Автор Тема: П.Порошенко привітав В.Путіна із Днем Росії та розповів йому про свій мирний пла  (Прочитано 5959 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Де є інші джерела про це привітання? Якесь УНН мене не переконало.
If you are going through hell, keep going.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Цікаво, хтось чув, путін привітав Порошенка з обранням президентом?
Щось я не чула такого...
І, взагалі, які привітання окупанта, танки якого топчут твою землю?...
От не розуміюся я на цих "дипломатіях"... :shuffle:

До речі - визнання виборів і легітимності влади Росією - було однією з вимог Пороха до того мордору...

Ми вже знаємо, що Вашій багіні наплювати на територіальну цілісність України. Вона рада правити навіть однією областю, яка залишилися би для неї Україною. Для неї український народ чужий. Навіть її дочка "не переймалася смертями наших людей на майдані", а спокійно собі по заграницям їздила відпочивала. А в цей час, я, моя сімя, мої друзі та родичі - спати нормально не могли, така була тривога. У мене та дружини - серце боліло і це в молодому віці. Вам цього не зрозуміти.

Offline abandon

• Hero Member
Дивні люди - западають на привітання, на слова. Абсолютно неважливо, що скаже Порох Путіну, важливо лише те, що буде зроблено.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Де є інші джерела про це привітання? Якесь УНН мене не переконало.

Президент України Петро Порошенко поговорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним.
Про це повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє російський "Інтерфакс".
За його словами, Порошенко розповів Путіну про свій план врегулювання ситуації на південному сході України.
Окрім того, глави держав обговорили план розвитку двосторонніх стосунків.
Також Пєсков зазначив, що Порошенко привітав Путіна із Днем Росії.
У прес-службі Порошенка "Українській правді" підтвердили, що "змістовна і тривала" розмова Порошенка та Путіна відбулася у четвер у другій половині дня.
Окрім того, у Порошенка підтвердили, що президенти України та Росії порушили питання щодо кроків, які необхідно здійснити для припинення вогню та вирішення ситуації мирним шляхом.
Також прес-секретар президента України Святослав Цеголко зазначив, що в розмові Порошенко назвав неприйнятною ситуацію, "коли через державний українсько-російський кордон на територію нашої держави потрапили танки".

Offline Kvant

• Ветеран форума
Дивні люди - западають на привітання, на слова. Абсолютно неважливо, що скаже Порох Путіну, важливо лише те, що буде зроблено.

Я про це вже сто разів кажу. Хуйло 15 разів відводив війська з кордону України і що? Називали в Росії його зрадником? Порошенко теж "зупиняв АТО" і що воно зупинилося? Ні! Але вже зрадником назвали. Це ж політика і дипломатія, дивіться на дії по факту та на результати.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Якщо таке привітання дійсно мало місце, то для мене президент Порошенко закінчився так і не почавшись.

“Раби, підніжки, грязь Москви“...

P.S.
Я не писатиму про нього нічого поганого. Він не існує...

Offline Kvant

• Ветеран форума
Якщо таке привітання дійсно мало місце, то для мене президент Порошенко закінчився так і не почавшись.

P.S.

Чому американці, які навіть не голосували за Обаму його підтримують і вважають Президентом, а українці із-за заздрощів починають лити гівно? Може вже попрацюєте над собою? Шукайте відповіді на усі питання в собі.

Offline finli

• Ветеран форума
Инсайд каже що вони ще й руки один одному потиснули.  :alen

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

P.S.

Чому американці, які навіть не голосували за Обаму його підтримують і вважають Президентом, а українці із-за заздрощів починають лити гівно? Може вже попрацюєте над собою? Шукайте відповіді на усі питання в собі.

Обама Бін-Ладену рук не потискав і з Рамаданом не вітав.

Offline KingSolomon

• Sr. Member

Я про це вже сто разів кажу. Хуйло 15 разів відводив війська з кордону України і що? Називали в Росії його зрадником? Порошенко теж "зупиняв АТО" і що воно зупинилося? Ні! Але вже зрадником назвали. Це ж політика і дипломатія, дивіться на дії по факту та на результати.

Да вобще-то речь не о том идет.
А о том, что существует какой-то "План Порошенко" о котором уже все знают, кроме народа Украины? Ты действительно считаешь это  правильным? или же все-таки есть основания полагать, что натерли там кулуарно такое, что и светить народу не хотят.

Offline b_ware

• Sr. Member

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.
Це те ж саме, що вітати з днем народження гвалтівника вашої дитини. Але мене це не дивує, бо поняття честі не притаманне так званій політ еліті України.

