0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Это нужно ставить на голосование, потому что, как говорится, одному моему товарищу нравится
Дратує. Мені з головою вистачало наявності позначки про нові повідомлення.
Цитата: Куркуль від Червня 16, 2014, 11:44:50 11:44Это нужно ставить на голосование, потому что, как говорится, одному моему товарищу нравится Це треба ставить не на голосування, а робить параметри.
Але це ж різні речі? Нові повідомлення в прочитаних темах.
давайте поживемо так днів 7, а тоді будемо визначатися.
а давайте читані теми щоб фоновим кольором ставали, щоб тільки по значкам нових повідомлень орієнтуватись...п.с. погано читається
вещь нужная
Если поставить тему "Core Theme", то этой проблемы нет.
Цитата: El_Parasito від Червня 16, 2014, 11:57:35 11:57Если поставить тему "Core Theme", то этой проблемы нет.Я вже звик до цієї теми...
Цитата: Grizzly від Червня 16, 2014, 11:54:27 11:54вещь нужнаяМені - непотрібна. Хреново стало...
Я за адміна починаю переживати, щоб його нерви витримали всякі ці побажання і незадоволення
Да можна тему змінити в налаштуваннях і буде без виділення.
Цитата: vetala від Червня 16, 2014, 12:01:51 12:01Да можна тему змінити в налаштуваннях і буде без виділення. Інша тема - галіма.
робиться копія цієї теми, але без відсвітки. (Curve-2)
Зранку пройшовся по всім темам - і в мене весь список тем ледве видно, хуйня блядь якась виходить
Цитата: entp від Червня 16, 2014, 12:10:34 12:10робиться копія цієї теми, але без відсвітки. (Curve-2)А як це зробити?
Раджу спробувати, в якійсь мірі вона навіть краще, за виключенням менюшки. Гадаю справа звички
Цитата: vigors від Червня 16, 2014, 11:49:49 11:49а давайте читані теми щоб фоновим кольором ставали, щоб тільки по значкам нових повідомлень орієнтуватись...п.с. погано читається Так отож - по ідіотському вийшло. На екрані смартфона вже майже не видно. Пропозицію купити кращий смартфон відкидаю...