Автор Тема: Майбутнє Порошенка буде визначене дуже швидко  (Прочитано 4769 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Громадянин путін не відрізняється від громадянина Івана з Ставрополяі їхні думки дійсно всім по барабану. А от з Президентом РФ він повинен рахуватися, а тим більше, якщо він вирішив домовлятися з агресором на власній землі.

Тарас, я просив би без хохольської тошноти, песимізму та ниття. Звичайно хочеться рішучих дій, гарних заяв. Але Ви стан економіки України знаєте, знаєте, що вже зараз немає з чого платити пенсії, а ще до кінця року буде падіння ВВП на 5-7%? Що таке падіння ВВП на 5-7% я Вам поясню, що у 2009 році воно впало на 15,1%, наслідки Ви пам'ятаєте.
В срану рашку у нас 24% експорту, а значить близько 10 млн. українців живе за рахунок грошей, які ми заробляємо на кацапах. Кацапи нас цим шантажують постійно (перекривають ринки то по цукеркам, то по молочці, то по сирам і т.д.). Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам. Бо якщо українець продасть помідор в ЄС, то значить не продасть болгарин, грек и португалець. У них і так ситуація складна.
Ви мислите емоціями, я про це казав, а Ви і далі "бризкаєте слюнями" та мінусуєте. Ну, ну...

Читати, шановний, читати, а потім писати. Я вже казав. Ця слина і страх мінусів трохи вже набридає. Як і туговатість розуміння написаного.

Ще раз пояснюю, мій пост був до Дрейк, це по-перше.
По-друге, я написав(абсолютно спокійно), що громадянин путін, на якого ПП насрать і Президент РФ - це абсолютно інші персони в даному контексті і цей пасаж до громадянина путіна був в спробі показати, що не лише він все вирішує.

І продовжив хід думок, що якшо ПП вирішив домовлятися з агресором на своїй землі (навіть з тих причин, що тут написані), то йому прийдеться рахуватися з Президентом РФ.

Сподіваюсь розжував.

А якщо тошнить, то це до лікаря.

Offline serginio

• Ветеран форума
І продовжив хід думок, що якшо ПП вирішив домовлятися з агресором на своїй землі (навіть з тих причин, що тут написані), то йому прийдеться рахуватися з Президентом РФ.

якби це не було прикро але і обамі доводиться рахуватися з президентом рф і без всяких якщо

Offline Читач

• Ветеран форума
Тарас, я просив би без хохольської тошноти, песимізму та ниття. Звичайно хочеться рішучих дій, гарних заяв. Але Ви стан економіки України знаєте, знаєте, що вже зараз немає з чого платити пенсії, а ще до кінця року буде падіння ВВП на 5-7%? Що таке падіння ВВП на 5-7% я Вам поясню, що у 2009 році воно впало на 15,1%, наслідки Ви пам'ятаєте.
В срану рашку у нас 24% експорту, а значить близько 10 млн. українців живе за рахунок грошей, які ми заробляємо на кацапах. Кацапи нас цим шантажують постійно (перекривають ринки то по цукеркам, то по молочці, то по сирам і т.д.). Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам. Бо якщо українець продасть помідор в ЄС, то значить не продасть болгарин, грек и португалець. У них і так ситуація складна.
Ви мислите емоціями, я про це казав, а Ви і далі "бризкаєте слюнями" та мінусуєте. Ну, ну...

на перший погляд все правильно написано... тільки...
24% експорту не розподіляються пропорційно на кількість населення в країні
і основну масу з тих 24% складають не помідори і навіть не продукти харчування...
і відразу якесь таке відчуття виникає...,
як після вимірювання ширини залізничних колій тут і в ЄС - вони то різні, тільки це не має значення...
але ж для узкомірних це залізний аргумент...
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline KingSolomon

• Sr. Member
я вот тоже думаю: у чувака все есть, миллиардер, семья прекрасная, жизнь уже удалась. Неужели он не хочет теперь что-то сделать для этой несчастной страны? А для этого ему всего лишь действительно надо опереться на волю большинства.

і як на цю ВОЛЮ спертися?
воля поняття нематеріальне

Рубить саблей всех и вся и не смотреть ни на каких гнид. В случае "возражаений" пугать майданом. Если он по пиночетовски сможет это сделать то на следующих выборах мой голос за него. Але ж це фантастику синку! Своих "любих друзів" порох в обиду не даст.

