Автор Тема: Vox populi vox Leopolis  (Прочитано 481 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Vox populi vox Leopolis
« : Червня 11, 2014, 08:29:34 08:29 »
Цитувати
Три дні провели в горах.
Набрались позитиву.
Все добре!
Рано включили ТВ і подивились сюжет зі Слав'янська, де місцеві жителі істерично звинувачують вже Порошенка у розстрілах мирних жителів. І в мене виникла така думка, що люди не зовсім розуміють, що підтримка сепаратистів, голосування за відокремлення державної території - це злочин!!!
І оце" услиште Донбас"- мене вже бісить!!! Бо нічого мудрого не чути. За стільки років я щось не можу відмітити якісь національні надбання, відновлення або створення нових національних пам'яток і т. п. Нічого, крім вічних претензій, що вони годують всю Україну. Як ви годуєте всіх, то ви маєте бути заможними господарями, а не засранцями і голотою, якій всі "должни".
Тепер про біженців: є повно сіл, де можна знайти будинки, почати господарство і не залежати хоча би харчами ні від кого, але треба працювати!!! Працювати!!! Я не хочу, щоб моє місто заселяли такими біженцями, яких я побачила сьогодні по ТВ. Я не хочу, щоб на вулицях Львова побільшало матюків( бо і так вухо ріже, як розмовляють місцевий " бомонд" доіжджєючий)
Ми вже зіткнулись теж, як ведуть себе біженці. Подяки немає. Ми чомусь їм " должни". Вам ніхто нічого не винен. Це був ваш вибір змінити місце проживання. Важко, так. Бо еміграція вона і в Ураіні еміграція. Коли приїжджаєш в інший край, треба знати і поважати устрій життя, поведінки, культуру ! А не подобається - відстоюйте своє!!! Свої будинки, бізнеси, школи, вулиці, Але без забирання території моєї Держави! Або міняйте свої погляди на життя на користь України, може і не така вона і погана буде для вас!

[Irena Kryvko, Lviv]
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©