Offline Kvant

• Ветеран форума

P.S.

Зайдіть на сайт антимайдан.ком і почитайте, що пишуть колоради і росіяни. Вони вважають це зрадою російської влади ДНР і ЛНР. Чому ж реакцію колорадів та росіян не читаєте?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Україна не анексувала частину Росії.

Offline finli

• Ветеран форума
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.
Це те ж саме, що вітати з днем народження гвалтівника вашої дитини. Але мене це не дивує, бо поняття честі не притаманне так званій політ еліті України.

Нормальний президент  ще в Нормандії напав би на Путіна з бритвою  :lol:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.

Який сенс був у привітанні Путіна з днем Росії? Політичного сенсу з користю для України - жодного.
Так, типовий холуйський рефлекс православного хохла.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Україна не анексувала частину Росії.

І що? Порошенко визнав анексію чи що?
Пропонуєте війною піти на Крим зараз?
Чи може нам купувати газ по 485 доларів? Чи може на його взагалі не купувати і щоб люди на Півдні та Сході України залишилися без робити і почалися бунти? При чому реальні, голодні бунти.
Уже зараз немає з чого пенсії платити. Гривню обезцінили на 50% і того мало. Ще зробити біднішими українців? Щоб були на рівні, а то й гірше Молдови?
Мізки у Вас є? Думайте на два-три кроки вперед.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.

Який сенс був у привітанні Путіна з днем Росії? Політичного сенсу з користю для України - жодного.

День Росії - це день розвалу імперії СРСР. Не нагнітайте. Для них, насправді - це не свято, а трагедія. Просто не наважуються його скасувати

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Kvant,
ти за..бав реально своїм жополизством. Піди пивка попий, подумай над своєю поведінкою...

Offline finli

• Ветеран форума
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.

Вдавана ввічливість лицемірних політиків .Хуйло привітає Пороха наприклад з Днем Конституції.От побачите.
Обама привітає Хуйла з чимось.Хуйло Обаму.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Но, в данном случае, Пороха подозревают в недостатке патриотизма и готовности слить Донбас, это несколько другое..

Всего лишь подозревают.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Бо той ховався.  :smilie7:

Offline ursusus

• Hero Member

Но, в данном случае, Пороха подозревают в недостатке патриотизма и готовности слить Донбас, это несколько другое..

Всего лишь подозревают.

Подозритeльность - это тожe национальная чeрта. :Razom: Нe знаю, писал ли про нee Маланюк :)
« Останнє редагування: Червня 12, 2014, 08:41:56 20:41 від ursusus »

Offline Kvant

• Ветеран форума
Kvant,
ти за..бав реально своїм жополизством. Піди пивка попий, подумай над своєю поведінкою...

Я просто люблю Україну та її народ. І мені на душі боляче, коли я спостерігаю "два українці - три гетьмани" і т.д.

Offline wind

• Hero Member
розмовляв з 5 людьми, що голосували за пороха. всі плюються. це треба дійсно бути генієм, щоб так швидко прокакати все.

Offline авжеж

• Hero Member
Пятый день все говорят о каком-то "Плане Порошенко". Кто-то может сказать что за план? А то вся европа знает, штаты знают, уже путин знает, а нам почему-то не говорят.

Колись був "план Путєна", тепер є "План Порошенка:smilie5:

Ага, и помоему они совпадают

Ні, вони його скурили  :smiley14:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
розмовляв з 5 людьми, що голосували за пороха. всі плюються. це треба дійсно бути генієм, щоб так швидко прокакати все.

Можешь добавить шестого.....

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Kvant,

Я просто люблю Україну та її народ. І мені на душі боляче, коли я спостерігаю "два українці - три гетьмани" і т.д.

А Порошенко й надалі дорівнює Україні, чи Він вже навіть щось більше?  :)

Offline ursusus

• Hero Member
Вот вeсь имeющийся официоз:

Цитувати
Відбулась телефонна розмова Президента України з Президентом Росії

Сьогодні, у другій половині дня, відбулась змістовна й тривала телефонна розмова Президента України Петра Порошенка і Президента Російської Федерації Володимира Путіна.

В ході розмови сторони обговорили мирний план Петра Порошенка щодо врегулювання ситуації на сході України.

Також Президенти України та Росії підняли питання щодо кроків, які необхідно здійснити для припинення вогню та вирішення ситуації мирним шляхом.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча

+1

но пока что и дел не видно