Offline serginio

• Ветеран форума
Рубить саблей всех и вся и не смотреть ни на каких гнид. В случае "возражаений" пугать майданом. Если он по пиночетовски сможет это сделать то на следующих выборах мой голос за него. Але ж це фантастику синку! Своих "любих друзів" порох в обиду не даст.

ех хлопці-хлопці
чи ви керували в своєму житті хоча б сотнею людей не кажучи вже про країну...
а насправді доля порошенка мені абсолютно байдужа
от доля країни - то інша річ

Offline optimist

• Ветеран форума
Для мене майбутнє Порошенка стало зрозумілим ще тоді, коли я вперше на телеекрані побачив його свиняче рило.
А зараз, коли він став Президентом, то для мене відразу ж стало зрозумілим і майбутнє України на найближчі рік-два ( думаю не більше).
Ой, який він розумний той Глоба- Бумеранг! Усе майбутнє України перед ним як на долоні. :eyes:

Нехай цей Глоба ще своє рило покаже.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Можна кацапів послути на фіг, але як нагодувати тих 10 млн. людей? Хочете повторення 90-х років? Чи може поки не будемо відкрито посилати рашку і за 3-5 років переорієнтуємося на ринки ЄС? Та й то, вони на нам ринки не відкривають, вся продукція харчування буде по квотам.
1. Держава нікого не годує - вона лише забирає в одних й віддає іншим. Тому просто зменшити податки в рази  й інше втручання-паразитування держави й народ сам себе прогодує.
2. В Україні перевиробництво продуктів харчування, тому розмови про "як і чим нагодувати населення" виглядають дещо дивними.

Насправді усі держави створені як економічні суб'єкти. У свій час варяги створили Київську Русь, бо їм був потрібен торговельний шлях з варягів у греки. Дуже потужна на той час Скандинавія економічно розвивалася і хотіла торгувати з потужною Візантією. А платити дань кучі племен (насправді країн) було не вигідно. Тому і створили спочатку Новгород, а потім і Київ. І Киї, Щеки, Хориви, Аскольди, Діри і т.д. - ніякі не слов'яни. Трохи пізніше такому "торговому шляху" була потрібна ідеологія, спільна мова і т.д., бо це вже ставала імперія. І почалося усе з Християнства. А як тільки Візантія пала і Скандинавія уже не торгувала з нею, то "торговий шлях" став нафіг нікому не потрібний. Київ уже мало збирав дані з торгових караванів і втратив роль економічного центру Київської Русі. І з того часу почалася феодальна роздробленість, адже чим гірше Чернігівське князівство за Київське? У Києва просто не було грошей.
А у 1168 році столицю Русі взагалі перенесли у м. Володимир на Галиччину, бо західна Європа почала розвиватися і там була торгівля. Київ залишився тільки як "духовний центр".

Західна Європа свою феодальну роздробленість подолала тим, що ввела Магдебурзьке право. Це коли влада феодалів зменшувалася і переходила місцевим громадам. Військо ставало централізованим і підпорядковувалося королю. Містам було вигідно, адже вони отримували військовий захист від королівської армії, який був потужніший ніж захист який міг дати своєю місцевою армією місцевий князьок. В той же час Король централізовано вирішував питання щодо можливих обмежень у торгівлі з іншими країнами, навіть війною. Міста почали розвиватися економічно, мали самостійність та не були обтяжені податками.

Зараз роль держави практично не змінилися. Централізована армія для захисту регіонів. Це буде дешевше ніж кожній області тримати свою повноцінну армію. Крім того, держава за рахунок митниці та митних тарифів контролює імпорт, а значить захищає місцевих виробників від імпортних товарів; проводить перерозподіл прибутків регіонів так, щоб деякі з них більш інтенсивно розвивалися, а не занепадали. Також вона захищає свої регіони на міжнародні арені. Може тиснути як політично, так і економічно.

