Автор Тема: шось я не "в`їзжаю"...  (Прочитано 7677 раз)

0 Користувачів і 11 Гостей дивляться цю тему.

Offline fang

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
Re: шось я не "в`їзжаю"...
« Reply #90 : Червня 11, 2014, 11:03:47 23:03 »
Так майте терпіння і краплину поваги.Якщо Ви людина зріла ...

маю. повагу - маю. інакше б не проголосував.
терпіння ?
кожного дня через відчинений кордон влазить певна кількість колорадів, яких потім нашим хлопцям треба буде вибивати звідси.
кожного дня на кошти, що вкрав янукович йому "капають" проценти, що дає йому змогу фінансувати це все ще довше...
список того, що відбувається за цей час дуже великий...
Best regards

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #91 : Червня 11, 2014, 11:07:59 23:07 »

терпіння ?
кожного дня через відчинений кордон влазить певна кількість колорадів, яких потім нашим хлопцям треба буде вибивати звідси.
кожного дня на кошти, що вкрав янукович йому "капають" проценти, що дає йому змогу фінансувати це все ще довше...

І відповідальність лягає тягарем як думаєте на кого...?
Йому легко? Не додавайте ще свою частку у цей тягар.

У мене таке відчуття  що я пишу якусь крамолу, краще б я відморозився і писав який Пеця гандон і зрадник.

Offline fang

• Full Member
« Reply #92 : Червня 12, 2014, 02:02:21 02:02 »

терпіння ?

І відповідальність лягає тягарем як думаєте на кого...?
Йому легко? Не додавайте ще свою частку у цей тягар.

вибачте, але що значить "Не додавайте ще свою частку у цей тягар" ? який тягар і як не додавайте ? це його робота, яку він має робити так саме, як я роблю свою.
"кожен несе свій хрест".
коли він балотувався - він знав куди йде і що буде.
коли я берусь за проект, який до мене робили декілька різних розробників - цей проект працює, але сяк-так, а треба щоб було добре - я знаю що будуть дедлайни по часу, непорозуміння з замовником і претензії користувачів ("ми так не звикли"). я виробляю алгоритм, послідовність етапів і дій і роблю справу. якщо є трабли - то це МОЇ трабли, або трабли моїх хлопців, але я особисто за це відповідаю.
президентство - така сама робота. Порошенко - президент. Яценюк - прем"єр. Навіть за поточною зміненою конституцією у них в руках більшість важелів впливу у державі. ті важелі, що є у Ради зараз не беруться до уваги - до перевиборів від Ради чекати чогось хорошого нема сенсу. поганого активного - не вистачить у них голосів. може бути лише погане пасивне - неприйняття потрібних законів.

Цитата: finli
У мене таке відчуття  що я пишу якусь крамолу, краще б я відморозився і писав який Пеця гандон і зрадник.

у мене також відчуття, що я пишу крамолу з іншого боку - заливаю багном щойно обраного президента. це не так. більш за все я хочу реальних результатів. правильних результатів. чим швидше. чому ? тому що "це працює": правильні результати від проведених дій одразу створюють вторинні рухи того самого напрямку - вдала бойова операція АТО дає вагання терористів, зменшення їх кількості, відступ, спустіння блок постів, тощо. Припинення дій - знову збираються, окопуються, пристрілюються і т.д.

і знову ж - маю надію, що Порошенко і Яценюк знають і роблять те, що необхідно для держави зараз. знаю що Україна буде... але дуже хочеться, щоб це було швидше :)
Best regards

Offline fang

• Full Member
« Reply #93 : Червня 12, 2014, 01:30:38 13:30 »
вже танчики підвезли...

http://sprotyv.info/ru/news/1117-informaciya-o-tankah-v-snezhnom-podtverzhdaetsya

"По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», информация о наличии у террористических групп в Снежном двух танков соответствует действительности.

По предварительным данным, речь идет о танках Т-72.

Информация о танках в Снежном подтверждается как нашими источниками, так и штабом АТО.

В Украине эти танки выведены из боевого состава Вооруженных сил. Вместе с тем, они находятся на вооружении армии России.

Также есть данные о том, что БТР, имеющиеся у боевиков в Снежном, ранее были захвачены российскими военными в Крыму на территории частей украинских войск береговой обороны"
Best regards

Offline Людас

• Hero Member
« Reply #94 : Червня 12, 2014, 01:33:00 13:33 »
потрібні результати. не декларації, а результати

через неделю?

чтобы исчезли терророисты?
чтобы Хуйло отдал Крым?
чтобы все чиновники перестали брать взятки и пистить бабло бюджетное?
чтобы судьи стали честными?

я тоже хочу, бро!

