Автор Тема: Здається на форумі зареєстровано багато кацапів, які нічого не пишуть  (Прочитано 5336 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ser

• Hero Member
А шо лишається хуйлівським підкацапникам :Vedy_sebe:
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
та необов"язково то кацапи. просто така вже психологія людей, що на мінуси вони завжди будуть щедріші, ніж на плюси.

а коли хтось плачеться, що йому багато мінусів ставлять, то одразу отримує вал тих самих мінусів.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline borderlander

• Hero Member
Думаю, що юльки мінусами своє пфе цьому ресурсу виражають. На фупоголіку місіс В та Олдбой постійно жовчю капають на СУП.
Пишуть юльки тут мало, але читають та мінусують активно.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
а взагалі, я навчився трохи по-іншому дивитись на карму: якщо у дописувача великі числа карми відносно загальної кількості повідомлень, значить людина пише по суті. і неважливо, плюси то чи мінуси.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline dorosh

• Hero Member
а еще можно добавить возможность отключать карму, ну типа поставил галочку в настойках — видишь свою и чужую карму, не поставил — пишешь и не паришься.
« Останнє редагування: Червня 18, 2014, 06:21:14 18:21 від dorosh »

Offline авжеж

• Hero Member
Это запасные ники, ждут своего часа, чтобы ожить после блока основного ника.

Точно, на ФУПі так само було.
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline авжеж

• Hero Member
Есть кацапики из хуйлостана и не все они кстати поддерживают политику хуйла....

многие читают....
1) Форум и общие настроение людишек на нём.
2)Чем форум интиресен для получения инфы....
а) Открываются ветки достаточно быстро(информационные агенства мониторить нету смысла,многое моментально попадает на достаточно расскрученные форумы)
б)Достаточно много эксклюзива попадает ...в большие ветки или новые(опять таки для информации тоже не плохо).
в)ФСБ тоже видать мониторит всеобщее настроение в стране....(если бы фсб сообщало бы,что украинцам реально похуй на власть и они не будут сопротивляться,то войска уже бы ввели бы и война пошла бы по полной.....так,шо мониторят они ...и докладывают на верх).

пусть передадут, что мы их голыми руками будем душить и зубами глотки перегрызать, пока хоть чуть чуть сил останется.

Душити й гризти сил особливо нема, а от стріхнінчику треба було б прикупити десь  :smilie7: На гостинці російським воякам  :smiley14:
Кожен українець повинен вбити москаля - у собі.

Offline Sturmer14

• Hero Member
Кацапйо ви підараси ! Нахуй з форуму !  :smiley14:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Почему бы не убрать эту карму вообще?  :smilie8:

+1. Давно пора.

Благодаря карме кацапо-уродов лучше видно.
К примеру у ромы при шестистах сообщениях, больше тысячи минусов (сегодня утром).

« Останнє редагування: Червня 18, 2014, 07:00:21 19:00 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
О, какаято пала сразу минусанула  :punish:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Знасилуваний Журавель

• Sr. Member
К примеру у ромы при шестистах сообщениях, больше тысячи минусов (сегодня утром).

А давай я тебя заминусую, и тебя тоже все будут принимать за кацапоурода? 10 кликов в день - за месяц уже минус триста  :smiley14:

Offline ЮАР

• Ветеран форума

А давай я тебя заминусую, и тебя тоже все будут принимать за кацапоурода? 10 кликов в день - за месяц уже минус триста  :smiley14:

Есть и другое мнение, люди плюсуют тоже. И в общем то у всех адекватных положительный баланс.
Даже у Егорки, которому многие минусовали просто по старой памяти, баланс был положительный.

Offline Знасилуваний Журавель

• Sr. Member
Есть и другое мнение, люди плюсуют тоже. И в общем то у всех адекватных положительный баланс.

Ага, щаз.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
А то, что у тебя баланс отрицательный, так ты новенький, подвигов за тобой не значится, а вот спорные мысли возможно. Вот и минуса.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу

кстаці да
(не вникаючи у випадок роми) велика мінусова карма ще не є автоматично показником що це паскудник.
навпаки, найцікавіші мені ніки на СУПі мають доволі великий мінус. Хто це мінусує - х.з. таки кацапи (бо юльки зараз ведуть себе спокійно, отже юлькосрачів майже немає)

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу

ні, аж ніяк не показник

Offline ЮАР

• Ветеран форума

ні, аж ніяк не показник

Просто не абсолютный показатель, но в большинстве случаев верный. Исключения конечно возможны, но один хер к тому есть какие то основания.

Offline LVV

• Hero Member
Батько путін-хуйло,а його діти-кацапоботи-хуйлики.

А карма вже давно на СУПі невідображає реалій...

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Капець якийсь. Заходжу регулярно, читаю багато, пишу мало. Сьогодні замітив, що в відрізку 10-12 годин після останнього коменту схлопотав 2 мінуси, причому тема в якій відповідав була вже на 5-й сторінці і в ній не було жодної відповіді на мій пост. Це або якісь некроманти, або якісь боти. Доречі пошукови можуть також по лінках переходити, чи це рахується?