В Україні держава дуже сильно "лізе" в регіони, адже система влади така, що весь дохід перерозподіляє Київ. Треба робити децентралізацію і 25-50% доходів місцевих громад залишати на місцях. Тоді буде економічний розвиток регіонів та України в цілому, адже зараз будь якому мері абсолютно фіолетов, чи буде у нього працювати завод чи ні. Чи будуть інвестиції у місто або ні. Київ дотації всерівно ж дає. Пропадає конкуренція між регіонами, а місцева влада тільки думає, як би її "пограбувати" місцевий бізнес. Навіть мер Словянська Штепа плакалась, типу як це ж мер має крутитися, щоб заробити 126 млн. грн. на рік, які її місто отримує через дотації. А треба крутитися, інакше ніяк...

Україна може розвиватися тільки тоді, коли буде мати повноцінний доступ до ринків інших країн. Адже будь який проданий за кордоном наш товар - це гроші в Україну і відповідно свого роду "цивілізований грабунок" тієї країни, яка купує наші товари. Якщо товар виготовити просто, то країна не хоче взагалі імпорту та проводить політику "імпортозаміщення", адже навіщо щоб з неї вивозили гроші, а народ ставав бідніший?
У свій час Святослав Хоробрий йшов війною на Велику Булгарію за те, що вона не пускала наших купців торгувати у них. Їм було не вигідно пускати купців з Русі, бо у них була і так складна економічна ситуація, а тут ще й русичі вивозять з країни гроші. І була війна. Після розвалу СРСР, Росія почала нас шантажувати закриттям ринків з метою примушення нас до вступу у Союзну державу і робила це. Зокрема у 1993 році закрила ринок цукру і залишила більше 100 тис. українських селян без роботи. Зараз на ринку цукру Росії до сих пір 50% бразильського цукру, а для українського такі мита, що наш цукор виходять у два рази дорожче, ніж на оптових ринках Росії. Так у Вінниці із 42 цукрових заводів у 1993 році зараз працює на повну катушку всього 4. ЄС та США нам теж виставили такі мита і квоти, що ми туди теж не могли толком нічого продати. А навіщо місцевим підприємствам ЄС та США конкуренти з України, які будуть вивозити валюту від них та робити їх народ біднішими?
У свій час Ізраїль щороку подвоював ВВП тільки тому, що їм відкрили ринки США та ЄС. Також ринки відкрили для Турції із-за її згоди вступу до НАТО. Турція із напів-циганської азійської країни зараз має досить пристойний рівень економіки. А нам ринки не відкривають. Навіть асоціація з ЄС, не відкриває нам ринки, а тільки "привідкриває". Ми ж зараз не можемо піти війною на ЄС чи США, щоб їх змусити пускати на свої ринки наші товари чи можемо? Чи може зможемо натиснути політично? От і я про що...
Нам пофіг на Росію, її Митні союзи і т.д., у нас свій шлях. Але ми повинні робити все для того, щоб продавати свої товари на її території, а значить вивозити гроші з Росії та робити багатшою Україну і її народ. А якщо Росія нам буде блокувати ринки, то просити США і ЄС, щоб тиснули на Росію. Ми маємо боротися за збут кожного свого підприємства, за наші робочі місця.

Щодо продуктів харчування, то да, Україна може нагодувати ще 100 млн. людей крім себе (як мінімум). Тільки проблема в тому, що нас не пускають на свої ринки інші країни (або пускають в мінімальній кількості). Уже були розрахунки про те, що якщо би Росія відкрила ринки для українських продуктів харчування, то ми би могли експортувати у рік без переоснащення заводів на суму 4-5 млрд. доларів, а з переоснащенням ще на більшу суму. Але Росія на це свідомо не йде. Вона не хоче, щоб Україна за її рахунок "ставала з колін". Вони будуть продукти експортувати хоч з Латинської Америки або не з України, Грузії, Молдови і т.д.
Але зверніть увагу на інше, у нас кругом імпорт: починаючи від автомобілів і закінчуючи китайським ширпотребом. А якщо ми купуємо імпорт, то маємо десь на нього заробити гроші, тобто продати свою продукцію в інші країни. Зараз же ми беремо кредити, щоб зробити багатшими країни, які до нас завозять свою продукцію.

Offline Kvant

• Ветеран форума

і основну масу з тих 24% складають не помідори і навіть не продукти харчування...
як після вимірювання ширини залізничних колій тут і в ЄС - вони то різні, тільки це не має значення...

