой, який він розумний той Глоба- Бумеранг! Усе майбутнє України перед ним як на долоні. :eyes:

Да, як на долні, як нєхуй дєлать.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Подивіться спокійно на сьогоднішній день. Якщо можете...

"Саме тому Порошенко провів перший повний день свого перебування в неділю в марафонських переговорах з послом Росії в Україні Михайлом Зурабовим, зазначає видання."

І дайте відповідь на питання - чи можна тут і так домовитись про щось гарне для України? Адже відповідь очевидна...

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде

я розумію, коли обзивали януковича - він натворив діл і заслужив такого ставлення.

але те, що робить бумеранг - називається тролінніям та призводить до тріпання нервів нормальним людям.

конструктиву в дописах -  0, значить пише або для маніакального задоволення , або по роботі.

Offline abandon

• Hero Member
Навпаки - була НЕволя більшості при голосування за Порошенка. Був примус у вигляді страшилки про путінські війська, що ось-ось вдеруться до України.
Якби люди проігнорували ці страшилки й голосували за Яроша, то Ярош звичайно б не виграв, але віддавши йому відчутну кількість голосів суспільство продемонструвало б Порошенку непевність його перебування в Президентах без оглядки на виборців.
А коли в черговий раз навіть після Майдану суспільство вдалось залякати-надурити, то який сенс Порошенку (існуючій владі), щось змінювати в керуванні таким суспільством.
Це навіть непотрібно робити, бо державна система тримається на людях, які можуть відстоювати власні бажання в будь-якій ситуації.
Суспільство не навчилося відстоювати власні бажання, тому на нього Порошенко не зможе опертися, що б утримати державу від розпаду, не кажучи вже про якийсь його розвиток.
А як не здатне, то на нього не варто й зважати особливо.

В цілому погоджуюсь.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
я взагалі дивуюсь модераторам - чого бумеранг досі не забанений - це херня якась

Offline VikS

• Hero Member
Цитувати
Думка правильна для початку.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Громадянин путін не відрізняється від громадянина Івана з Ставрополяі їхні думки дійсно всім по барабану. А от з Президентом РФ він повинен рахуватися, а тим більше, якщо він вирішив домовлятися з агресором на власній землі.

Тарас, я просив би без хохольської тошноти, песимізму та ниття. Звичайно хочеться рішучих дій, гарних заяв. Але Ви стан економіки України знаєте, знаєте, що вже зараз немає з чого платити пенсії, а ще до кінця року буде падіння ВВП на 5-7%? Що таке падіння ВВП на 5-7% я Вам поясню, що у 2009 році воно впало на 15,1%, наслідки Ви пам'ятаєте.
В срану рашку у нас 24% експорту, а значить близько 10 млн. українців живе за рахунок грошей, які ми заробляємо на кацапах. Кацапи нас цим шантажують постійно (перекривають ринки то по цукеркам, то по молочці, то по сирам і т.д.). Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам. Бо якщо українець продасть помідор в ЄС, то значить не продасть болгарин, грек и португалець. У них і так ситуація складна.
Ви мислите емоціями, я про це казав, а Ви і далі "бризкаєте слюнями" та мінусуєте. Ну, ну...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Чи й не апокаліпсис. То хай ті 10 млн. дороги будуть на кредити ЄС...

Offline кноп

• Hero Member
Або він обіпреться на 54% тих, хто за нього проголосував, або прискорено повторить траекторію Ющенка, шукаючи легітимізацію своєї влади в олігархаті і політичних пристосуванцях. Перший дзвіночок від "корисного ідіота" Луценка поки що непрямо вказує да другий сценарій.

Чекаємо.

если будет 2 вариант....то он потеряет быстрее чем ющ...это 100%

Offline polemistes

• Hero Member

А чому ЄС має надавати нам кредит на дороги?  :smilie11:

Offline serginio

• Ветеран форума

єс не дасть ТАКИХ кредитів

Offline Kvant

• Ветеран форума
І ще одне, Порошенко буде опиратися на цю наявну "гнилу еліту", бо іншої немає. Треба просто встановити "правила гри", а еліта має мінятися поступово і еволюційно. Різка зміни еліти - це народна "еліта" раннього СРСР або еліта ДНР  і ЛНР. Або, наша еліта зі "Свободи", які себе показали нічим не краще за наявну "гнилу еліту", бо бачите, вони працюють в коаліції і не можуть по іншому, не можуть йти проти системи.
Але навіть ця "гнила еліта" вирішує долю країни. Наприклад, Коломойський, який далеко не ангел, який прославився зокрема і рейдерством - порядок в Дніпрі навів. А Ахметов по тим чи іншим причинам не захотів і ми знаємо чим це закінчується для нього та України.
Гітлер у свій час еліти не міняв, а "заставив" їх працювати на ідеї Рейху.

Offline VikS

• Hero Member
Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам.
1. Держава нікого не годує - вона лише забирає в одних й віддає іншим. Тому просто зменшити податки в рази  й інше втручання-паразитування держави й народ сам себе прогодує.
2. В Україні перевиробництво продуктів харчування, тому розмови про "як і чим нагодувати населення" виглядають дещо дивними.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
А тим часом в замкє у шефа...

все вирішать без нас.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Ну а Президенту Порошенку по чину теревенити днями з послом Зурабовим...

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
я взагалі дивуюсь модераторам - чого бумеранг досі не забанений - це херня якась

На то и щука шоб карась не дремал :) На щуку Бумеранг конечно слабо тянет, но принцип надеюсь ясен :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline BaoBab

• Hero Member

Тарас, я просив би без хохольської тошноти, песимізму та ниття. Звичайно хочеться рішучих дій, гарних заяв. Але Ви стан економіки України знаєте, знаєте, що вже зараз немає з чого платити пенсії, а ще до кінця року буде падіння ВВП на 5-7%? Що таке падіння ВВП на 5-7% я Вам поясню, що у 2009 році воно впало на 15,1%, наслідки Ви пам'ятаєте.
В срану рашку у нас 24% експорту, а значить близько 10 млн. українців живе за рахунок грошей, які ми заробляємо на кацапах. Кацапи нас цим шантажують постійно (перекривають ринки то по цукеркам, то по молочці, то по сирам і т.д.). Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам. Бо якщо українець продасть помідор в ЄС, то значить не продасть болгарин, грек и португалець. У них і так ситуація складна.
Ви мислите емоціями, я про це казав, а Ви і далі "бризкаєте слюнями" та мінусуєте. Ну, ну...

1) 10 млн. людей не живуть з кацапських грошей. Наспраді ~0.5 млн.
2) Не можна заперечити торгівлю, але не треба продавати зброю і збройне устаткування.
3) Україна не імпортує електрику і дуже мало їдження, тому катастрофи не буде ніколи.

Раша нам не потрібна !!!
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !