Автор Тема: П.Порошенко привітав В.Путіна із Днем Росії та розповів йому про свій мирний пла  (Прочитано 5943 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline wind

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з главою України Петром Порошенко, повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РІА "Новини".
"Президент України поінформував Володимир Путіна про його плани щодо врегулювання ситуації на південному сході України", - сказав ДПєсков.
"Крім того, президенти обговорили питання розвитку двосторонніх відносин", - додав він.
За словами Д.Пєскова, П.Порошенко також привітав В.Путіна з національним святом - Днем Росії.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1353760-p-poroshenko-privitav-v-putina-iz-dnem-rosiyi-ta-rozpoviv-yomu-pro-sviy-mirniy-plan

А я б хотіла знати подробиці розмови та "мирного" плану.
Уявляю собі цю розмову. Це ганьба. Бо у України ніяких козирів. :smilie2:

ганьба, ще й тижня не пройшло, а він вже з чолобитною прийшов.

Offline Kvant

• Ветеран форума
розмовляв з 5 людьми, що голосували за пороха. всі плюються. це треба дійсно бути генієм, щоб так швидко прокакати все.

У мене навпаки все нормально. Видно у Вас круг оточення якийсь або наївні люди або якісь ідеалісти. Раджу Вам знайомитися ти мати справу з людьми, які тверезо дивляться на світ. Менше депресій буде і можуть плече підставити в разі чого. Легше жити Вам буде  :Razom:

Offline Kvant

• Ветеран форума
  КИЇВ. 12 червня. УНН. Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з главою України Петром Порошенко, повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РІА "Новини".
"Президент України поінформував Володимир Путіна про його плани щодо врегулювання ситуації на південному сході України", - сказав ДПєсков.
"Крім того, президенти обговорили питання розвитку двосторонніх відносин", - додав він.
За словами Д.Пєскова, П.Порошенко також привітав В.Путіна з національним святом - Днем Росії.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1353760-p-poroshenko-privitav-v-putina-iz-dnem-rosiyi-ta-rozpoviv-yomu-pro-sviy-mirniy-plan

А я б хотіла знати подробиці розмови та "мирного" плану.
Уявляю собі цю розмову. Це ганьба. Бо у України ніяких козирів. :smilie2:

ганьба, ще й тижня не пройшло, а він вже з чолобитною прийшов.

На сайті АнтиМайдан також росіяни та колоради злі на російську владу, що визнає Порошенка. Кажуть, що типу це зрада людей Юго-Востока.
Зрівноважимо думки?

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Kvant,
ти за..бав реально своїм жополизством. Піди пивка попий, подумай над своєю поведінкою...

Я просто люблю Україну та її народ. І мені на душі боляче, коли я спостерігаю "два українці - три гетьмани" і т.д.

Ага, а інші так, погулять вийшли. Самоповага - добре, а самовпевненість - ні.

Offline finli

• Ветеран форума
А сєкс по телефону був? :gigi:
Руки вже тиснули, 15 хв. говорили в Нормандії.
Тепер зп логікою сєкс. :laugh:
« Останнє редагування: Червня 12, 2014, 09:02:42 21:02 від finli »

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

Судя по звонку, Петя раком уже стал, и ожидають.

Offline finli

• Ветеран форума

Судя по звонку, Петя раком уже стал, и ожидають.

От ми збоченця обрали .

Offline анабиоз

• Hero Member
Ну а я скажу так: судя по тому, что газовые договоренности не были достигнуты и Украина грозит подать в стокгольмский суд и судя по тому, что нынешней ночью российские танки пересекли границу, - это означает, что Порох не сдал украинские интересы и Путин очень зол. А на счет поздравления, то выскажу такую грубую аналогию - когда девушку насилует маньяк и убийца, то в целях сохранения своей жизни она может притвориться, что все окей и ей даже приятен процесс для того, чтобы противник расслабился и потерял бдительность и девушка могла убежать или даже нанести ответный удар.