Наша задача продавати товари кацапам і вивозити від них валюту в свою країну. Нам валюта треба для того, щоб гасити борги перед МВФ, а також на імпорт, якого у нас дофіга.
Кацапів з Митними союзами посилати прямо нафіг, а якщо будуть блокувати ринки, то просити США і ЄС, щоб вони тиснули на кацапів.
Навіщо нам відмовлятися від грошей, які ми заробляємо на кацапах? Що за нонсенс? У всьому світі йде боротьба за доступ до ринків збуту, а ми будемо самі з ринків йти?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Тут купа різних думок, але ніхто не може толком свою позицію визначити.

Нам потрібні переговори з Росієїю, чи ні ?

Бо все зводиться до такої думки.

"Переговори вести треба, але Порошенко все здасть "

Це смішно. Напишіть хоча б щось одне, що Порошенко здав ?

Щоб був предмет для дискусії.

« Останнє редагування: Червня 10, 2014, 02:22:28 14:22 від OlegSky »

Offline Kvant

• Ветеран форума
Тут купа різних думок, але ніхто не може толком свою позицію визначити.

Нам потрібні переговори з Росієїю, чи ні ?

Бо все зводиться до такої думки.

"Переговори вести треба, але Порошенко все здасть "

Це смішно. Напишіть хоча б щось одне, що Порошенко здав ?

Щоб був предмет для дискусії.

Переговори Україні потрібні, бо:
1. Кацапи мають перестати робити з Донбасу "чорну діру", яка нищить нашу економіка та країну в цілому.
2. Ми маємо продавати свої товари кацапам та вивозити з Росії валюту, яка нам треба для того, щоб віддавати кредити, робити нормальну армію та покращувати рівень життя.
3. Пояснювати кацапам, що Крим пора би і віддати назад.
Переговори і кацапам потрібні, бо:
1. Путін не буде вводити війська, а "росіян винищує єврейська хунта". Як це цар батюшка не захищається? Для нього - це втрата рейтингів, кацапи цього не можуть зрозуміти до сих пір.
2. Україна має визнати Крим за Росією.
3. Україна має за даром постачати Криму воду, енергію та інші ресурси. Українці мають вивозити гроші в Крим та їхати на відпочинок.
4. Росії не треба, щоб Україна інтегрувалася в ЄС і треба постійно "ставити палки в колеса" та шантажувати Україну.

Я в Порошенка вірю, свою промову він говорив досить щиро. З бізнесом в Росії він уже попрощався ще в березні, коли кацапи йому пропонували відмовитися від балотування в Президенти і вони залишить його бізнес у спокої та відкриють ринки Рошену в Росію. Але він вважає себе "месією для України" і це дуже добре  :super:

Offline Читач

• Ветеран форума

Наша задача продавати товари кацапам і вивозити від них валюту в свою країну. Нам валюта треба для того, щоб гасити борги перед МВФ, а також на імпорт, якого у нас дофіга.
Кацапів з Митними союзами посилати прямо нафіг, а якщо будуть блокувати ринки, то просити США і ЄС, щоб вони тиснули на кацапів.
Навіщо нам відмовлятися від грошей, які ми заробляємо на кацапах? Що за нонсенс? У всьому світі йде боротьба за доступ до ринків збуту, а ми будемо самі з ринків йти?

у нас немає задачі продавати товари кацапам, але якщо хочеться то таку задачу легко вигадати
посилати прямо нафіг і торгувати одночасно важко, якщо взагалі можливо,
втім для тих хто  воює з кацапами і одночасно вважає торгівлю з ними своєю задачею нічого неможливого немає
для більшості наших товарів у кацапів немає ринку збуту в класичному його розумінні, є стосунки суміжників,
нонсенс за гроші торгувати життями солдат та територією держави, але то таки для тих хто вважає територію і солдат своїми
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline ofenrohr

• Hero Member
Я в Порошенка вірю, свою промову він говорив досить щиро. З бізнесом в Росії він уже попрощався ще в березні, коли кацапи йому пропонували відмовитися від балотування в Президенти і вони залишить його бізнес у спокої та відкриють ринки Рошену в Росію. Але він вважає себе "месією для України" і це дуже добре  :super:

Іпать-колотить, та був вже у нас один "месія", може досить на граблях танцювати?  :smilie10:

Майдан та революція гідності довела, що українці не потребуть собі нових "месій"

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Ну а Президенту Порошенку по чину теревенити днями з послом Зурабовим...
І це ключове, Порошенко як бувший міністр МЗС знає це як ніхто і все ж робить. Значить зацікавленість аж зашкалює. А ви носитесь з тим що він сказав, вже можна бачити що він робить.
Батя, мы стараемся ...

