Автор Тема: Версія Батальйону "Айдар": "генерали" брешуть  (Прочитано 11801 раз)

0 Користувачів і 13 Гостей дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Re: Версія Батальйону "Айдар": "генерали" брешуть
« Reply #60 : Червня 19, 2014, 12:41:51 12:41 »
Але основна причина, чому адабрямси кинулися на захист продажних генералів полягає виключно в прізвищі "Порошенко"
Якщо Порошенко їх тримає, значить адабрямси будуть трупами лягати, відбілюючи щурів в погонах.
Приїхали до культу особи дуже швидко.

Я ще під час Турчинова захищав нашу армію та керівництво АТО. Кращих фахівців ніж зараз є немає. Так, є серед них і "піджаки", є і 5-та колона, яка саботує, є і прямі агенти ФСБ Росії. Але в цілому АТО таки йде, маховик управління АТО запустився, сботажники і зрадники будуть відсторонені і замінені. Все питання часу.
Я Вам говорю, як офіцер запасу, який закінчив військовий ВУЗ, який у 1980-х роках входив до 20-ти кращих у світі. І то, у мене немає знать та досвіду, щоб працювати генералом. А Ви тут мусолите, що і "куховарка може правити".
Ти зараз говориш про ідеальну модель генерала (сферичний кінь в вакуумі), а ми про генералів української армії. Більшість цих "генералів за агроші" може замінити фаховий полковник. Тобі не здається дивним, що всі командири добровольчих батальйонів, як змовились і вже публічно звинуватили генералів у зраді? І жодної заяви - у нас крмпетентне керівництво, за своїм генералом ми як за кам"яною стіною. Хоча брешу, був один генерал що відзначився повагою і довірою підлеглих, правда він був генералом нац гвардії (вважай міліції), та й той на жаль загинув.

Боюсь, що полковник не зможе замінити. На генерала полковнику треба ще додатково навчатися в Академії оборони 3 роки. Якщо він навіть хороший управлінець і не буде мати знань, то результати його роботи будуть значно гіршими ніж у колорада, якого під страхом звільнення (без права на пенсію) заставили працювати на Україну.
Генерали міліції - це трохи не те. Вірніше зовсім не те, що в ЗСУ.
А щодо командирів добровольчих батальйонів, то вони свої помилки спихають на генералів. Вони ж не будуть самі себе винити за те, що "докерувалися" і втратили людей. При усьому їх патріотизмові і авторитеті - вони не мають освіти, досвіду управління у військах. Тому такі і результати.
« Останнє редагування: Червня 19, 2014, 12:44:17 12:44 від Kvant »

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #61 : Червня 19, 2014, 12:45:49 12:45 »
Але основна причина, чому адабрямси кинулися на захист продажних генералів полягає виключно в прізвищі "Порошенко"
Якщо Порошенко їх тримає, значить адабрямси будуть трупами лягати, відбілюючи щурів в погонах.
Приїхали до культу особи дуже швидко.

ти знову БРЕШЕШ.

я не захищаю продажних генералів.

але розламати зараз кавелерійською атакою навіть ту напівживу армійську стрктуру, що є - пр’ямий шлях до поразки.

Уже одні зі Свободи "рубали з плеча" і заборонили закон про мови, який і так не виконувався. Результати ми знаємо.
Тому краще не "рубати з плеча", а 10 разів подумати.

Offline Читач

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #62 : Червня 19, 2014, 01:05:39 13:05 »
прошу не плутати диплом коледжа з засвоєними знаннями .
білл гейтс засвоїв набагато більше , аніж дає коледж -  він вчився самотужки.
і перечитав та засвоїв усю класику побудови алгоритмів, створення моделей та архітектури систем.
а те, що в США можна зробити кар’єру  з меншою кількістю формальностей - то це не його заслуга.
і на це пішли десятиліття щоденної наполегливої праці.

то які в такому разі можуть бути питання до умовного Семенченка, що він не може бути генералом бо йому треба вчитись, вчитись, вчитись, він всю класику побудови алгоритмів військового управління засвоїв на собі

Засвоїв на рівні роти! (управляв менше сотні чоловік).
Його розбили під Карлівкою:
1. Не розуміє, як має проводитися розвідувальна робота батальйону чи роти;
2. Погано планує дії.
Ви не розумієте, що навіть хороший командир роти - дуже рідко буває хорошим командиром батальйону. Можливості людей обмежені, деякі і собі ради дати не можуть, деякі можуть управляти групами людей, а деякі і великими підрозділами. Тут на одному патріотизмі не виїдеш, тут треба "здібності".

