Автор Тема: У жодній війні не досягається перемога шляхом переговорів  (Прочитано 3833 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Новообраний президент ( разом з Луценком) збирає всіх олігархів: Фірташа, Колеснікова, Ахметова і т.д. під своє крило і виправдовує це "патріотизмом". Але це - очевидне шахрайство. Коломойський свій патріотизм підтвердив справами. Що натомість зробили Ахметов, Фірташ, Григоришин, Новінський????

У війні не можна перемогти шляхом переговорів. Тим більше, з Росією. Порошенко зайняв зрадницьку позицію. Замість того, аби вдосконалити керівництво армією та АТО, він вирішив домовлятися з путінськими агентами впливу типу Хайді Тальявіні. ( була 08.06.2014 р. на переговорах разом з Зураборим). Це - шлях до поразки. Якщо в перші місяці в АТО були об"єктивні проблеми, пов"язані з мобілізацією, з устаткуванням і спорядженням  самої армії, то зараз всі ці питання  вже оперативно вирішуються. Треба форсувати АТО, а не тиснути на гальма.

Ми зобов"язані бути чесними хоча б заради тих, хто загинув за ідеали Справедливості. Якщо Пожидаєв, ставленик Ахметова і голова Донецької міліції - зрадник вітчизни, через чию пасивність донецька міліція стала на бік російських окупантів, треба про це відверто заявити і добитися звільнення та притягнення його до відповідальності. Ніякого союзу з Ахметовим за таких обставин бути не може!!!. Він повинен або служити Україні або хай спілкується з генеральною прокуратурою.
Трансформація Юрія Луценка від "руйнівника олігархічної корупційної системи" до реанімації цієї ж системи під нового власника пройшла впродовж кількох місяців буквально в нас на очах.

Offline qwest

• Ветеран форума
теза 1 - порох - зрадник
теза 2 - мы все умрьом

Бумеранг, может хватить плодить на форуме выдержки из методичек ?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
теза 1 - порох - зрадник
теза 2 - мы все умрьом

Бумеранг, может хватить плодить на форуме выдержки из методичек ?

Когда надоест вспомни что у тебя есть кнопка. :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Такое ощущение, что Люлю с Шустера прослушал. :at
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Дрейк, квест, вам же тоді тут ніхто правдивого слова не скаже.

І хіба я щось сказав не правильно ???

Offline Kvant

• Ветеран форума
Насправді, якщо Порошенко домовиться з олігархами щодо єдиної України, а вони погодяться на те, що Росія їм буде сунути палки в колеса (як це зробили Коломойскому з його Мосприватбанком та бізнесом в Криму або Порошенку з його активами у Ліпецьку), то все буде гуд. Президент Чехії прямо казав, що у Порошенка немає іншого виходу як домовлятися з олігархами, які однозначно втратять російський ринок та свою власність в Росії.
Але щось Ахметов не спішить "думати про Україну".

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

:smiley24:Опять идем по пути 2005 года и на следующем Майдане будем локти кусать?
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Насправді, якщо Порошенко домовиться з олігархами щодо єдиної України, а вони погодяться на те, що Росія їм буде сунути палки в колеса (як це зробили Коломойскому з його Мосприватбанком та бізнесом в Криму або Порошенку з його активами у Ліпецьку), то все буде гуд. Президент Чехії прямо казав, що у Порошенка немає іншого виходу як домовлятися з олігархами, які однозначно втратять російський ринок та свою власність в Росії.
Меня вообще добивает такая постановка вопроса:у нас криминально-олигархическое государство и вместо того чтобы избавляться от олигархов мы собираемся плясать,как все 23 года ,под их дудку и называем это какой-то перемогой.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
З 2004 до 2014-го. Жодних змін... Окрім жертв простого люду...

Offline Помадка

• Hero Member
Ну стосовно олігархів є  2 крайні точки зору: перестріляти або дружити. Перший спосіб нереальний - і ваша непорочна Юля теж би нічого не зробила. І ніхто б не зробив - ні Ляшко, ні ліві, ні праві. 

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Це серйозне питання. Як позбавитися олігархів?
Більшість з них  ЗАКОННО працюють останні десять років - точно (з власних джерел).
По більшості минулих епізодах вже нічого неможливо доказати.

Хто може мені сказати, як їх позбавитися в ЗАКОННИЙ спосіб ?