Offline qwest

• Ветеран форума

Offline finli

• Ветеран форума
На сайті президента Росії з'явилося офіційне повідомлення про телефонну розмову Петра Порошенка та Володимира Путіна.

У ньому російська влада вперше офіційно назвала Порошенка президентом України.(УП)

Це означає що вторгнення регулярних військ РФ не бу де.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
Ну а я скажу так: судя по тому, что газовые договоренности не были достигнуты и Украина грозит подать в стокгольмский суд и судя по тому, что нынешней ночью российские танки пересекли границу, - это означает, что Порох не сдал украинские интересы и Путин очень зол. А на счет поздравления, то выскажу такую грубую аналогию - когда девушку насилует маньяк и убийца, то в целях сохранения своей жизни она может притвориться, что все окей и ей даже приятен процесс для того, чтобы противник расслабился и потерял бдительность и девушка могла убежать или даже нанести ответный удар.

Отличная идея! И чтоб запутать следы - Керниса губернатором, А Медведчука.... Кем назначим Медведя, предлагайте?

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
На сайті президента Росії з'явилося офіційне повідомлення про телефонну розмову Петра Порошенка та Володимира Путіна.

У ньому російська влада вперше офіційно назвала Порошенка президентом України.(УП)

Охуенная радость!" Ура, Путин назвал Петю президентом! Это, бля, победа!

Offline KingSolomon

• Sr. Member
розмовляв з 5 людьми, що голосували за пороха. всі плюються. це треба дійсно бути генієм, щоб так швидко прокакати все.

У мене навпаки все нормально. Видно у Вас круг оточення якийсь або наївні люди або якісь ідеалісти. Раджу Вам знайомитися ти мати справу з людьми, які тверезо дивляться на світ. Менше депресій буде і можуть плече підставити в разі чого. Легше жити Вам буде  :Razom:

Люди которые трезво смотрят на мир не голосвали за Януко  Ющен Порошенко

Offline finli

• Ветеран форума

Ну як Вам сказати. Широкомасштабної війни не буде. На Харків не будуть падати бомби, як на Батумі.
Чернігів не зрівняють артилерією з рівнем грунту.
Деякий оптимізм це навіює.Не знаходите?

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

Ну як Вам сказати. Широкомасштабної війни не буде. На Харків не будуть падати бомби, як на Батумі.

Так нафига  было городить огород с Майданом. При Януке бомбы не падали, был Крым и Донецк.
Янук вернись!!!  Даешь Таможенный союз!

Offline finli

• Ветеран форума

Так нафига  было городить огород с Майданом. При Януке бомбы не падали, был Крым и Донецк.
Янук вернись!!!  Даешь Таможенный союз!

Для цього;
Євроінтеграція
Демократичні проукраїнські цінності

Це  головне.А не завивання неврівноважених всьпропальщиків.
« Останнє редагування: Червня 12, 2014, 09:27:33 21:27 від finli »

Offline borderlander

• Hero Member
Это какой то ... позор?

Так це ганьба.
Це те ж саме, що вітати з днем народження гвалтівника вашої дитини. Але мене це не дивує, бо поняття честі не притаманне так званій політ еліті України.

Нормальний президент  ще в Нормандії напав би на Путіна з бритвою  :lol:

Який сенс був у привітанні Путіна з днем Росії? Політичного сенсу з користю для України - жодного.
Так, типовий холуйський рефлекс православного хохла.

День Росії - це день розвалу імперії СРСР. Не нагнітайте. Для них, насправді - це не свято, а трагедія. Просто не наважуються його скасувати
:smiley24:
Насправді Порох потролив Путлєра, привітавши його з розвалом есесерії.
Поки що ніякої зради Петро Олексійович не вчинив, перші 5 днів його президенства - це здебільшого продовження тієї політики, яку проводила коаліція БЮТу та Свободи.
Подивимось, що буде далі. І постараємось не піддаватись на істеричкі воплі та соплі юльків зі свободівцями.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
І де ж наші віртальоти-самальоти? Чи не здається вам, що лохов вчергове розводять аби при владі залишилися всі хто був і є?
If you are going through hell, keep going.

