Автор Тема: П.Порошенко привітав В.Путіна із Днем Росії та розповів йому про свій мирний пла  (Прочитано 5990 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
  КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з главою України Петром Порошенко, повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РІА "Новини".
"Президент України поінформував Володимир Путіна про його плани щодо врегулювання ситуації на південному сході України", - сказав ДПєсков.
"Крім того, президенти обговорили питання розвитку двосторонніх відносин", - додав він.
За словами Д.Пєскова, П.Порошенко також привітав В.Путіна з національним святом - Днем Росії.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1353760-p-poroshenko-privitav-v-putina-iz-dnem-rosiyi-ta-rozpoviv-yomu-pro-sviy-mirniy-plan

А я б хотіла знати подробиці розмови та "мирного" плану.
Уявляю собі цю розмову. Це ганьба. Бо у України ніяких козирів. :smilie2:

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Почему вы все думаете, что Порошенко дурнее вас???
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline акын

• Ветеран форума
Надеюсь Порох знает что делает.
Увидим по делам.

Хотя говорить с людоедом... о чём...

Offline KingSolomon

• Sr. Member
Пятый день все говорят о каком-то "Плане Порошенко". Кто-то может сказать что за план? А то вся европа знает, штаты знают, уже путин знает, а нам почему-то не говорят.

Offline анабиоз

• Hero Member
Спокойно, без истерик: Порошенко: Украина начала восстановление госграницы по мирному плану

КИЕВ, 12 июн — РИА Новости. Украина начала восстанавливать госграницу в рамках мирного плана президента Украины Петра Порошенко, сообщает в четверг пресс-служба главы украинского государства.
"Украина начала операцию по восстановлению государственной границы в рамках мирного плана президента", — говорится в сообщении.
Также Порошенко провел беседы с вице-президентом США Джозефом Байденом и Канцлером Германии Ангелой Меркель и обсудил с ними события, происходящие на востоке Украины. Собеседники согласовали дальнейшие шаги по воплощению мирного плана на востоке Украины.

РИА Новости http://ria.ru/world/20140612/1011799514.html#ixzz34RUlGXB7

Offline ofenrohr

• Hero Member
Пятый день все говорят о каком-то "Плане Порошенко". Кто-то может сказать что за план? А то вся европа знает, штаты знают, уже путин знает, а нам почему-то не говорят.

Колись був "план Путєна", тепер є "План Порошенка"  :smilie5:

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Ага, и помоему они совпадают

Offline dreamer

• Hero Member
...
« Reply #9 : Червня 12, 2014, 07:23:41 19:23 »
Надеюсь Порох знает что делает.
Увидим по делам.

Хотя говорить с людоедом... о чём...

Не, ну говорить всеравно придется... Такова се ля ви... без переговоров ничего не получится...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline ukrainochka15

• Sr. Member

То всьо проіскі амеробандеромасонів.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Угу...аякжеж...'In my dreams I have a plan'

Offline Вася Ем

• Ветеран форума

Та хєрня.

Как сообщалось, Порошенко* в инаугурационной речи изложил свой мирный план по урегулированию ситуации в Донбассе. План предусматривает разоружение всех, кто незаконно взял в руки оружие, амнистию, обеспечение коридора для ухода российских наемников и широкий мирный диалог, а также досрочные местные выборы на Донбассе и пакет экономических реформ. Источник: http://censor.net.ua/n289622

Але:
МИД ждет реакции РФ на мирный план Порошенко. Пока ответа нет, мы получаем лишь усиление напряженности, - Дещица

Offline Kvant

• Ветеран форума

Тому що підсвідомо заздрять успішним та талановитим людям. Ця українська заздрість наша ганьба.
Я знаю це по собі, ще коли служив офіцером. Кожен солдат думав, що він не гірше офіцера, просто у нього лише освіти немає. Я цього довго не міг зрозуміти, але почитав Є. Маланюка про недоліки українців як нації і зрозумів.
Боріться з собою.

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Та хєрня.

Как сообщалось, Порошенко* в инаугурационной речи изложил свой мирный план по урегулированию ситуации в Донбассе. План предусматривает разоружение всех, кто незаконно взял в руки оружие, амнистию, обеспечение коридора для ухода российских наемников и широкий мирный диалог, а также досрочные местные выборы на Донбассе и пакет экономических реформ. Источник: http://censor.net.ua/n289622

Але:
МИД ждет реакции РФ на мирный план Порошенко. Пока ответа нет, мы получаем лишь усиление напряженности, - Дещица

Это и есть план, который нравится рф? По моему это какие-то апрельские  тезисы партии: возродим, подымим, обеспечим....