Offline serginio

• Ветеран форума
Іпать-колотить, та був вже у нас один "месія"

якби не той месія вся україна була б уже суцільною лугандою

Offline ofenrohr

• Hero Member
Первым замом главы АП стал нардеп "Батьківщини", заместителем – человек Левочкина и Медведчука

Президент Украины Петр Порошенко своим указом назначил первым заместителем главы Администрации Президента Геннадий Зубко, а заместителем Олега Рафальского.

Об этом говорится в указах Президента № 520/2014 и № 521/2014, размещенных на его официальном сайте.

При этом ранее Рафальский в этот же день, 10 июня, был уволен с должности заместителя главы АП.

Геннадий Зубко – народный депутат фракции "Батьківщина", ранее был врио руководителя Госуправления делами, с данной должности уволен указом Президента 10 июня.

Олег Рафальский - с 2003-го был руководителем главного управления по вопросам внутренней политики Администрации Президента Украины Леонида Кучмы (главой Администрации был Виктор Медведчук).

2006-2007 гг. - заместитель руководителя аппарата Премьер-министра Украины Виктора Януковича (руководителем аппарата был Сергей Левочкин).

2008-2010 гг. - сотрудник аппарата Верховной Рады Украины, первый заместитель руководителя секретариата парламентской фракции Партии регионов.

В марте 2010-го указом Президента В.Януковича назначен заместителем главы Администрации Президента Украины - Руководителем Главного управления документального обеспечения (Глава Администрации - Левочкин). 5 апреля 2011 г. в ходе админреформы был лишен должности в управлении, однако остался одним из трех заместителей главы АП.

В 1999-2000 гг. Рафальский возглавлял партию "Демократический союз". Дважды - в 2002 и 2006 гг. - баллотировался в народные депутаты Украины, но безуспешно.

Offline Kvant

• Ветеран форума
у нас немає задачі продавати товари кацапам, але якщо хочеться то таку задачу легко вигадати
втім для тих хто  воює з кацапами і одночасно вважає торгівлю з ними своєю задачею нічого неможливого немає
для більшості наших товарів у кацапів немає ринку збуту в класичному його розумінні, є стосунки суміжників,
нонсенс за гроші торгувати життями солдат та територією держави, але то таки для тих хто вважає територію і солдат своїми

Навіщо Ви економіку, яка є центром всього, тулите під політичні лозунги? Усі імперії падають під час розвалу економіки, зокрема і СРСР. Якщо економіка України паде, то не буде України у нинішніх границях - це точно.
Чому литовці продають свої товари кацапам і вивозять з Росії гроші, а ми не можемо? 20% експорту Литви - на кацапів, а у нас не набагато більше, всього 24%. Навіщо нам втрачати гроші, які ми заробляємо на кацапах? Ми що багата країна? Он Франція Містралі таки продасть кацапам, бо це 2-4 млрд. доларів. Насправді для рівня Франції - це копійки, але вони і за них боряться.
В Литві кацапи сидять без громадянства, отримують на 30% менші пенсії. І кацапів там більше 40% населення, але нічого Росію нафіг посилають, вступили в НАТО, ЄС і ще й на кацапах заробляють. Вчіться як треба  :smiley24:

Offline Читач

• Ветеран форума

Навіщо Ви економіку, яка є центром всього, тулите під політичні лозунги? Усі імперії падають під час розвалу економіки, зокрема і СРСР. Якщо економіка України паде, то не буде України у нинішніх границях - це точно.
Чому литовці продають свої товари кацапам і вивозять з Росії гроші, а ми не можемо? 20% експорту Литви - на кацапів, а у нас не набагато більше, всього 24%. Навіщо нам втрачати гроші, які ми заробляємо на кацапах? Ми що багата країна? Он Франція Містралі таки продасть кацапам, бо це 2-4 млрд. доларів. Насправді для рівня Франції - це копійки, але вони і за них боряться.
В Литві кацапи сидять без громадянства, отримують на 30% менші пенсії. І кацапів там більше 40% населення, але нічого Росію нафіг посилають, вступили в НАТО, ЄС і ще й на кацапах заробляють. Вчіться як треба  :smiley24:

економіка не є центром всього,
економіка України впаде чи встоїть не залежно від торговельних стосунків з РФ, але цілком може бути залежно від війни з РФ,
у Литви експорт в РФ, але в Литви немає війни з РФ, Франція продає Місталі РФ, але Франція не воює з РФ
в Литві кацапи сидять без громадянства, у нас стають президентами не знаючи мови своєї держави, Литва вступила в НАТО Україна ні, Литва вступила в ЄС Україна ні,
просто ми багата країна, багата на диваків, що в першому реченні тексту, ставлять економіку в центр,
а до кінця тексту наводять приклади коли економіка не впливає на рішення, а навпаки рішення впливають на економіку,
або спочатку пишуть про АЖ 24% експорту, а потім ВСЬОГО 24% експорту, і все заради виправдання заробітку...
ну у Порошенка з Фірташем там шкурний інтерес, але от, щоб от так, заради чужого шкурного інтересу...
це ж тре так керівництво любити  :smilie2:

Offline Kvant

• Ветеран форума
економіка не є центром всього,
економіка України впаде чи встоїть не залежно від торговельних стосунків з РФ, але цілком може бути залежно від війни з РФ,
у Литви експорт в РФ, але в Литви немає війни з РФ, Франція продає Місталі РФ, але Франція не воює з РФ
в Литві кацапи сидять без громадянства, у нас стають президентами не знаючи мови своєї держави, Литва вступила в НАТО Україна ні, Литва вступила в ЄС Україна ні,
просто ми багата країна, багата на диваків, що в першому реченні тексту, ставлять економіку в центр,
а до кінця тексту наводять приклади коли економіка не впливає на рішення, а навпаки рішення впливають на економіку,
або спочатку пишуть про АЖ 24% експорту, а потім ВСЬОГО 24% експорту, і все заради виправдання заробітку...
ну у Порошенка з Фірташем там шкурний інтерес, але от, щоб от так, заради чужого шкурного інтересу...
це ж тре так керівництво любити  :smilie2:

Економіка і є центром всього. Без економічних інтересів регіонів не було б держав. Росія не розвалиться до тих пір, поки в її економіку не будуть йти нафто-долари і народ буде мати пристойний рівень життя. Свідомих людей насправді мало, 90% це біомаса, яка потрібна лише для того, щоб створювати товарооборот (слова лоуреата Нобелівської премії). Росія дала Чечні нормальний рівень життя і все там спокійно. Я хочу нагадати, що в 1993 році була оголошена навіть Уральска республіка. А що казати про Татарстан, Башкиростан і т.д. А як тільки почали рости ціни на нафту, то все тихо стало. Це не значить, що люди хочуть бути в Росії, а значить, що їх влаштує і такий стан справ.
Насправді Донбас не постає не тому, що любить Україну, а тому, що люди, які працюють у шахтах та на заводах знають, що без України у них "сумне майбутнє". В той же час, пенсіонери мріють про російський рівень пенсій, адже вони живуть від пенсії до пенсії і сумують за СРСР, за молодістю. В тому ж 1993 році Донбас вже хотів злиняти з України, навіть проводилося опитування (референдум) щодо статусу російської мови. Не знали?

Ющенко носився з вишиванками та глечиками і що? Що він добився цим? А якби він підняв рівень життя людей і зробив його вищим ніж у Росії, то українські росіяни самі би носилися з вишиванками та глечиками аби злиняти від Митного союзу Росії. Багато росіян знялося з Прибалтики в Росію назад? А Путін навіть програму переселення робив і не їде ніхто. Хоча Росію люблять. Читайте про піраміду Маслоу, яка працює для 90% людей.