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Ну стосовно олігархів є  2 крайні точки зору: перестріляти або дружити. Перший спосіб нереальний - і ваша непорочна Юля теж би нічого не зробила. І ніхто б не зробив - ні Ляшко, ні ліві, ні праві.
Та не кажить,мадам.В нашем деле главное захотеть.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Більшість з них  ЗАКОННО працюють останні десять років - точно (з власних джерел).

Для этого дела есть юристы-пускай думают.Иначе мы докатимся до того что всей страной будет править один человек и это будет далеко не президент.Если наша страна называется Зимбабве-значит надо это правителям честно сказать и не морочить людям голову демократией.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Из википеди:

"Олигархия в США[править | править исходный текст]
Согласно проведенным исследованиям ученых Принстонского университета [2] на основе данных полученных в результате анализа государственных программ, принятых в США с 1981 по 2002 год, можно сделать вывод что за последние годы политическая система США узурпирована олигархами. Политика народа, для народа и волей народа осталась в далеком прошлом в виде идеалов, созданных отцами-основателями. Исследуя политические модели — мажоритарной избирательной системы, доминирования экономической элиты, мажоритарного плюрализма и так далее — ученые обнаружили, что большинство из этих политических стратегий США были специально разработаны в интересах финансовых элит, а результаты политики США "имеют тенденцию удовлетворять пожелания корпораций, торгово-промышленных организаций и профессиональных ассоциаций".

Offline qwest

• Ветеран форума

та грешков у тех олигархов за спиной - вагон и тележка...юристы раскопают, была бы полит. воля

Offline OlegSky

• Ветеран форума

Для этого дела есть юристы-пускай думают.Иначе мы докатимся до того что всей страной будет править один человек и это будет далеко не президент.Если наша страна называется Зимбабве-значит надо это правителям честно сказать и не морочить людям голову демократией.

Я також вважаю, що олігархічна влада , це негативне явище. Але на моє переконання, тільки активна життєва позиція
більшость членів соціуму здатна поміняти ситуацію. Малоймовірно, що все вдасться зробити тільки зміною законодаства.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП

:weep: :weep: :weep: :weep: :weep:  ипать колотить. Вот так живешь-живешь и не знаешь истинный носитель слова Божьего.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

То як же це так? Ми з таким трудом і з такою кров"ю видворили з країни банду янучарів і що, знову президент змушений домовлятися з олігархами ?
Переміг впевнено в 1-му турі, і знову тьорки з олігархами ?
 Чи знову клята Юлька винувата?

Offline qwest

• Ветеран форума

:weep: :weep: :weep: :weep: :weep:  ипать колотить. Вот так живешь-живешь и не знаешь истинный носитель слова Божьего.

и зашол я на форум

и увидел свет

и шел этот свет от бумеранга

носителя истины абсолютной и непогрешимой

бумеранг, не надо обижать форумчан - здесь сознательные, думающие люди - скажут правду если посчитают нужным

Offline OlegSky

• Ветеран форума

та грешков у тех олигархов за спиной - вагон и тележка...юристы раскопают, была бы полит. воля

Так. Але знову ж таки - грішки. Невеликі порушення, за які щонайбільше їм загрожує штраф, а грошей
у них багато. От навіть Путін не поборов олігархів, а тільки перепідчинив їх собі.
Таким шляхом уже йшов і Янукович, але створював нових олігархів. Потрібен розвинути фондовий ринок, а також
розвиток малого і середнього бізнесу. У випадку конкуренції зі сторони малого бізнесу по зарплатах і
соцпакетах, буде зменшуватись монополізація економіки.

Але тут, якраз робота Уряду і Ради по створенню нормальних бізнес-умов.

Ну і само собою воля Президента.

І активна громадянська позиція більшості людей. Створювати бізнес, хто може.
Займатися самовдосконаленням і післядипломною освітою. Не бухати. Не працювати за копійки  іт.д.

« Останнє редагування: Червня 10, 2014, 02:47:55 14:47 від OlegSky »

Offline qwest

• Ветеран форума

То як же це так? Ми з таким трудом і з такою кров"ю видворили з країни банду янучарів і що, знову президент змушений домовлятися з олігархами ?

а что вам известно на этот счет ?  :bm

Offline serginio

• Ветеран форума
Меня вообще добивает такая постановка вопроса:у нас криминально-олигархическое государство и вместо того чтобы избавляться от олигархов мы собираемся плясать,как все 23 года ,под их дудку и называем это какой-то перемогой.