Offline термаміл

• Hero Member
Чого ви переймаєтеся цими плюсиками- мінусиками.
Ви виказуєте свою думку. І що чиїсь мінусики чи плюсики можуть вплинути на неї?
Якщо комусь не смакує ваше улюблене морозиво ви теж розлюбите його? Ч вам байдуже?
Якось так :ah

Offline wind

• Hero Member
А просто моніторять і тиснуть мінуси

Спостерігаю як за пост на ранок побільшуе по двадцять мінусів в кармі

Колись мінусували юльки, поки тема була актуальною

А вам далася та карма, чому ви так за неї переживаєте?
Та все рівно даю вам плюсик, сподіваюсь зроблю цим добру справу.

Offline Etobicoke Resident

• Hero Member
Ну не знаю, а вдруг мені мінуси за орфографію кладуть, то треба поправлятись... Просто бісить, що непонятно за що получаєш. А так би написав, Путін - Хуйло! і получив 200 мінусів, то би себе нормально почував. А так ніби пишу, що трава - зелена і получаєш мінуси, то якось вже себе не комфортно на форумі почуваєшся серед дальтоніків.

Offline термаміл

• Hero Member
Ну не знаю, а вдруг мені мінуси за орфографію кладуть, то треба поправлятись... Просто бісить, що непонятно за що получаєш. А так би написав, Путін - Хуйло! і получив 200 мінусів, то би себе нормально почував. А так ніби пишу, що трава - зелена і получаєш мінуси, то якось вже себе не комфортно на форумі почуваєшся серед дальтоніків.
Да ну. Лросто хтось не в гуморі. Чого зважати.
Пошліть їх куди подалі....подумки :  :af

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу

ні, аж ніяк не показник

Просто не абсолютный показатель, но в большинстве случаев верный. Исключения конечно возможны, но один хер к тому есть какие то основания.

ні не обовязково
мені накидали десь сотню за корткий період, коли я не навіть не писав багато
(причому невдовзі після тгоо як я відкрив гілку на тему карми  :rotate: )

Offline free UA

• Ветеран форума
добавил позитива топикастартеру,  скайпу и ЮАР)
Тоже замечал тенденции минусования за антикацабские посты – давно такия мысль посетила – бойцы невидимого фронта  :gigi:
 :moskali:

Почему бы не убрать эту карму вообще?  :smilie8:

согласен.  :smiley24:

Всегда был противником подобной х-ни – все эти "лайки", "кармы", "репутации", "спасибы"(хотя вот спасибо может и можно было бы сделать отдельной графой под каждым постом – обратная связь важна все-таки) итп

Здесь общаются люди с разной психикой;
Кому-то лишний "+", "-"  похуй, а на кого-то оказывает психологическое давление – в итоге человек подсознательно боится высказать четко и откровенно свою точку зрения как есть.

А кое-кто в поисках кармы еще и популизмом начинает заниматься, ибо накрутить карму позитивными постами – как два пальца обоссать при болезненном желании  :gigi:

Я уже молчу – война. А во время войны нельзя давать врагу возможности срать из под тишка  :gigi:

Нахуй карму.

« Останнє редагування: Червня 19, 2014, 07:07:15 07:07 від free UA »

Offline outsider

• Ветеран форума
Карма це хороший індикатор, просто не абсолютний.

Offline cynic

• Hero Member
Ну прямо як малі діти."Карма " їх гріє.Ви у віртуалі панове,хочете викласти СВОЮ думку,а все решта то труха.Хіба тут повно з комплексом неповноцінності і потребують ту срану "карму" для заспокоєння "голосів в голові".ну їй Богу смішно.

Offline анабиоз

• Hero Member
Ну прямо як малі діти."Карма " їх гріє.Ви у віртуалі панове,хочете викласти СВОЮ думку,а все решта то труха.Хіба тут повно з комплексом неповноцінності і потребують ту срану "карму" для заспокоєння "голосів в голові".ну їй Богу смішно.
тут не в этом дело, юзеров на форуме много и по карме можно примерно идентифицировать человека "свой/не свой". Я например за свои вполне проукраинские посты  за последние сутки получил около 5 минусов в карму и где-то 4 плюса.
 Неужели нельзя сделать так, чтобы было видно, кто минусует и за какие посты ?

Offline borderlander

• Hero Member
тут не в этом дело, юзеров на форуме много и по карме можно примерно идентифицировать человека "свой/не свой". Я например за свои вполне проукраинские посты  за последние сутки получил около 5 минусов в карму и где-то 4 плюса.
 Неужели нельзя сделать так, чтобы было видно, кто минусует и за какие посты ?
Та не переймайтеся тими мінусами.
Насправді в цьому є чималий позитив. Якісь гівнюки читають, але відповісти їм нема чого. Від безсилля вони сруть в карму.
Такими мінусами гордитись треба.

Offline borderlander

• Hero Member
Щойно отримав черговий мінус як підтвердження своєї правоти  :lol:. Моментально.