Автор Тема: Что эта тварь себе позволяет?!!!  (Прочитано 12941 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Re: Что эта тварь себе позволяет?!!!
« Reply #30 : Червня 11, 2014, 01:45:22 13:45 »
Я думаю що якраз в її компетенції.Там відверта корупційна складова.
Чому із сотні чи кількох сотень залишилось так мало.Хто і куди їх подів.
За які гроші і з чийого наказу.
ну так пусть расследует, а не пиздит на камеру

А от для того щоб розслідування було ефективним і не злили тихцем- якраз і треба на камеру
бред собачий
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #31 : Червня 11, 2014, 01:46:19 13:46 »
ну так пусть расследует, а не пиздит на камеру

А от для того щоб розслідування було ефективним і не злили тихцем- якраз і треба на камеру

А що зливати? Зливати нічого - це факт.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #32 : Червня 11, 2014, 01:46:49 13:46 »
как раз тот случай, когда ей уместно сказать "иди борщ лучше вари".

кобыла конченая. пиарщица вонючая. жаль, что ей бошку зимой не отбили  :smilie9:

Offline vigors

• Full Member
« Reply #33 : Червня 11, 2014, 01:47:10 13:47 »
та заспокойтесь вже
це вона "вже мішки тагає...."  :smiley14:

Offline finli

• Ветеран форума

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #35 : Червня 11, 2014, 01:48:46 13:48 »
чиновник ... фильтруй излагаемую информацию, у нас военное время есличо.
Все одно, не бачу криміналу у її заяві. А от запитання, куди авіація поділася - слушне.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #36 : Червня 11, 2014, 01:49:57 13:49 »

На камеру надо говорить что распилили на металл 100500 вертолетов и мы знаем кто, дела поданы в прокуратуру. Ладно, с Таней походу давно ясно.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #37 : Червня 11, 2014, 01:51:13 13:51 »
чиновник ... фильтруй излагаемую информацию, у нас военное время есличо.
Все одно, не бачу криміналу у її заяві. А от запитання, куди авіація поділася - слушне.
ну поцелуй ее в жопу тогда

Offline gremlin

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 11, 2014, 01:51:39 13:51 »
ви думаєте для ворогів вона зробила відкриття ?

Може хтось і знав,

АЛЕ,

я, наприклад, була неприємно вражена, шокована цією новиною, що в нас мало гвинтокрилів. І що так багато збитих. В мене і в багатьох інших, така новина викликає розпач!

А у ворогів - радість та натхнення на подальшу війну.

Чороновол - падлюка та посібник окупантів у даному випадку!

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #39 : Червня 11, 2014, 01:51:48 13:51 »
Какая неприятность, Черновол рот раскрыла и как всегда невпопад. А мы ж ее уже на пьедестал возвели, борец с коррупцией. А никогда никто не задумывался как и с чем она борется.
 Дали однажды большие дядечки  не очень умной, такую не очень жалко если что, девочке папочку и попросили раскрутить скандал. При этом дали не только материал но и площадку для слива. Девочко старалось как могло.  И что - готов пламенный борец с коррупцией. А голову обожатели никогда не подключают, они в нее кушают. Иначе б возникли вопросы - кто, зачем,откуда дровишки, кому выгодно, почему про домик а не допустим про министра обороны или главу СБУ или про тот же минсдох. Девочко уже 2 месяца при власти и что - все про тот же домик, уже выяснила  наверно на каком карьере гипс для штукатурки добыли все того же домика. Вот те же дядечки и пнули, типа работай, девочко и заработало. Ждем дальнейших разоблачений, бля..ть
Батя, мы стараемся ...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #41 : Червня 11, 2014, 01:53:10 13:53 »

Може хтось і знав,

АЛЕ,

я, наприклад, була неприємно вражена, шокована цією новиною, що в нас мало гвинтокрилів. І що так багато збитих. В мене і в багатьох інших, така новина викликає розпач!

