Автор Тема: "Патріот" Олег Скріпка  (Прочитано 4903 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
"Патріот" Олег Скріпка
« : Червня 28, 2014, 01:34:31 01:34 »
Мирослава Гонгадзе, написала на своїй сторінці в ФБ

"Ще одни український "патріот" Скріпка, як тут написано, виступатиме у Лондоні на підспівці у Валерії, любительці російського Криму, Українці у Лондоні, ви на концерт не збираєтесь? Має бути гарний осінній вечір 21 жовтня."
http://royal.valeriya.net/#guests

Чесно кажучи, від Олега Скрипки я такого не очікувала  :smilie10: :smilie2:

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: "Патріот" Олег Скріпка
« Reply #1 : Червня 28, 2014, 01:38:49 01:38 »
Теньге не пахнут
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #2 : Червня 28, 2014, 01:40:04 01:40 »
та Скрипка давно вже простітутка, на жаль... ще як підтримав(ла) Янука у 2010..

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #3 : Червня 28, 2014, 01:41:33 01:41 »
І Йосиф Кобзон серед них буде. Достойна компанія "патріоту" Скрипці  :smilie2:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #4 : Червня 28, 2014, 01:46:42 01:46 »
Sic transit gloria mundi...

Скрипка вже давно "злився"....  :smiley23:

Нових пісень давно немає, а гроші потрібні (родина, діти...). Він давно вже підробляє де тільки може - і лояльний до любої влади! Свого часу казав, що Янукович кращий президент, ніж Ющенко - чого вже більше треба... :(

P.S. "Репутація - це те, що створюється усе життя і втрачається за одну мить" (с) (Не пам"ятаю хто сказав)
« Останнє редагування: Червня 28, 2014, 01:49:07 01:49 від Ronin »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 28, 2014, 01:47:18 01:47 »
"Нє дай бог так агаладать"(с) :moskali:

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #6 : Червня 28, 2014, 01:51:05 01:51 »
Є орли - Андрій Макаревич, Вахтанг Кікабідзе...

І є падальщики-грифи ...

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #7 : Червня 28, 2014, 01:52:27 01:52 »
Він ж з французькою курвою одружився, ні? Якщо так, це багато чого пояснює.  :smilie9:

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 28, 2014, 02:01:20 02:01 »
Він ж з французькою курвою одружився, ні? Якщо так, це багато чого пояснює.  :smilie9:

В нього взагалі-то ХЗ скільки років жінка-українка (вони, здається, не розписані) і четверо дітей. Перша дружина його була дійсно француженка, закінчила театральну  школу і була актрисою, згодом - менеджером "ВВ" у "французький період".

Якщо для вас люба француженка = курва (а європеєць = гей ?), то це ваші особисті проблеми, не вивалюйте їх тут. Взагалі свинство обговорювати, хто кого любить і з ким живе - і робити на основі цього "далекоглядні висновки"!  :smiley23:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 28, 2014, 02:21:39 02:21 »

В нього взагалі-то ХЗ скільки років жінка-українка (вони, здається, не розписані) і четверо дітей. Перша дружина його була дійсно француженка, закінчила театральну  школу і була актрисою, згодом - менеджером "ВВ" у "французький період".

Ну значить це пояснення невірне, треба шукати іншого, чому українець раптом перетворився на колорадського хуєсоса.  :smilie5:

Цитувати
Якщо для вас люба француженка = курва (а європеєць = гей ?), то це ваші особисті проблеми, не вивалюйте їх тут. Взагалі свинство обговорювати, хто кого любить і з ким живе - і робити на основі цього "далекоглядні висновки"!  :smiley23:

Хуясе вас на психотерапію потягнуло. Ви Зігмунд Фрейд? Чи сам Скрипка?  :smiley14: Підіть, зробіть на хую кільканадцять обертів - вас це повинно заспокоїти.  :Vedy_sebe:

Нагадую про правила: 1.2 Неталановитий мат, що не є актом мистецтва, поезії чи самовираження, а лише виплеском тваринної експресії дописувача.
Нразі попередження.
« Останнє редагування: Червня 28, 2014, 10:39:27 10:39 від Askold »

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 28, 2014, 02:33:22 02:33 »
Хуясе вас на психотерапію потягнуло. Ви Зігмунд Фрейд? Чи сам Скрипка?  :smiley14: Підіть, зробіть на хую кільканадцять обертів - вас це повинно заспокоїти.  :Vedy_sebe:

Тякую за яскраве підтвердження "моєї психотерапії", що ви - тупе рогульске бидло!  :fuck:

Offline lannal

• Full Member
  • Одесса
« Reply #11 : Червня 28, 2014, 07:36:50 07:36 »
Та забейте на него. Я, к примеру, его "творчества" никогда не понимал и не воспринимал. Он как глечик Ющенко - ни рыба ни мяса

Offline Moloc

• Sr. Member
« Reply #12 : Червня 28, 2014, 07:38:56 07:38 »

Ну значить це пояснення невірне, треба шукати іншого, чому українець раптом перетворився на колорадського хуєсоса.  :smilie5:

Цитувати

Тякую за яскраве підтвердження "моєї психотерапії", що ви - тупе рогульске бидло!  :fuck:

...десь збоку було чути милу й тиху розмову української інтелігенції....
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline Груздев