трясця,  я ж написав "до умовного Семенченка",
кращі вузи вони позакінчували, але сприйняття на рівні ПТУ - на пальцях

що до конкретного Семенченка то такі висновки про його знання і вміння зробити сидячи за ПК це круто
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #63 : Червня 19, 2014, 01:12:08 13:12 »

що до конкретного Семенченка то такі висновки про його знання і вміння зробити сидячи за ПК це круто

Я офіцер і знаю як має бути "по статуту".  Знаю про наслідки під Карлівкою. В усіх поразках самостійно діючих підрозділів винні їх командири.

Відео про Айдар

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #64 : Червня 19, 2014, 01:16:06 13:16 »

Я офіцер і знаю як має бути "по статуту".  Знаю про наслідки під Карлівкою. В усіх поразках самостійно діючих підрозділів винні їх командири.

Відео про Айдар
[youtube]efMosh4xCow[youtube]

а у всіх їх перемогах керівництво АТО - генерали ж довго навчались перемагати
ви то офіцер, але це не додає ваги вашим словам, скоріше навпаки
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #65 : Червня 19, 2014, 01:28:24 13:28 »

Навіщо вішати ярлики. Я ж кажу, що не переоцінюйте керівників наших добровольчих батальйонів. Ці батальйони - гарматне м'ясо, якщо Ви ще не зрозуміли. Вони герої, але хід боїв будуть вирішувати не вони. І не вони виграють АТО. Це усі на АТО розуміють, тому тому ж Айдару дали зброї тільки половині батальйону. І не будуть набирати Донбас-2, хоча бажаючих повно.
Скажу більше, щоб психологічно зламати людину до військової служби треба пів року. Тому створювати нові батальйони сенсу немає. Треба "брати за сраку" нашу мілцію, якої у нас 300 тис. та ЗСУ, який 100 тис. та гнати їх на передову.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #66 : Червня 19, 2014, 01:35:40 13:35 »

Навіщо вішати ярлики. Я ж кажу, що не переоцінюйте керівників наших добровольчих батальйонів. Ці батальйони - гарматне м'ясо, якщо Ви ще не зрозуміли. Вони герої, але хід боїв будуть вирішувати не вони. І не вони виграють АТО. Це усі на АТО розуміють, тому тому ж Айдару дали зброї тільки половині батальйону. І не будуть набирати Донбас-2, хоча бажаючих повно.
Скажу більше, щоб психологічно зламати людину до військової служби треба пів року. Тому створювати нові батальйони сенсу немає. Треба "брати за сраку" нашу мілцію, якої у нас 300 тис. та ЗСУ, який 100 тис. та гнати їх на передову.

ну от почались новини з майбутнього,
ви їх у своєму колі цивільним розказуйте, вони повірять вам, як експерту,
я вам більше скажу про психологічне ломання до служби і міліцію, яка виграє АТО тільки вони і повірять 

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #67 : Червня 19, 2014, 01:45:22 13:45 »

ну от почались новини з майбутнього,
ви їх у своєму колі цивільним розказуйте, вони повірять вам, як експерту,
я вам більше скажу про психологічне ломання до служби і міліцію, яка виграє АТО тільки вони і повірять

Чи не Семенченко нещодавно "плакався", що головна проблема в його батальйоні - це дисципліна? Люди, що готові покласти життя за Україну - це люди з різними характерами, часто складними. У нас "два українці - три гетьмана" і кожен рядовий солдат думає, що він не дурніший за офіцера, тільки освіти немає (а кожен наш форумчанин думає, що розумніший навіть за генералів).
Дисципліна - це №1, а виучка - це пріоритет №2. Саме тому, Безлер за не виконання наказу і якісь суперечки одразу розстрілює на місці. Навіть не зважаючи на те, що людей у них мало. Бо без дисципліни будуть одні поразки.  Я не буду розписувати приклади навіть зі свої служби, але скажу, що в Афгані ми із-за її недостатку втратили тисячі людей.

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #68 : Червня 19, 2014, 01:52:45 13:52 »
Kvant, от поясни будь ласка, чому в будь якій країні генералітет це "яструби" вони ладні вирішувати будь які питання за допомогою знайомого їм інструменту- сили і зброї і це природньо. Чому українскі генерали найпацифічніші в світі, чому при найменьшій нагоді вони прагнуть не воювати, не застосовувати зброю? Чому суспільство завжди контролює війскових від надмірної жорстокості, а в нас суспільство вже втомилося "гнати генералів в бій" а вони все знаходять причини не воювати?
Батя, мы стараемся ...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #69 : Червня 19, 2014, 01:58:51 13:58 »
Kvant, от поясни будь ласка, чому в будь якій країні генералітет це "яструби" вони ладні вирішувати будь які питання за допомогою знайомого їм інструменту- сили і зброї і це природньо. Чому українскі генерали найпацифічніші в світі, чому при найменьшій нагоді вони прагнуть не воювати, не застосовувати зброю? Чому суспільство завжди контролює війскових від надмірної жорстокості, а в нас суспільство вже втомилося "гнати генералів в бій" а вони все знаходять причини не воювати?