Offline Loge

• Hero Member
 :smiley24:
Якщо таке привітання дійсно мало місце, то для мене президент Порошенко закінчився так і не почавшись.

“Раби, підніжки, грязь Москви“...

P.S.
Я не писатиму про нього нічого поганого. Він не існує...
:smiley24: :smiley24: :smiley24:

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
І де ж наші віртальоти-самальоти? Чи не здається вам, що лохов вчергове розводять аби при владі залишилися всі хто був і є?

Нельзя стрелять по немирным танчикам, там кругом мирные машинки.

Offline анабиоз

• Hero Member
ВАШИНГТОН, 12 июн — РИА Новости. США поддерживают переговоры президента России Владимира Путина и президента Украины Петра Порошенко, сказала журналистам в четверг представитель госдепартамента Джен Псаки.
"Мы рады прямому общению, но остается сделать еще намного больше. Это только шаг в целом процессе", — сказала Псаки, по словам которой, США призывают Россию и Украину к прямому диалогу.

Порошенко рассказал Путину о плане урегулирования ситуации на Украине
Путин и Порошенко говорили в четверг по телефону, сообщил ранее пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков. Президент Украины проинформировал Владимира Путина о плане по урегулированию ситуации на юго-востоке Украины. Пресс-служба главы украинского государства в свою очередь сообщила, что президенты обсудили необходимые шаги для прекращения огня и разрешения ситуации на востоке Украины мирным путем.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
Как там переговоры у США с Новороссией идут?

Offline qwest

• Ветеран форума
В'ячеслав Кириленко ‏@KyrylenkoVyach  10 мин. Показать перевод
Росія визнала Порошенка Президентом,але не визнаЄ України.Як інакше пояснити одночасне введення танків до нас?Що ще требадля воєнного стану?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Росія визнала Порошенка Президентом,але не визнаЄ України.Як інакше пояснити одночасне введення танків до нас?Що ще требадля воєнного стану?

От і я про те ж.
Тимчук каже, військова колона з такнками пре на Донецьк.
І що, не можна їх з повітря знищити?
Чи теж все в військовий стан впирається?

Offline KingSolomon

• Sr. Member

От і я про те ж.

"План Порошенко" ввести рос танки в Донецк?  С ночи говорят, что они вторглись, за день прошли больше 100 км и всем пох? Порошенко с Путиным соглсовывает по телефону передвижени колоны? Все молчим и смотрим?  Я фуею товарищи. Если сейчас был бы Турчинов то я представляю сколько веток уже было бы открыто, а еще не дай бог он при этом бы с путиным по телефону поговрил то уже и доказательства на лицо были бы. Но Петя не - он не такой - он патриот пля!

Offline borderlander

• Hero Member

От і я про те ж.

"План Порошенко" ввести рос танки в Донецк?  С ночи говорят, что они вторглись, за день прошли больше 100 км и всем пох? Порошенко с Путиным соглсовывает по телефону передвижени колоны? Все молчим и смотрим?  Я фуею товарищи. Если сейчас был бы Турчинов то я представляю сколько веток уже было бы открыто, а еще не дай бог он при этом бы с путиным по телефону поговрил то уже и доказательства на лицо были бы. Но Петя не - он не такой - он патриот пля!
А взагалі-то Турчинов з Яценюком ще нікуди не ділись, влади у них на двох зараз поки-що більше, ніж в Пороха.
Але це правда, що за перші 5 днів Порошенка при владі поки що нічого не змінилось: Україна продовжує політику Юлі/Турчинова/Яценюка по непровокуванню Путлєра  :weep:.