Цікаве відео
Сепаратист розказує, що вони і не збиралися воювати з регулярною армією. Що вони собі хотіли "просто існувати" паралельно з українськими органами державної влади та армією. Така собі "організація"...
Каже, що їх підставили. Думаю, що тут спрацювали дійсно наші спец. служби і командир частини був наживка, що завдати реального удару по ДНР в Артемівську. Три вбитих і два тяжко поранених терористи.
Далі, я так розумію, що вони хотіли "відомстити" спецназу у цій в/ч, але понесли ще втрати (невідомо скільки їх положили). Потім зрозуміли, що вони не контролюють ситуацію, а спец. служби їх можуть просто розстріляти при нагоді. Вони ж не можуть сидіти безвилазно на барикадах, вони хочуть по місту їздити "права качати", "ловити кураж". І вирішили тупо злиняти з Артемівська.
З цього я починаю розуміти, що ДНР та ЛНР таки замутили Ахметов і Єфремов. При чому, сплошний договорняк. При чому, деякі групи з ДНР вирішили послати хазяїв і тому Ахметов розлютився, але зробити толком нічого не може. В той же час є Гіркін та групи Росії, а також Восток, який теж під Росією. Зверніть увагу, що наші проводять АТО лише там де групи Гіркіна (Словянск, Краматорськ, Лиман, Горлівка) та там де Восток (Донецький аеропорт, на кордоні і т.д.).
В той же час, там де люди Ахметова і Єфремова - АТО не проводиться, хоча зачистити цих гопників, не думаю, що важко. Вони самі порозбігаються.
Може тому Порошенко пропонував типу мир? Може дійсно треба тільки нейтралізувати групи Гіркіна, Безлера та Восток, а решта фігня?