та ви його дописи почитайте не тільки в цій гілці і все стане зрозуміло,
якщо у них там на курсі в одному з найкращих вузів світу всі з такою психологією були...  :suicide2:

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #70 : Червня 19, 2014, 02:05:18 14:05 »

Скажу більше, щоб психологічно зламати людину до військової служби треба пів року.

якщо не важко - розшифруй.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #71 : Червня 19, 2014, 02:05:59 14:05 »

60% офіцерів колоради (це якщо не більше), роботу саботують. Пацифісти, бо їм жалко колорадів убивати і вони за ватників. Так ясно?
Але тим не менш, втрачати вислугу років і право на пенсію не хочуть, тому будуть воювати. Треба брати їх "за сраку" і наші керівники їх "беруть".

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #72 : Червня 19, 2014, 02:13:32 14:13 »

Скажу більше, щоб психологічно зламати людину до військової служби треба пів року.

Навіть якщо командир, наприклад, відділення поступається рядовому по силі духу, по розуму, по знанням - рядовий повинен переступити через своє "его" і виконувати накази без зайвих питань. Тобто весь військовий підрозділ має працювати як один механізм, я якому кожен солдат не вважає себе "гетьманом" чи "отаманом".
Ця психологічна ломка в армії СРСР та сучасної Росії покладалася на "плечі дідів". Так звана дідовщина була вигідна офіцерам, адже тоді був порядок, все працювало злагоджено. Саме для пришвидшення процесу психологічної ломки існувала "губа" і навіть "дисбати".
Зараз у нас типу контрактна армія, але до того, дідовщина також була, хоча і не в таких розмахах як в Росії. У нас задіювали колективне покарання "гетьманів", коли карають весь підрозділ за "вимахування" певних людей. Тоді колектив "зжирає" цих "гетьманів" і їх попускає.

Offline server error

• Hero Member
« Reply #73 : Червня 19, 2014, 02:58:30 14:58 »
Квант  не хужжи  - надоїв 
Одні вміють лишень воювати (працювати)  з дебілами   - інші вміють воювати (працювати) з розумними людьми...

Айдар  я так думаю другий варіант - і тобі цього не зрозуміти ....
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #74 : Червня 19, 2014, 03:06:16 15:06 »

людина пише розумні речі з ВЛАСНОГО досвіду а не пусті теревені

Offline mahnovets

• Ветеран форума
« Reply #75 : Червня 19, 2014, 03:13:28 15:13 »

Ви не в одному штабі полку служите, синхронно якось зьявляєтесь в деяких гілочках?
Батя, мы стараемся ...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #76 : Червня 19, 2014, 03:15:01 15:15 »

Ви не в одному штабі полку служите, синхронно якось зьявляєтесь в деяких гілочках?

друзі-оптимісти  :gigi:

Offline com

• Hero Member
  • Е=мс2
« Reply #77 : Червня 19, 2014, 03:23:52 15:23 »
5. На бронетанковому форумі розбирали ситуацію, у якій наші втратили танк.
Посилання на форум є?

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
« Reply #78 : Червня 19, 2014, 03:27:09 15:27 »

Навіть якщо командир, наприклад, відділення поступається рядовому по силі духу, по розуму, по знанням - рядовий повинен переступити через своє "его" і виконувати накази без зайвих питань. Тобто весь військовий підрозділ має працювати як один механізм, я якому кожен солдат не вважає себе "гетьманом" чи "отаманом".
Ця психологічна ломка в армії СРСР та сучасної Росії покладалася на "плечі дідів". Так звана дідовщина була вигідна офіцерам, адже тоді був порядок, все працювало злагоджено. Саме для пришвидшення процесу психологічної ломки існувала "губа" і навіть "дисбати".

добре, молодий сержант після учебки попадає у війська.

командувати старшими за призивом рядовими за потужної дідівщини було нереально.

і офіцери покладалися не на сержантський склад, а на дідів, нівелюючи воїнську субординацію.

(принаймі - те з чим я зтикався)

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #79 : Червня 19, 2014, 03:34:28 15:34 »
чому не відбувається звільнень цього "генеральського" непотрібу?

інших генералів у нас немає
і взяти ніде

Ну насправді рецепт відомий дуже давно, висування на місце паркетних генералів, толкових проявивших себе полковників і навіть майорів.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #80 : Червня 19, 2014, 03:45:06 15:45 »

і взяти ніде

Ну насправді рецепт відомий дуже давно, висування на місце паркетних генералів, толкових проявивших себе полковників і навіть майорів.

Аскольд, не зможе полковник робити роботу генерала. Не зможе. Тут треба освіта, ще 3 роки в Академії Оборони і то не усі можуть тягнути генеральські посади. Саме по цій причині вік мобілізованих підвищили до 60 років, щоб "напрягати" старих, які отримали якісну освіту у Москві, мають досвід та можуть робити цю роботу для потреб України.

Offline server error

• Hero Member
« Reply #81 : Червня 19, 2014, 04:07:12 16:07 »

і взяти ніде

Аскольд, не зможе полковник робити роботу генерала. Не зможе. Тут треба освіта, ще 3 роки в Академії Оборони і то не усі можуть тягнути генеральські посади. Саме по цій причині вік мобілізованих підвищили до 60 років, щоб "напрягати" старих, які отримали якісну освіту у Москві, мають досвід та можуть робити цю роботу для потреб України.

Квант  от поясни мені  що таке  не може зробити  полкковник - патріот   а от генерал-зрадник      зможе

Я не кажу про якісь військові операції
Що надзвичайно   непосильна робота організувати  постачання військ ???
Що такого  надзвичайного  потрібно  знати  щоб  укомплектувати  війська  які таки щось роблять  необхідною їм технікою і  озброєнням ...
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #82 : Червня 19, 2014, 04:10:17 16:10 »

добре, молодий сержант після учебки попадає у війська.
командувати старшими за призивом рядовими за потужної дідівщини було нереально.
і офіцери покладалися не на сержантський склад, а на дідів, нівелюючи воїнську субординацію.
(принаймі - те з чим я зтикався)

факт, який говорить про адекватність нашого військового експерта

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #83 : Червня 19, 2014, 04:12:43 16:12 »

і взяти ніде

А що тепер такий страшний дефіцит офіцерів які закінчили Академію?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #84 : Червня 19, 2014, 04:17:15 16:17 »

і взяти ніде

А що тепер такий страшний дефіцит офіцерів які закінчили Академію?

На жаль, у нас не Академія, а одна назва. Як це не прикро. А в москалів в Москві гарний ВУЗ.

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #85 : Червня 19, 2014, 04:19:16 16:19 »
Квант  от поясни мені  що таке  не може зробити  полкковник - патріот   а от генерал-зрадник      зможе

Я не кажу про якісь військові операції
Що надзвичайно   непосильна робота організувати  постачання військ ???
Що такого  надзвичайного  потрібно  знати  щоб  укомплектувати  війська  які таки щось роблять  необхідною їм технікою і  озброєнням ...

Про це і йдеться.
« Останнє редагування: Червня 19, 2014, 04:21:14 16:21 від abandon »

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #86 : Червня 19, 2014, 04:28:05 16:28 »
Що таке військова освіта по Kvantу?
Це, як у мультику "Панда Кунг-Фу" отримання сувою де написані таємні знання і його прочитання надає тобі нездоланну силу.
Так і тут - хіба може полковник мати якість знання, які має генерал?
ні, звичайно,
адже генерал їх отримує після трирічного навчання в академії, ці знання є таємними і тільки вони надають тому генералу таємну нездоланну генеральську силу.
« Останнє редагування: Червня 19, 2014, 05:14:56 17:14 від Читач »

Offline com

• Hero Member
  • Е=мс2
« Reply #87 : Червня 19, 2014, 05:12:59 17:12 »
Посилання на форум є?
Секретний?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #88 : Червня 19, 2014, 05:18:10 17:18 »
Посилання на форум є?
Секретний?

http://andrei-bt.livejournal.com/280477.html

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #89 : Червня 19, 2014, 05:24:57 17:24 »
Що таке військова освіта по Kvantу?
Це, як у мультику "Панда Кунг-Фу" отримання сувою де написані таємні знання і його прочитання надає тобі нездоланну силу.
Так і тут - хіба може полковник мати якість знання, які має генерал?
ні, звичайно,
адже генерал їх отримує після трирічного навчання в академії, ці знання є таємними і тільки вони надають тому генералу таємну нездоланну генеральську силу.

Дивлячись на те, який полковник, в якому роді військ. Генерал - це штабна робота. Це зовсім інша робота ніж ту, що робить полковник. Так зрозуміліше чи і далі будемо дурника включати?
Навіть в такій малесенькій військовій частині як окремий батальйон (200-300 чоловік) усю життєдіяльність частини тягне на собі начальник штабу частини. А щоб все було вірно, там треба кучу наказів, інструкцій, статутів, порядків і т.д. знати - це капець. При чому, якщо начальник штабу нормально виконує свої функції (це велика рідкість у нас), то частину можна хоч сьогодні підривати і відправляти на АТО.