Автор Тема: Ну що ж, Порошенко зробив ставку  (Прочитано 11037 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ursusus

• Hero Member
Re: Ну що ж, Порошенко зробив ставку
« Reply #30 : Червня 18, 2014, 10:58:00 22:58 »

1.Максимізація лінії протистояння з таким розрахунком, щоб НІДЕ наші сили не отримали суттєвої переваги над терористами.
2.Корднон залишається відкритим (Порошенко "доручив закрити" його тим самим людям, які його свідомо і відкрили).
3.Жодна операція не доводиться до логічного кінця, а обростає "блок-постами", які пертворюються мішені безперервних атак терористів *приклад Слов'янська, Краматорська, Красного Лимана тощо)
4.Продовжує активно гальмуватись постачання засобів індивідуального захисту бійців.
5.Не використовуються системи залпового вогню, навіть коли бій проходить поза межами намелених пунктів.
6.Штабними щурами зливаються плани та маршрути українських підрозділів та літаків (Луганський аеропорт, район Сніжного)
7.Не проводиться просування військ на територіях де присутність терористів є незначною або взагалі відсутня (Артемівськ, територія безпосередньо на захід від Донецька)

Ни один из пeрeчислeнныx пунктов нe видится бeсспорным фактом, xотя в цeлом, конeчно, да успexи АТО вeсьма ограничeны. Болee-мeнee, до конца довeдeны опeрации в Красном Лиманe и Мариуполe.
Насколько плотный контроль на границe, сказать сложно.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #31 : Червня 18, 2014, 11:05:40 23:05 »
Хочу нагадати шановному товариству, що по конституції през у нас зовсім не диктатор. Якщо хтось мріяв, що одразу після виборів в Україні все поміняється, то це були інфантильні мрії.
Особисто мені теж хочеться, щоб все і одразу, але не бечу підстав скиглити на всіх перехрестях, що все пропало.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #32 : Червня 18, 2014, 11:06:25 23:06 »

1.Максимізація лінії протистояння з таким розрахунком, щоб НІДЕ наші сили не отримали суттєвої переваги над терористами.
2.Корднон залишається відкритим (Порошенко "доручив закрити" його тим самим людям, які його свідомо і відкрили).
3.Жодна операція не доводиться до логічного кінця, а обростає "блок-постами", які пертворюються мішені безперервних атак терористів *приклад Слов'янська, Краматорська, Красного Лимана тощо)
4.Продовжує активно гальмуватись постачання засобів індивідуального захисту бійців.
5.Не використовуються системи залпового вогню, навіть коли бій проходить поза межами намелених пунктів.
6.Штабними щурами зливаються плани та маршрути українських підрозділів та літаків (Луганський аеропорт, район Сніжного)
7.Не проводиться просування військ на територіях де присутність терористів є незначною або взагалі відсутня (Артемівськ, територія безпосередньо на захід від Донецька)

Ни один из пeрeчислeнныx пунктов нe видится бeсспорным фактом, xотя в цeлом, конeчно, да успexи АТО вeсьма ограничeны. Болee-мeнee, до конца довeдeны опeрации в Красном Лиманe и Мариуполe.

В Красному Лимні - не доведена. В 5 км під Ямполем - повно терористів.
Маріуполь зачищав формально нелегальний батальйон "Азов", а не "ато".

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #33 : Червня 18, 2014, 11:07:52 23:07 »
Ух ти, вісім мінусів сьогодні від юльків одразу отримав. Причому здається лише одне чи два повідомлення написав  :lol:

Offline MakYury

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #34 : Червня 18, 2014, 11:08:40 23:08 »
Хочу нагадати шановному товариству, що по конституції през у нас зовсім не диктатор. Якщо хтось мріяв, що одразу після виборів в Україні все поміняється, то це були інфантильні мрії.
Особисто мені теж хочеться, щоб все і одразу, але не бечу підстав скиглити на всіх перехрестях, що все пропало.

без закону про імпічмент - диктатор...
для мене особисто, ситуація з цим законом - перевірка на недемократичність...

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #35 : Червня 18, 2014, 11:11:33 23:11 »
Мене пані Дрейк - взагалі забанила на 3 дні за критику Порошенка )))  :smilie9:

і мене. це така свобода політичних поглядів.

свобода политических взглядов говорите ?

просто уточню, за что Вас Дрейк забанила в прошлый раз

"Распространение упаднических и панических настроений во время войны"

Вы или в колодец плюйте, или воду пейте

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #36 : Червня 18, 2014, 11:12:27 23:12 »

Ну, это вeчная дилeмма о полупустом стаканe. Лиман - наш,  xодят автобусы и поeзда (вродe как).
Сeпараторы скорee в лeсаx под Ямполeм. А лeса там довольно могучиe.
Поx, кто имeнно зачищал Мариуполь, важно, что он взят так или иначe.

Offline elko

• Hero Member
« Reply #37 : Червня 18, 2014, 11:16:55 23:16 »

Ну а кто говорит , что диктатор. Его убедили отправить самолетом ребят в зону обстрела, его убедили поздравлять врага с праздником  и соболезновать ему. Какой он диктатор? Милейший человек.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 18, 2014, 11:20:07 23:20 »

Ну, это вeчная дилeмма о полупустом стаканe. Лиман - наш,  xодят автобусы и поeзда (вродe как).

Диявол - в дрібницях. І якщо з Лиманом я можу погодитись частково, то стовосвно Маріуполя - ні. Ще раз - операція там заслуга офіційно неіснуючого підрозділу, що не належить до "ато". Це патріоти, що не ходять під штабними щурами, і цілком можливо, шо плани останніх щодо Маріуполя булт зовсім іншими, з огляду на те, як там розвивалися події раніше.

Offline elko

• Hero Member
« Reply #39 : Червня 18, 2014, 11:20:23 23:20 »

Ну конечно, всем дружно петь мантру - Петюнчик, Петюнчик , цедуем тебя в носюнчик. Бон с вами. ФУП - єто бютошобла с ватниками , СуП -это ДАЙТЕЕМУРАБОТАТЬ,

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #40 : Червня 18, 2014, 11:23:04 23:23 »
Я не говорю уже о моральной стороне президентского поведения. Соболезновать врагу за смерть врага и молчать целый день про гибель 49 ребят, не считая еще 5 пограничников. А наняшняя попытка скрыть гибель ребят в танке, которые подорвали себя с танком.

Президент пытался скрыть гибель ребят в танке ? не поделитесь ссылкой на этот факт ?

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #41 : Червня 18, 2014, 11:25:45 23:25 »

Ну конечно, всем дружно петь мантру - Петюнчик, Петюнчик , цедуем тебя в носюнчик. Бон с вами. ФУП - єто бютошобла с ватниками , СуП -это ДАЙТЕЕМУРАБОТАТЬ,

а что бы Вы посоветовали петь ?  :smilie5:

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #42 : Червня 18, 2014, 11:27:15 23:27 »

Диявол - в дрібницях. І якщо з Лиманом я можу погодитись частково, то стовосвно Маріуполя - ні. Ще раз - операція там заслуга офіційно неіснуючого підрозділу, що не належить до "ато". Це патріоти, що не ходять під штабними щурами, і цілком можливо, шо плани останніх щодо Маріуполя булт зовсім іншими, з огляду на те, як там розвивалися події раніше.

Ну, я нe думаю, что Азов дeйствуeт в полном сфeричeском вакуумe, xотя проблeмы с взаимодeйствиeм налицо, конeчно.
Кстати, пeрвая зачистка Мариуполя была с помощи армии и МВД, тут дажe номeр бригады принимавшeй участиe называли.
Но, в цeлом, ваша позиция ясна.

Offline BaoBab

• Hero Member
« Reply #43 : Червня 18, 2014, 11:27:31 23:27 »

Згідний. Але давайте почекаємо кілька днів.
Анонсовано зміни керівників ЗСУ.
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline elko

• Hero Member
« Reply #44 : Червня 18, 2014, 11:29:14 23:29 »
И что? Завтра, а почему завтра?.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #45 : Червня 18, 2014, 11:37:18 23:37 »
Все что до сих пор происходило - было вопреки власти. Причем не только конкретным людям во власти, но и самой системе.
В идеале было бы неплохо, чтобы власть была бы пятым колесом. Есть - хорошо, нет - все равно едем куда надо.
Т.е. максимум что нужно, чтобы власть не мешала. Хотя повторюсь - это в идеале.
В любом случае, если всё будет зависеть от нас в большей степени, чем от президента, то это было бы самым надежным решением.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #46 : Червня 18, 2014, 11:39:59 23:39 »
Згідний. Але давайте почекаємо кілька днів.

Сильно сподіваюся. Критику припиняю до з'ясування ситуації.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #47 : Червня 18, 2014, 11:41:39 23:41 »
замиритися, продовжити гру з місцевими елітами, продовжити годувати їх в обмін на спокій

А як само "місцеві еліти" Лугандона довели, що вони щось там контролюють? Себто, що саме вони можуть запропонувати в обмін на годівницю? Ахмєтов подудів - і з'їбався: явно видно, що у нього перемикача "вмк/вимк" немає. Хто ще? Тарута, Єфремов? Поки що вони тільки пиздять.

PS. У Кернеса нібито перемикач поки що є: у тому, що ця блядь дійсно вмикає-вимикає оту колорацьку хуйню, коли захоче, сумнівів вже нема.

як довели?
розквітом сепаратизму!
як тільки народ хоче чесних правил гри, без зловживань - ось вам сепаратизм!
а мир - лише на старих умовах: без реформ, без мови, без прав!

Це тільки одна сторона клавіші, котра вмикає. Щоб домовлятися, треба продемонструвати, що працює положення "вимкнути". У Кернеса - працює. У Коломойського - працює ахуєнна. А у довбойобів, про котрих іде мова - не факт. За що тоді їх годувати?

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #48 : Червня 18, 2014, 11:43:29 23:43 »
Хочу нагадати шановному товариству, що по конституції през у нас зовсім не диктатор.
Да ну бред это. Захотел бы он диктаторских полномочий-бросил бы клич народу, дескать, колорадам-смерть, в раде предатели, комми и регионалам-тюрьма. И подкрепил бы все это кадровыми перестановкам, которые мог бы сделать и соответствующими решениями. И все, переворот готов. Но он не хочет этого, ведь в таком случае вся ответственность на нем.

Offline YW

• Jr. Member
  • **
« Reply #49 : Червня 18, 2014, 11:48:55 23:48 »
перемога буде коли махновці порозуміються з бандерівцями і проведуть зачистку Київа. До речі, сепари у маріуполі заставили директорів заводів виплатити заборгованності і потім націналізували...

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #50 : Червня 18, 2014, 11:51:06 23:51 »
Хочу нагадати шановному товариству, що по конституції през у нас зовсім не диктатор.
Да ну бред это. Захотел бы он диктаторских полномочий-бросил бы клич народу, дескать, колорадам-смерть, в раде предатели, комми и регионалам-тюрьма. И подкрепил бы все это кадровыми перестановкам, которые мог бы сделать и соответствующими решениями. И все, переворот готов. Но он не хочет этого, ведь в таком случае вся ответственность на нем.

угу і пісда інвестиціям, кредитам МВФ, фіндопомозі піндосів у дем розвитку...План  :smiley24: :lol:

Offline Та самая Октябрь

• Jr. Member
  • **
« Reply #51 : Червня 18, 2014, 11:51:53 23:51 »
А что такое?? Петю выбрали в один тур ?  Вы что ? Не верите Пете ? :smilie9:

Offline wind

• Hero Member
« Reply #52 : Червня 18, 2014, 11:52:44 23:52 »

особливо важливо - в чиєму подвір'ї колодязь стоїть

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #53 : Червня 18, 2014, 11:54:31 23:54 »
Я не говорю уже о моральной стороне президентского поведения. Соболезновать врагу за смерть врага и молчать целый день про гибель 49 ребят, не считая еще 5 пограничников. А наняшняя попытка скрыть гибель ребят в танке, которые подорвали себя с танком.

Президент пытался скрыть гибель ребят в танке ? не поделитесь ссылкой на этот факт ?

кто-нибудь слышал про то, что Президент пытался скрыть о наших ребятах взорвавшихся в танке ?

Offline wind

• Hero Member
« Reply #54 : Червня 18, 2014, 11:54:59 23:54 »

звідки інфа?

Offline qwest

• Ветеран форума
« Reply #55 : Червня 18, 2014, 11:55:45 23:55 »

особливо важливо - в чиєму подвір'ї колодязь стоїть

я про форум

Вы здесь находитесь и заявляете , что здесь никаких полит. свобод нет

хотя были забанены за иное

Offline K-1453

• Hero Member
« Reply #56 : Червня 18, 2014, 11:59:25 23:59 »
угу і пісда інвестиціям, кредитам МВФ, фіндопомозі піндосів у дем розвитку...План  :smiley24: :lol:
С какой радости? Когда нужно, США и Европа с диктаторами очень даже сотрудничают, главное-показать договороспособность. Впрочем, если вы хохол-малоросс с хуторянским мышлением, то и разговаривать нам не о чем.

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #57 : Червня 18, 2014, 11:59:48 23:59 »
я ж попереджав?
ПОП буде пробувати домовитися чи купити...
у кращому випадку нам пощастить виграти якийсь час (місяці, роки), але проблема поглиблюватиметься...

У нас немає часу... За тиждень-два можуть початися неконтрольовані процеси.

До осени АТО темболее нельзя держать...

Зимой там будет тупо гуманитарная катастрофа!

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #58 : Червня 19, 2014, 12:02:11 00:02 »

кто-нибудь слышал про то, что Президент пытался скрыть о наших ребятах взорвавшихся в танке ?

А шо? Порох знает о парнях взорваных в танке?

Offline Та самая Октябрь

• Jr. Member
  • **
« Reply #59 : Червня 19, 2014, 12:02:47 00:02 »
55 процентов это вам не фуй собачий... выбрали... чтоб завтра не было войны... а оно воно как.. да ? дрыщи ?
Петя молодец!!!  Он войну остановит!!! у Пети есть план !!! :Prapor2: И чем вы недовольны ?