Автор Тема: Скромне зауваження щодо тристоронніх переговорів по Донбасу  (Прочитано 2156 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Це повний пиздець, вибачайте! Путін і Медведчук з Шуфричем організували криваве місиво на Сході. Від самого початку Путін вимагав надання спецоперації в Донбасі можнародного статусу в сенсі врегулювання і отримав те, що хотів. Мало того, тепер він виступає ще і в якості головного переговорника-миротворця виславши до того свого Зурабова!

Всі все бачать, все розуміють, і все одно йдуть у нього на налигачі, щоб не образити імператора, і щоб газ Європа отримувала безпроблемно.

Наші хлопці гинуть на добасі щоб Хуйло вирішувало долю донбасу і їхню долю у терках із продажними Євробюрократами!

Панове, це не міжнародна політика - це повний PIZDIETS!  :smilie9: :smilie9: :smilie9: :smilie9: :smilie9: :smilie9: :smilie9: :smilie9:

If you are going through hell, keep going.

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Просто - будьякий поганий мир є кращим за війну ... і то не я придумав  :shuffle:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Просто - будьякий поганий мир є кращим за війну ... і то не я придумав  :shuffle:

Ні х...я не кращий! З такою логікою вся Європа із Британією на пару співала б Хорста Весселя і сьогодні!

Offline mahnovets

• Ветеран форума
Мир з фашистами ні до чого хорошого не приводив, перевірено часом.
Батя, мы стараемся ...

Offline Jolly Fall

• Hero Member

Ні х...я не кращий! З такою логікою вся Європа із Британією на пару співала б Хорста Весселя і сьогодні!

Ты это из окопов пишешь?
Или надеешься, что другие будут помирать, пока ты в интернетах кулаками машешь?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Ты это из окопов пишешь?

По-твоєму. вони в окопах сидять, щоб вбивці і терористи вийшли сухими з води завдяки переговорам із організаторами всього того пекла на Донбасі?

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума

Ты это из окопов пишешь?
То есть ты считаешь что эти кандидатуры для переговоров самый оптимальный вариант и 46-ти миллионная страна никого больше не способна для этого дела найти?
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
По-твоєму. вони в окопах сидять, щоб вбивці і терористи вийшли сухими з води завдяки переговорам із організаторами всього того пекла на Донбасі?

А по-твоему те, кто сидит в окопах, мечтают, чтобы Хуйло ввел сюда артиллерию и авиацию, и жертвы с нашей стороны стали больше в 100 раз?

Offline Jolly Fall

• Hero Member
То есть ты считаешь что эти кандидатуры для переговоров самый оптимальный вариант и 46-ти миллионная страна никого больше не способна для этого дела найти?

Кучма в нынешней ситуации - самая лучшая кандидатура. Тем более, что он все равно будет выполнять то, что говорит Порох, а не сам придумывать варианты. Чи ты хотел увидеть там Хварион?
А, во-вторых, Мудачука и Шухрича от нас никто лететь не уполномачивал, они там представляют Хуйла и его террористов

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

А по-твоему те, кто сидит в окопах, мечтают, чтобы Хуйло ввел сюда артиллерию и авиацию, и жертвы с нашей стороны стали больше в 100 раз?

Ну тоді нехай піднімають руки вгору - здаються. Ці переговори - те ж саме.

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Та хай говорять, чим мають говорити гармати ... рано чи пізно - це мало статись  :smilie8:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Повторюю, що переговори із участю росії в ситиації, створеній росією - це повний абсурд!
Можу одразу сказати, що єдиним переможцем у цих переговорах буде Путін.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Повторюю, що переговори із участю росії в ситиації, створеній росією - це повний абсурд!
Можу одразу сказати, що єдиним переможцем у цих переговорах буде Путін.

Ну ежели ты так веришь Хуйлу, которого ты величаешь Путиным - то о чем дальше говорить?

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Все залежить від того, що саме вважати Перемогою ?  :smilie7:

Offline анабиоз

• Hero Member
Господа, давайте без истерик. У хуйла пунктик - он хочет провести переговоры перед подписанием соглашения с ЕС. Ну пусть ведет, раз он так хочет эти переговоры, что нам мешает их провести ? Главное не факт ведения переговоров, а результаты переговоров. Давайте подождем их. Я думаю, у Пороха хватит ума не йти на федерализацию, которая является прелюдией раскола страны, или другие опасные изменения в конституции, придуманные Мудачуком. Наши ребята не за это положили свои жизни и здоровье.
« Останнє редагування: Червня 23, 2014, 05:18:03 17:18 від анабиоз »

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Цитувати
Україна була, є й буде унітарною державою.

Марення про  федерацію не має ґрунту в Україні

Наче все однозначно  :super:

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Господа, давайте без истерик. У хуйла пунктик - он хочет провести переговоры перед подписанием соглашения с ЕС. Ну пусть ведет, раз он так хочет эти переговоры, что нам мешает их провести ? Главное не факт ведения переговоров, а результаты переговоров. Давайте подождем их. Я думаю, у Пороха хватит ума не йти на федерализацию, которая является прелюдией раскола страны. Наши ребята не за это положили свои жизни и здоровье.

смотря что считать федерализацией
какие именно полномочия Украина готова отдать регионам - сказал еще Яценюк в марте
недавно Порох детально об этом говорил также
если это назвать "федерализацией" - пусть так и будет

Offline Jolly Fall

• Hero Member
"федерализация" от Пороха:

Де ж тоді вихід із ситуації? В широкій децентралізації влади.

Вперше в історії України щойно обраний Президент, замість того, щоб натягнути на себе повно повноважень і боротися, як це було зазвичай, за розширення своєї влади, чинить з точністю до навпаки. Частину своїх повноважень я передам територіальним громадам, місцевим органам влади. І в першому читанні відповідні зміни до Конституції можуть бути ухвалені за декілька тижнів, і остаточно ми можемо розраховувати на прийняття вже в вересні.

На основі нового Основного Закону буде проведено вибори місцевих Рад. Ради сформують виконкоми та оберуть їхніх голів. І вже вони, а не призначенці із Києва, управлятимуть регіонами і розпоряджатимуться місцевими бюджетами. Ці бюджети серйозно збільшаться. Частину податків буде перерозподілено на користь громад, міст, районів, областей.

Децентралізація передбачає і розширення прав регіонів в питаннях історичної пам'яті, культурних традицій, мовної політики. Ніколи більше ці питання не будуть колоти країну. Місцеві громади Донбасу матимуть повне право вільно використовувати російську мову наряду з державною. Громади самі визначатимуть, під які пам'ятники покласти квіти. Що відзначати і які пісні співати за святковим столом. До речі, і в яких церквах молитися.

Але в умовах децентралізації Донбас сам не впорається із своїми проблемами. На допомогу прийде не лише вся Україна, але і Європейський Союз. Ми допоможемо у відновленні зруйнованої бойовиками інфраструктури. Відновимо за рахунок держави житло, зруйноване під час бойових дій, виробничі приміщення. Мешканці Донбасу будуть мати куди повернутися, де жити і де працювати.

Програма створення нових робочих місць на Донбасі готується за сприяння Євросоюзу. Йдеться, до речі, не лише про безкоштовні чи дешеві кредити, а про систему страхування політичних ризиків для інвесторів в економіку Донбасу. Зрозуміло, що жодних інвестицій не буде, поки не настане мир.

http://www.5.ua/component/k2/item/387025-poroshenko-povidomyv-detali-myrnoho-planu-zvernennia-do-narodu-tekst-video

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
Неясен статус переговорщиков и самих "переговоров". Но непонятнее всего повестка дня - они вроде собираются обсуждать, как можно реализовать порошенковский "план А".
А план этот, скажу я вам, написан так, что безусловно в нем только одно - если сразу после прочтения все боевики выйдут с поднятыми руками, то можно будет говорить о его реализации дальше. Если не выйдут, или выйдут не все - можно до посинения обсуждать, "а что будет, если..." - всё равно ничего из этого плана не будет, а будет "план Б".
На это, я думаю, эти встречи и рассчитаны. Потому что даже в таком составе они ни о чем договориться не смогут. Потянут время, с перерывами на неизбежные боевые действия на границе и вылазки неорганизованных боевиков, и разойдутся, ОБСЕ получит и опубликует пару отчетов и заявлений, перемирие кончится, и всё...
Но состав, конечно, потрясающий.

"...Как передает корреспондент РИА Новости, на встречу в здание обладминистрации уже прибыли экс- президент Украины Леонид Кучма, два представителя ОБСЕ, посол России в Украине Михаил Зурабов, глава общественной организации "Украинский выбор" Виктор Медведчук, самопровозглашенный премьер-министр так называемой "ДНР" Александр Бородай и экс-депутат, пребывающий в розыске, Олег Царев.
По сообщению пресс-службы «Украинского выбора», также на переговорах участвует депутат Верховной рады Нестор Шуфрич.
Ожидают, что в течение часа прибудут представители Луганской народной республики. «Без представителей Луганска пока не начинаем», - сказал РИА Новости один из представителей донецких террористов..."

Как писал М.Жванецкий, "Вот если бы все на мине подорвались!.. но об этом можно только мечтать"

:upa
« Останнє редагування: Червня 23, 2014, 09:02:21 21:02 від EZelenyk »
Sapere aude

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Да пребудет с Вами Сила

Да нихера он не введет, террористов надо мочить, а хуйла на кую вертеть.
Была бы кишка толста, войска ввести, еще три месяца назад ввел бы.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Как писал М.Жванецкий, "Вот если бы все на мине подорвались!.. но об этом можно только мечтать"

Це точно: рідкісний випадок, коли було б не шкода абсолютно нікого з тих, хто там зібрався, бо навіть від ОБСЄ там ота пизда Тельявіні, по котрій давно мотузка плаче. Ідеальна мішень для крилатої ракети.  :super:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Мудачук та Шуфрич...
А що ж тоді означає та телефонна розмоваз ВОНОю та Шуфричем? Така палка, така войовнича  :smiley23:  І де зараз друг ВОНИ Шуфрич? Про куратора Мудачука я вже мовчу.

Offline Старий

• Hero Member
Шуфрич з автоматом поїхав туди як обіцяв Воній? І з синочком? Вони ж бо охвіцери запасу.

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
Мудачук, Шуфрич, ВОНА - це все агенти Х*йла. Час це довів. І лише коли ВОНУ Турчинов послав подалі, почалась і АТО, і якись подвіжки.

Offline Мирон

• Hero Member

Це залежить від пассіонарності воюючою сторони. Я думаю, що воїни Цезаря, Чінгізхана, Тамерлана, Наполеона (і т.п.)  з цим не погодились би  :smilie1:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Взагалі, ці переговори - повний сюр...
Медведчук, шуфрич, царьов, бородай...тьху...
Якщо це мирний план Пороха, то навіть я була про нього кращої думки... :smilie2:

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Кадри рєшают фсьо:

Клімкін, Ложкін, Кучма, Мєдвєдчук, Шуфрічь, Тарута - це кадровий резерв нашої держави?
А чому б у склда делегації не ввестти Семенченка, Ляшка, Білецького замість останніх трьох вищеназваних?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Кадри рєшают фсьо:

Клімкін, Ложкін, Кучма, Мєдвєдчук, Шуфрічь, Тарута - це кадровий резерв нашої держави?
А чому б у склда делегації не ввестти Семенченка, Ляшка, Білецького замість останніх трьох вищеназваних?

Ну так, мабуть, путін проти...

Offline Старик.de

• Full Member

примерно то же самое говорил сын хряка,когда предлагал майдану разойтись.Если бы разошлись,то были бы еще долго под хряком.

Offline dimoto

• Ветеран форума
Внимательно следим за событиями - если в течении пары недель начнут расформировывать все батальоны то с нашими вождями всё ясно.
(с Путиным давно уже всё ясно)