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Тому що підсвідомо заздрять успішним та талановитим людям. Ця українська заздрість наша ганьба.
Я знаю це по собі, ще коли служив офіцером. Кожен солдат думав, що він не гірше офіцера, просто у нього лише освіти немає. Я цього довго не міг зрозуміти, але почитав Є. Маланюка про недоліки українців як нації і зрозумів.
Боріться з собою.

А от и нифига! Я например не вижу выхода из сложившейся ситуации, ну разве что постройка "великой израильской стены" с Донбассом.

Offline mahnovets

• Ветеран форума

Опасно конечно тебя поддерживать в свете последних СУПовских трендов, но ты таки к сожалению прав.
« Останнє редагування: Червня 12, 2014, 07:37:51 19:37 від mahnovets »
Батя, мы стараемся ...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума

Опасно конечно тебя поддерживать в свете последних СПОвских трендов, но ты таки к сожалению прав.

Колорад! Ворог України! 5 колона! І ше шось, не помню...

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Опасно конечно тебя поддерживать в свете последних СПОвских трендов, но ты таки к сожалению прав.

Колорад! Ворог України! 5 колона! І ше шось, не помню...

юльок

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
А, точно! Юльок. Це найстрашніше...

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
Президент України поінформував Володимир Путіна про його плани щодо врегулювання ситуації на південному сході України...

У відповідь пан Хуйло поінформував Петра Порошенко про його плани щодо ескалації терору на південному сході України

Offline Kvant

• Ветеран форума

Вибачте, бути шісткою п'ятої колони - це огидно. А те, що це п'ята колона сказав навіть Путін

Offline ursusus

• Hero Member

Боріться з собою.

Да, в целом, это так, у нас не особо ценится ни успех, ни квалификация, ни опыт работы.
Подсознательно считается, мол, всем, кто чего достиг, главным образом повезло :)
Но, в данном случае, Пороха подозревают в недостатке патриотизма и готовности слить Донбас, это несколько другое..

Offline Blackout

• Sr. Member

Боріться з собою.

Чи не могли б ви коротко повідати нам , які такі недоліки у нас українців є , і чим вони відрізняються від недоліків які є у всіх інших, а саме головне чим вимірювати оті  ( начебто суто українські )недоліки .

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Вибачте, бути шісткою п'ятої колони - це огидно. А те, що це п'ята колона сказав навіть Путін

:lol: ну хорошо, что не Царева он хотел видеть президентом

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Цікаво, хтось чув, путін привітав Порошенка з обранням президентом?
Щось я не чула такого...
І, взагалі, які привітання окупанта, танки якого топчут твою землю?...
От не розуміюся я на цих "дипломатіях"... :shuffle:

Offline Kvant

• Ветеран форума
Чи не могли б ви коротко повідати нам , які такі недоліки у нас українців є , і чим вони відрізняються від недоліків які є у всіх інших, а саме головне чим вимірювати оті  ( начебто суто українські )недоліки .

Це не мої слова, а Є. Маланюка і не погодитися з ним, просто неможливо

http://ukrpravda.net/index.php?topic=11320.0

Offline Kvant

• Ветеран форума
Щось я не чула такого...

Існування України як держави, на жаль, залежить від Росії (як по енергоресурсам так і по ринкам збуту).
У нас зараз є можливість за допомогою ЄС та США тиснути на Росію, щоб вона нам продавала за нормальну ринкову ціну газ та не перекривала ринки збуту.
Зараз - це задача №1.
-------------------------------------------
Коли Україна окрепне, то ми таки Крим будемо забирати. Якщо економіка України не буде зростати, то нашої держави у наших кордонах НЕ БУДЕ.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
Щось я не чула такого...

До речі - визнання виборів і легітимності влади Росією - було однією з вимог Пороха до того мордору...

Offline RG

• Ветеран форума
Президент України поінформував Володимир Путіна про його плани щодо врегулювання ситуації на південному сході України...

У відповідь пан Хуйло поінформував Петра Порошенко про його плани щодо ескалації терору на південному сході України

:lol: :lol: :lol: