Автор Тема: Терміново потрібен підручник "Географія 9 клас" авторів Надтока О., Топузов О.  (Прочитано 2159 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline shurup

• Full Member
  • Стать: Чоловіча
Шановні колеги, вибачайте, що відволікаю в такий непростий час, але вже майже не знаю ,що далі робити... В кінці навчального року в дочки хтось в школі поцупив підручник з географії. Документів не віддадуть, доки не розрахуємося з бібліотекою, а поступати надумали після 9 класу. Бібліотекар вимагає тільки цю книжку, замінити нічим не можна. Підняв на ноги знайомих в Києві та Харкові - поки що без результатно. Здається, що перевернув весь інтернет  - скачати -без проблем, але купити ніде.  Може хтось допоможе мені придбати підручник "Географія 9 клас" авторів Надтока О., Топузов О., новий чи б/у - без різниці  - буду дуже вдячний.
«Только две вещи бесконечны - Вселенная и человеческая глупость,
хотя насчёт Вселенной я не уверен».
А.Эйнштейн.

Offline Irris

• Ветеран форума
А спрашивали на книжной балке ("Райский уголок") в Харькове?

Offline shurup

• Full Member
брат був там, є що завгодно, крім цієї книги
А.Эйнштейн.

Offline Irris

• Ветеран форума
В Харькове на ул. Скрыпника есть магазины(2 шт.) учебной литературы. Специально для учителей. Там учебники, методические материалы.

Можно еще найти знакомую училку или библиотекаря из другой школы. Можно попробовать оплатить утерю учебника или обменять на другой. Потому как может быть только в вашей школе он такой ценный, или порядки у вас слишком строгие.

Offline polemistes

• Hero Member
1). http://forumodua.com/archive/index.php?t-1363227.html (Якщо продвець ще не втратив надію).

2). А чи не можна надрукувати на кольоровому принтері і переплести (професійно)?

3). Напевно, школа не має права знущатися з дитини тким чином. Наскільки мені відомо, мають право максимум вимагати матеріального відшкодування. Окільки залишаєте школу, можете влаштувати скандал і відчепляться, НМД.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
1). http://forumodua.com/archive/index.php?t-1363227.html (Якщо продвець ще не втратив надію).

2). А чи не можна надрукувати на кольоровому принтері і переплести (професійно)?

3). Напевно, школа не має права знущатися з дитини тким чином. Наскільки мені відомо, мають право максимум вимагати матеріального відшкодування. Окільки залишаєте школу, можете влаштувати скандал і відчепляться, НМД.

колись було правило - в 5-ти кратному розмірі.

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Книги дійсно в паперовому вигляді нема у неті.. судячи з продажу сайту видавництва, того теж вже нема
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline shurup

• Full Member

з продавцем так просто не зв"яжешся, для реєстрації на форумі потрібно запрошення від одного з їхніх користувачів. Завтра піду ще говорити з бібліотекарем, чи може навіть з директором. Повинен же бути якийсь вихід.
« Останнє редагування: Червня 22, 2014, 05:03:37 17:03 від shurup »
А.Эйнштейн.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
На фейсбук пишіть Квітові.
If you are going through hell, keep going.

Offline Lot

• Hero Member
  • 7,62
    • The Alex Times FACTS, PEOPLE, EVENTS
Попробуйте с издательством связаться
И треснул мир напополам, дымит разлом,
И льётся кровь, идёт война добра со злом...

Offline shurup

• Full Member
Ще рано, надіюсь, що завтра все якось вирішиться . Писати чоловікові на фейсбук - це вже в крайньому випадку. В нього і без мене проблем вистачає.
А.Эйнштейн.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
Ще рано, надіюсь, що завтра все якось вирішиться . Писати чоловікові на фейсбук - це вже в крайньому випадку. В нього і без мене проблем вистачає.
Как говорится:нам бы ваши заботы
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline polemistes

• Hero Member
Може бути корисною така інформація:

http://zik.ua/ua/news/2014/06/23/gromadska_ekspertyza_vykryla_u_minosvity_stari_koruptsiyni_shemy_499720

"У Міносвіти також зазначили, що підручники для шостих класів востаннє друкувалися вісім років тому (2006 рік), тоді як дозволений термін для їх використання – п’ять років. Наразі спільно з громадськими організаціями та Міжнародним фондом «Відродження», Асоціацією книговидавців і книгорозповсюджувачів України завершується розробка нових процедур відбору підручників, які будуть діяти вже з 2014 року й перебуватимуть під контролем громадськості."

2009-10-11-12-13 - якраз 5 років.

Offline Rost_I

• Hero Member
а може це знак? Що поступати треба після 11-го класу.
Подумайте. Знаю 2-х людей, які випадково не змогли поступити до училища після 9-го класу. Після 11-го класу, коли поступили до вишу, дякували долі за це.
... і хай Росія згине як держава

Offline Оцет

• Newbie
  • *
Рік тому в подібній ситуації мені допомогли продавці старих книжок, що в кінці книжкового ринку на київській Петрівці. Може, щось подібне є в Харкові.

Offline Oksana

• Newbie
  • *
Re:
« Reply #15 : Червня 09, 2016, 06:03:45 18:03 »
Терміново потрібен підручник "Географія 9 клас" авторів Надтока О., Топузов О.

Offline roma

• Ветеран форума
Это шо реклама такая ненавязчивая учебника?  :idea:
А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline svit

• Ветеран форума