Це повна фігня і деза, а не новина.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #42 : Червня 11, 2014, 01:54:28 13:54 »
Ще раз!
Це деза тупої блондинки.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #43 : Червня 11, 2014, 01:54:44 13:54 »

Може хтось і знав,

АЛЕ,

точно в яблочко :smiley24:

распространение подобной информации в подобной ситуации - вода на мельницу врага :smilie9:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #45 : Червня 11, 2014, 01:56:08 13:56 »
ну поцелуй

Вам не вистачає аргументів. Амінь.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #46 : Червня 11, 2014, 01:57:36 13:57 »
ну поцелуй

Вам не вистачає аргументів. Амінь.
если человек тупит, то это надолго. аминь

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #47 : Червня 11, 2014, 02:02:06 14:02 »
ТЧ ніяка не тварюка, а просто не дуже розумна в плані поведінки людина. Ось і зараз вона не розуміє, що положення зобов"язує, і потрібно добре подумати, ніж говорити про державні справи, тим більш про ті, що не входять до її компетенції. Щоб не зашкодити.
Вона зараз обіймає державну посаду, а не є публічним політиком, що розгойдує ситуацію.

1. Вона типовий "хохол", який, при обмежених якостях державного мужа, безпідставно вважає себе Гетьманом. Вона навіть уявити собі не може, що, насправді, не тягне цю посаду.
2. У неї відсутня логіка, одні емоції, до того ж бридкі. При чому спостерігається фальш. Якщо ти вже така чесна, то чого ж під Пашинським сиділа? Щось не  було чутно від неї заяв про рибалки Пашинського на гвинтокрилах і т.д.
3. Як може Голова антикорупційного комітету пропонувати взятки Білому для того, щоб він злиняв з країни? Де її логіка та повага до самої себе? Чому вона дискредитує комітет?
4. Яке вона має право кричати на всю країну, що у нас залишилося мало бойових гвинтокрилів? Навіть кількість людей на АТО є військовою таємницею. Надіюсь, що будуть покарані люди за злив інформації. Вона покричала і тепер: колоради раді, а наші солдати на АТО будуть почувати себе менш впевнено. І що вона цим добилася. Де логіка?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #48 : Червня 11, 2014, 02:04:11 14:04 »
после Музычко этой манде доверия нет.
лучше бы ее тогда на трассе прибили полностью - вошла бы в скрижали истории как жертва режима Януковича и фуй с ней

Не можу не погодитися, вона явно не розуміє своє місце та роль в житті.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #49 : Червня 11, 2014, 02:11:31 14:11 »
І що вона цим добилася. Де логіка?

Логіка проста, політична...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #50 : Червня 11, 2014, 02:12:04 14:12 »
после Музычко этой манде доверия нет.
лучше бы ее тогда на трассе прибили полностью - вошла бы в скрижали истории как жертва режима Януковича и фуй с ней

Не можу не погодитися, вона явно не розуміє своє місце та роль в житті.

Шо ви, мля, мелете... :smilie2:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #51 : Червня 11, 2014, 02:12:32 14:12 »

Якби там не було, вона повинна була вийти з цим питанням до компетентних органів та особ, а не варканити одразу на усю країну.
Вона не на Майдані вже. Та й у країні війна йде - теж потрібно розуміти.
Вона просто дурна і не вміє тримати себе у руках. Меле своїм язиком, що заманеться. :smiley23:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #52 : Червня 11, 2014, 02:12:49 14:12 »

Типу Порошенко два дні Головнокомандувач і так нацарював, що просрав усі гвинтокрили? Не розумію...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #53 : Червня 11, 2014, 02:14:04 14:14 »

Типу Порошенко два дні Головнокомандувач і так нацарював, що просрав усі гвинтокрили? Не розумію...

Це може бути першим пострілом нової внутрішньополітичної війни...
Хоча й ранувато, як на мене. Як би юльки не самозастрелились...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #54 : Червня 11, 2014, 02:14:17 14:14 »

Якби там не було, вона повинна була вийти з цим питанням до компетентних органів та особ, а не варканити одразу на усю країну.
Вона не на Майдані вже. Та й у країні війна йде - теж потрібно розуміти.
Вона просто дурна і не вміє тримати себе у руках. Меле своїм язиком, що заманеться. :smiley23:

Ну і для чого неврівноважену людину тримати на посаді? А вона, що не розуміє, що своєю поведінкою тільки шкодить країні?
Мене цей егоїзм та лицемірність просто убиває на повал...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #55 : Червня 11, 2014, 02:20:39 14:20 »
Ось вам, ось!

Приватна компанія, що орендувала 26 військових вертольотів, досі їх не повернула для задіяння в зоні проведення антитерористичної операції, хоча це й передбачено контрактом.
Про це заявила урядовий уповноважений із питань боротьби з корупцією Тетяна Чорновол на брифінгу в Кабінеті міністрів у середу, повідомляє "Укрінформ".
"У 2003 році аж 16 вертольотів Міноборони були віддані в оренду приватній фірмі "Українські вертольоти". Те саме відбулося з десятьма вертольотами Міністерства внутрішніх справ. Тобто 26 вертольотів, які зараз повинні брати участь у військових діях, були віддані в оренду, причому за смішні гроші", - сказала вона.
За словами Чорновол, згідно з підписаною у 2003 році угодою у разі виникнення форс-мажорних обставин приватна фірма "Українські вертольоти" мусить упродовж 15 діб повернути ці вертольоти із залишковим ресурсом - у робочому стані, та власним коштом встановити на них військове обладнання.
"Ми бачимо, що з початку військових дій минуло більше, ніж 15 діб. Жоден вертоліт не поступив на озброєння військових сил", - наголосила вона.
"Я хочу звернутися до громадськості, позаяк у нас у країні гинуть люди, бо у нас немає військової техніки, яка може забезпечувати вдале проведення спецоперацій, щоб громадські організації порушували це питання і проводили пікети, вимагали від керівництва цієї приватної компанії зробити щось для своєї країни", - зазначила Чорновол.

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #56 : Червня 11, 2014, 02:20:55 14:20 »
Ну тепер терористи точно знають, скільки потрібно знищити вертольотів щоб наші війська залишились без підтримки з повітря.
переконаний, що така інформація носить, як мінімум, гриф "ДСК", а бо ж і "Таємно". За її розголошення передбачена кримінальна відповідальність.
То ж ГПУ повинна негайно відкрити кримінальне провадження за фактом розголошення інформації, що носить службовий чи сектретний характер і може негативно вплинути на обороноздатність країни.
Пора відпровідати за базар.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #57 : Червня 11, 2014, 02:25:33 14:25 »
Ось вам, ось!

Приватна компанія, що орендувала 26 військових вертольотів, досі їх не повернула для задіяння в зоні проведення антитерористичної операції, хоча це й передбачено контрактом.
Про це заявила урядовий уповноважений із питань боротьби з корупцією Тетяна Чорновол на брифінгу в Кабінеті міністрів у середу, повідомляє "Укрінформ".
"У 2003 році аж 16 вертольотів Міноборони були віддані в оренду приватній фірмі "Українські вертольоти". Те саме відбулося з десятьма вертольотами Міністерства внутрішніх справ. Тобто 26 вертольотів, які зараз повинні брати участь у військових діях, були віддані в оренду, причому за смішні гроші", - сказала вона.
За словами Чорновол, згідно з підписаною у 2003 році угодою у разі виникнення форс-мажорних обставин приватна фірма "Українські вертольоти" мусить упродовж 15 діб повернути ці вертольоти із залишковим ресурсом - у робочому стані, та власним коштом встановити на них військове обладнання.
"Ми бачимо, що з початку військових дій минуло більше, ніж 15 діб. Жоден вертоліт не поступив на озброєння військових сил", - наголосила вона.
"Я хочу звернутися до громадськості, позаяк у нас у країні гинуть люди, бо у нас немає військової техніки, яка може забезпечувати вдале проведення спецоперацій, щоб громадські організації порушували це питання і проводили пікети, вимагали від керівництва цієї приватної компанії зробити щось для своєї країни", - зазначила Чорновол.
у этой дуры кроме языка, которым она п#здит общетсвенности, есть еще и руки, которыми она может писать в ГПУ или СБУ.
если есть какие-то такие факты - пусть пишет в соответствующие органы, а не трубит о том, сколько осталось вертолетов у ВСУ в результате этих махинаций

Offline vigors

• Full Member
« Reply #58 : Червня 11, 2014, 02:26:22 14:26 »
Ось вам, ось!

ну це вже мінімум заява майбутнього міністра оборони... йопт
на очах росте...  :smiley14:

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #59 : Червня 11, 2014, 02:26:56 14:26 »

Таки дура. Є договір аренди, є умови надання в оренду - вимагайте негайного виконання.
Щось мені здається, що ніхто навіть не просив повернути ці вертольоти протягом 15 діб. А тепер нехай громадськість пікетує.

Краще б ця дура зайнялась новітніми корупційними схемами при закупівлі спорядження для армії, чи вона нічого не може вгледіти в діях своїх політичних побратимів? Може вона просто профнепригідна і не відповідає займаній посаді? А може у неї часу не має, та й де ж йому взятись, коли тут потрібно було статєйки про Порошенка крапать під час виборів.