це означає або білоруський або російський шлях (хоча ресурсів не має ні на той ні на інший)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

:smiley24:Опять идем по пути 2005 года и на следующем Майдане будем локти кусать?
на превеликий жаль так і є.
ТІльки щастя, що тепер всі процеси здійснюються дуже швидко, і 5 років чекати не доведеться, навіть 5 місяців не доведеться.
Хтось думав, щоб Петі дати кредит довіри на 100 днів, але Петя цей кредит втратив менше ніж за 100 годин.

Offline qwest

• Ветеран форума

Так. Але знову ж таки - грішки. Невеликі порушення, за які щонайбільше їм загрожує штраф, а грошей
у них багато. От навіть Путін не поборов олігархів, а тільки перепідчинив їх собі.
Таким шляхом уже йшов і Янукович, але створював нових олігархів. Потрібен розвинути фондовий ринок, а також
розвиток малого і середнього бізнесу. У випадку конкуренції зі сторони малого бізнесу по зарплатах і
соцпакетах, буде зменшуватись монополізація економіки.

Але тут, якраз робота Уряду і Ради по створенню нормальних бізнес-умов.

Ну і само собою воля Президента.

:smiley24:

вот и будем смотреть, что будет делаться в этом плане ... или не будет

Offline serginio

• Ветеран форума

так
тому що влада ПО ФАКТУ належить і БУДЕ належати олігархам

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

и зашол я на форум

и увидел свет

бумеранг, не надо обижать форумчан - здесь сознательные, думающие люди - скажут правду если посчитают нужным
Я не заперечую, тільки як я бачу у цих людей вкрай малий політичний досвід, і життєвий досвід і слабка пам"ять на політичні події.
І до того ж як я зрозумів, туд більшість до 30 років. А я вже 5 десяток давним давно розміняв.
Я їм тут багато разів пояснював елементарні речі, але ж не слухають, тільки регочуть.
Ну регочіть далі. І в 2010 році так само реготали: " а какая разніца, шо юлька. шо янук, адін хрєн"
Побачите до чого ви далі дорегочитесь.
Бо Путін - він не регоче, він діє. А ви тут тільки шукаєте "нові політичні обличчя".
Давайте, шукайте далі. Рекомендую їх шукати в Донбасі, особливо на Луганщині.

Offline Kvant

• Ветеран форума

Не можна цього робити. Олігархи мають працювати на країну. У нас вся економіка на них пов'язана. Треба виробити правильні "правила гри", де вони будуть знати своє місце, збагачувати себе, Україну та український народ.

Offline OlegSky

• Ветеран форума

так
тому що влада ПО ФАКТУ належить і БУДЕ належати олігархам

Буде. Але треба постаратися зробити життя олігархів   менш комфортним, а життя більшості українців більш комфортним.

Вище я написав, як це можна пробувати змінити.

Останні події на Сході показують, що якщо суспільство деградоване і живе за копійки, то дуже легко
йде на вирішення своїх проблем з допомогою автомата Калашникова.

Тільки достатньо великий прошарок людей яким є що втрачати - запорука стабільності соціуму.

Лозунг "Без лоха и жизнь плоха" не піходить для будівнитцва економіки в Україні.

Потрібно було створити нормальні соціальні ліфти, а не обдирати ближнього як липку, вивозячи гроші в
офшори, щоб тепер никатися хто в Києві, а хто в Ростові.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Шановні любі друзі форумчани! Невже вірите, що Порошенко впровадить якісь нові правила бізнесу? Чи здійснить деолігархізацію. без якої розвиток країни неможливий?

Offline OlegSky

• Ветеран форума

и зашол я на форум

и увидел свет

Я не заперечую, тільки як я бачу у цих людей вкрай малий політичний досвід, і життєвий досвід і слабка пам"ять на політичні події.
І до того ж як я зрозумів, туд більшість до 30 років. А я вже 5 десяток давним давно розміняв.
Я їм тут багато разів пояснював елементарні речі, але ж не слухають, тільки регочуть.
Ну регочіть далі. І в 2010 році так само реготали: " а какая разніца, шо юлька. шо янук, адін хрєн"
Побачите до чого ви далі дорегочитесь.
Бо Путін - він не регоче, він діє. А ви тут тільки шукаєте "нові політичні обличчя".
Давайте, шукайте далі. Рекомендую їх шукати в Донбасі, особливо на Луганщині.

Тобто ви в політиці давно. А чому не боролися з олігархами раніше ? А якщо боролися то розкажіть як ?