Давайте будемо відверті, багато людей на півдні та сході не люблять Україну і хочуть в Росію. У них свої герої, зокрема Сталін, адже саме він за допомогою США побудував їх міста. Їм чужа ідея українськості. Більше того, вони злі, що живуть в Україні, а не Росії. Вважають, що у закритті заводів і їх бідовому житті винен Київ. Але так і є, адже саме Київ кинув їх напризволяще під Ахметових різних, які поставили їх у стойло. На початку 90-х років у цих регіонах нормально відносилися до української мови, люди чекали позитивних змін. Якби ті зміни вдалося зробити - Україна була б єдина. А так, маємо, що маємо.

Росія не веде прямої війни, зараз світ глобалізований і ми мусимо з ними торгувати. Навіть під тиском ЄС, адже їм потрібен газ, а транспортуємо його ми. Тому в цій ситуації, що є ми маємо показати характер і отримувати максимум вигоди. Але від російських ринків треба таки відходити, але це не так швидко буде.

Offline serginio

• Ветеран форума
від російських ринків треба таки відходити, але це не так швидко буде.

саме так

Offline polemistes

• Hero Member
Іпать-колотить, та був вже у нас один "месія"

якби не той месія вся україна була б уже суцільною лугандою

Задовбали з месіями.  :smilie9: Проти Луганди повстав Майдан. А "месія" все те злив і повернув "Луганді" всю владу.

Offline Читач

• Ветеран форума
Економіка і є центром всього. Без економічних інтересів регіонів не було б держав. Росія не розвалиться до тих пір, поки в її економіку не будуть йти нафто-долари і народ буде мати пристойний рівень життя. Свідомих людей насправді мало, 90% це біомаса, яка потрібна лише для того, щоб створювати товарооборот (слова лоуреата Нобелівської премії). Росія дала Чечні нормальний рівень життя і все там спокійно. Я хочу нагадати, що в 1993 році була оголошена навіть Уральска республіка. А що казати про Татарстан, Башкиростан і т.д. А як тільки почали рости ціни на нафту, то все тихо стало. Це не значить, що люди хочуть бути в Росії, а значить, що їх влаштує і такий стан справ.
Насправді Донбас не постає не тому, що любить Україну, а тому, що люди, які працюють у шахтах та на заводах знають, що без України у них "сумне майбутнє". В той же час, пенсіонери мріють про російський рівень пенсій, адже вони живуть від пенсії до пенсії і сумують за СРСР, за молодістю. В тому ж 1993 році Донбас вже хотів злиняти з України, навіть проводилося опитування (референдум) щодо статусу російської мови. Не знали?

Ющенко носився з вишиванками та глечиками і що? Що він добився цим? А якби він підняв рівень життя людей і зробив його вищим ніж у Росії, то українські росіяни самі би носилися з вишиванками та глечиками аби злиняти від Митного союзу Росії. Багато росіян знялося з Прибалтики в Росію назад? А Путін навіть програму переселення робив і не їде ніхто. Хоча Росію люблять. Читайте про піраміду Маслоу, яка працює для 90% людей.

Давайте будемо відверті, багато людей на півдні та сході не люблять Україну і хочуть в Росію. У них свої герої, зокрема Сталін, адже саме він за допомогою США побудував їх міста. Їм чужа ідея українськості. Більше того, вони злі, що живуть в Україні, а не Росії. Вважають, що у закритті заводів і їх бідовому житті винен Київ. Але так і є, адже саме Київ кинув їх напризволяще під Ахметових різних, які поставили їх у стойло. На початку 90-х років у цих регіонах нормально відносилися до української мови, люди чекали позитивних змін. Якби ті зміни вдалося зробити - Україна була б єдина. А так, маємо, що маємо.

Росія не веде прямої війни, зараз світ глобалізований і ми мусимо з ними торгувати. Навіть під тиском ЄС, адже їм потрібен газ, а транспортуємо його ми. Тому в цій ситуації, що є ми маємо показати характер і отримувати максимум вигоди. Але від російських ринків треба таки відходити, але це не так швидко буде.

якщо економіка є центром всього то існувала б одна єдина держава на Землі, а непрацездатних і недієздатних просто би не існувало,
далі тексту багато, я не буду по реченнях спростовувати необрунтовані, а часом, і абсурдні твердження,
стільки дурниць за раз втомлює...
« Останнє редагування: Червня 10, 2014, 03:59:59 15:59 від Читач »

Offline serginio

• Ветеран форума
якщо економіка є центром всього то існувала б одна єдина держава на Землі

якщо економік багато чому держава повинна бути одна??

Offline Kvant

• Ветеран форума
далі тексту багато, я не буду по реченнях спростовувати необрунтовані, а часом, і абсурдні твердження,

Чому єдина? Є багато факторів, які впливають крім економіки. Зокрема, військовий тиск, інформаційна війна, релігійні нюасни і т.д. Але ж ЄС таки склався, практично одна держава з незалежними регіонами. А ЄС склався тому, що це вигідно економічно. Почитайте з чого усе почалося.
А Митний Союз Україні не вигідний, тому навіть Партія Регіонів була проти.
Для Вас Піраміда Маслоу

Offline Читач

• Ветеран форума

якщо економік багато чому держава повинна бути одна??

:smilie11: може тому що багато держав? вам краще знати

Offline Kvant

• Ветеран форума
Український народ в піраміді Маслоу котильгається між 1 і 2 рівнями, в той же час, більшість росіян на 3 рівні. А ЄС і США здебільшого - це 4-5 рівень.

Offline polemistes

• Hero Member

якщо економіка є центром всього то існувала б одна єдина держава на Землі, а непрацездатних і недієздатних просто би не існувало,

Як можна спростувати очевидні речі? Якимись фантазіями? Бо звідки випливає таке дивне твердження: "якщо економіка є центром всього то існувала б одна єдина держава на Землі,"? Насправді, я знаю звідки: це чистісінької води марксизм, який "доводив", що найвища економічна ефективність досягається у тотальній централізації й монополізації. Але практика довела протилежне, причому настільки, що антимонопольне законодавство примушує розділяти успішні великі компанії на кілька менших, щоб не було монополії. Так само і світова економіка працює ефективніше, коли є багато конкуруючих країн.

Offline Читач

• Ветеран форума

Чому єдина? Є багато факторів, які впливають крім економіки. Зокрема, військовий тиск, інформаційна війна, релігійні нюасни і т.д. Але ж ЄС таки склався, практично одна держава з незалежними регіонами. А ЄС склався тому, що це вигідно економічно. Почитайте з чого усе почалося.
А Митний Союз Україні не вигідний, тому навіть Партія Регіонів була проти.
Для Вас Піраміда Маслоу
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/thumb/5/5f/%D0%9F%D1%96%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%96%D0%B4%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%83.svg/1016px-%D0%9F%D1%96%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%96%D0%B4%D0%B0_%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%83.svg.png[img]
Ну я ж казав "спочатку АЖ 24% потім ВСОГО 24%"  :lol:
тепер центр усього набрався факторів, як собака бліх...
ЄС до держави так само далеко, як ВВП України до ВВП РФ.
Партія регіонів була за Митний Союз.
Піраміда Маслоу описує потреби людини-індивіда.

Offline Kvant

• Ветеран форума

ЄС - це єдині кордони, єдина валюта, єдині митні правила, спільне законодавство, спільний центробанк. Армії різні, але вони практично усі в НАТО. Насправді у країн ЄС маневрів не так багато. Он Болгарія хотіла заробляти на транзиті газу через Південний потік, але Єврокомісія сказали, що ні і вони "скрізь зуби" зупинили роботи. ЄС такого собі роду "квазі-держава" з сильними регіонами.

Offline Читач

• Ветеран форума

ЄС - це єдині кордони, єдина валюта, єдині митні правила, спільне законодавство, спільний центробанк. Армії різні, але вони практично усі в НАТО. Насправді у країн ЄС маневрів не так багато. Он Болгарія хотіла заробляти на транзиті газу через Південний потік, але Єврокомісія сказали, що ні і вони "скрізь зуби" зупинили роботи. ЄС такого собі роду "квазі-держава" з сильними регіонами.

Там маневру бездонна бочка - від Греції до Німеччини від Єстонії до Португалії.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Там маневру бездонна бочка - від Греції до Німеччини від Єстонії до Португалії.

Це країни, які перебувають в певних рамках. Київська Русь свого часу була також квазі-федерацією, де кожен князь мав своє військо, сам збирав податки і т.д.