Так , власне , про "нєдєлю" сам Петро Олесійович сказав.
Ніхто ж за язика не тягнув

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #95 : Червня 12, 2014, 01:35:26 13:35 »
і знову ж - маю надію, що Порошенко і Яценюк знають і роблять те, що необхідно для держави зараз. знаю що Україна буде...

Найбільш хибка думка всіх часів і народів.
Яка мала б хоч якісь підстави, коли б біля керма були нові люди, наприклад, хтось з діаспори, чи хоч з Марсу.
Але ви ж самі казали - то все старі кадри і ми всі знаємо їм ціну.
Ну а як знаємо, то очікувати на сюрпризи можна лише на негативні...

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #96 : Червня 12, 2014, 01:40:23 13:40 »
Впечатление, что в кулуарах сильные мира сего обо всём договорились/поделили и сейчас керманычи тупо отбывают номер.

є така думка що зараз НАЙСКЛАДНІША проблема як всім сторонам вийти з ситуації з найменшими ПІАР втратами

Offline fang

• Full Member
« Reply #97 : Червня 12, 2014, 01:42:52 13:42 »
і знову ж - маю надію, що Порошенко і Яценюк знають і роблять те, що необхідно для держави зараз. знаю що Україна буде...

Найбільш хибка думка всіх часів і народів.
Яка мала б хоч якісь підстави, коли б біля керма були нові люди, наприклад, хтось з діаспори, чи хоч з Марсу.
Але ви ж самі казали - то все старі кадри і ми всі знаємо їм ціну.
Ну а як знаємо, то очікувати на сюрпризи можна лише на негативні...

це моя думка. і я її думаю... якщо вона дійсно виявиться хибною - мені доведеться своїх дітей вчити не наукам, а засобам та методам вбивства, захисту і виживання... виходимо з того, що маємо
Best regards

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #98 : Червня 12, 2014, 01:56:26 13:56 »
у Вас протиріччя з Вашим власним досвідом на підприємстві. Домовлятися з "саботажниками" Ви не стали, а зробили їм "вирвані годи". Держава - це так саме підприємство, дуже велике і дуже складне, але якщо розбити на "техпроцеси" вийде не складніше виробництва того самого процесора.

саботажники не були елітами
вони були ОДИНАКАМИ

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #99 : Червня 12, 2014, 02:00:51 14:00 »
2. Зараз Президент представляє український народ як на міжнародній арені так і в середині країни. По-суті він і є народ.

:fuck: Тому, хто вам ввижається французькі майданівці ще 225 років тому голову відрубали. При чому саме за те, що дуже баґато про себе думав. :smiley14:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #100 : Червня 12, 2014, 02:18:24 14:18 »
А що Ющенко? У нього були обрізані повноваження. Він просрав перший рік правління, а далі уже було пізно. Франкція у нього була, але більшості не було.

А у Порошка навіть фракції немає:smilie2:

Скоро буде. На місцях іде активний набір у його партію Солідарність.
Важливіше, що туди побігли бувші ригоанали і корупціонери всякої масті.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #101 : Червня 12, 2014, 02:23:35 14:23 »
А в цей час - старі методи "нової влади".
З фейсбуку:
Maidan Press Center
За 15 хвилин приїде пан Літвин. Біля приміщення Прикордонної служби справжня спека від емоцій. Десь півгодини тому з приміщення пікетівульників поливали водою. Приїхала важка артилерія - Внутрішні війська та команда спецпризначенців. Але наразі пікетування продовжується.

Я так розумію, пікетують Прикордонну службу, чекают с..у литвина.
Пікетувальників поливають водою, підігнали ВВ та спецназ.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #102 : Червня 12, 2014, 02:37:19 14:37 »
Так і до Майдану 3.0 недалеко...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #103 : Червня 12, 2014, 02:48:05 14:48 »
у Вас протиріччя з Вашим власним досвідом на підприємстві. Домовлятися з "саботажниками" Ви не стали, а зробили їм "вирвані годи". Держава - це так саме підприємство, дуже велике і дуже складне, але якщо розбити на "техпроцеси" вийде не складніше виробництва того самого процесора.

саботажники не були елітами
вони були ОДИНАКАМИ

Так і є, елітою таки був у той час для свого підрозділу був я, а саботажники дійсно були одинаки (Вам плюсик). Там само і елітою для людей Сходу є їхні начальники-директори, які члени Партії Регіонів поголовно.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #104 : Червня 12, 2014, 03:15:32 15:15 »
Так і є, елітою таки був у той час для свого підрозділу був я, а саботажники дійсно були одинаки (Вам плюсик). Там само і елітою для людей Сходу є їхні начальники-директори, які члени Партії Регіонів поголовно.

все таки що значить людина має ДОСВІД керування
зразу відчувається зовсім інший СТИЛЬ мислення