• Hero Member
« Reply #13 : Червня 28, 2014, 07:43:49 07:43 »
х.з. кто пойдёт в лондоне на такую х....ню - валерия\кобзон  :smiley23:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #14 : Червня 28, 2014, 07:47:46 07:47 »
Мені теж здається що мужик вирішив що пора зав`язувати з ідеалами і конвертувати популярність в готівку. Життя кротке. Олегу Юрієвичу вже п`ятдесят

Offline Помадка

• Hero Member
« Reply #15 : Червня 28, 2014, 08:07:03 08:07 »
В такі часи, коли вбивають українців  - не хочеться ні бачити рашенців, ні купувати рос.товари, ні дивитись рос.фільми, навіть читати їх мовою. І дивно, чому так мало гідності у деяких українців: чому гребуть газету "Вести"( бо безкоштовна?!), чому є сучки, що стоять її роздають( такі тупі?), чому не проганяємо із країни Симанєнків? Чому.. Революція гідності була, та не для всіх.. І мало ще тої гідності в українців, мало!

Offline Старий

• Hero Member
« Reply #16 : Червня 28, 2014, 08:18:02 08:18 »
В такі часи, коли вбивають українців  - не хочеться ні бачити рашенців, ні купувати рос.товари, ні дивитись рос.фільми, навіть читати їх мовою. І дивно, чому так мало гідності у деяких українців: чому гребуть газету "Вести"( бо безкоштовна?!), чому є сучки, що стоять її роздають( такі тупі?), чому не проганяємо із країни Симанєнків? Чому.. Революція гідності була, та не для всіх.. І мало ще тої гідності в українців, мало!
Гідності в українців вистачає. Українців мало, здебільшого хохли.

Offline Skynet

• Hero Member
« Reply #17 : Червня 28, 2014, 08:49:42 08:49 »
Гідності в українців вистачає. Українців мало, здебільшого хохли.

+100. Хохлов дофига. Многовековая работа России в этом направлении не прошла даром :smilie2:

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #18 : Червня 28, 2014, 09:00:23 09:00 »
Немного о французском периоде Скрипки. А вы знаете, что свой единственный хит ВЕСНА (все остальное — незапоминаемый шлак) Скрипка слямзил. Помните, там есть такой проигрыш в начале песни и дальше между куплетами (Скрипка его на гармошке играет кажись)? Этот проигрыш как раз и сделал ВЕСНУ хитом, если так разобраться. Так вот, эта мелодия спизжена. Я слышал точно ее в исполнении какого-то француза, это какой-то французский шансон начала 90-х. Не знаю кто пел. Случайно услышал по радио, едучи в такси.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
« Reply #19 : Червня 28, 2014, 09:27:00 09:27 »
Немного о французском периоде Скрипки. А вы знаете, что свой единственный хит ВЕСНА (все остальное — незапоминаемый шлак) Скрипка слямзил. Помните, там есть такой проигрыш в начале песни и дальше между куплетами (Скрипка его на гармошке играет кажись)? Этот проигрыш как раз и сделал ВЕСНУ хитом, если так разобраться. Так вот, эта мелодия спизжена. Я слышал точно ее в исполнении какого-то француза, это какой-то французский шансон начала 90-х. Не знаю кто пел. Случайно услышал по радио, едучи в такси.
Ваш пост мне тоже, что-то напоминает, я его слышал в маршрутке от какого-то чувака. Не знаю ни маршрут, ни чувака. Но вы ПЛАГИАТОР.
Это я так гиперболизировал, слегка.
Факты и ссылки могут реабилитировать.
Ник зарезервирован

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #20 : Червня 28, 2014, 09:40:48 09:40 »
Ваш пост мне тоже, что-то напоминает, я его слышал в маршрутке от какого-то чувака. Не знаю ни маршрут, ни чувака. Но вы ПЛАГИАТОР.

Ссылки не дам, можешь не верить. Мне насрать. Сидел в такси, услышал по радио знакомый проигрыш, думал, что Скрипка сейчас петь будет. А там какой-то мужик на французском запел. Не Скрипка точно!

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
« Reply #21 : Червня 28, 2014, 09:59:08 09:59 »

Ссылки не дам, можешь не верить. Мне насрать. Сидел в такси, услышал по радио знакомый проигрыш, думал, что Скрипка сейчас петь будет. А там какой-то мужик на французском запел. Не Скрипка точно!
Если писать че попало и срать на ответы, то получается монолог, однако. А чувак стырить не мог? А "Горила сосна" у кого украл Скрипка.
Скрипка козел, но не нужно гнать совсем уж оголтело.
Ник зарезервирован

Offline El_Parasito

• Hero Member
« Reply #22 : Червня 28, 2014, 10:40:14 10:40 »
Тю, Скрипка всегда был на подсосе у регионов и попова. Тоже мне новость.
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 28, 2014, 10:43:22 10:43 »
Народ, мушу всім нагадти про цей пункт правил:
1.2 Неталановитий мат, що не є актом мистецтва, поезії чи самовираження, а лише виплеском тваринної експресії дописувача.
Хто буде зловживати матом, буде на якийсь час позбавлений можливості писати на форумі, що би встигнути охолонути, і пригадати що матюкатись це таки погано.

Offline cdecdc Put

• Ветеран форума
« Reply #24 : Червня 28, 2014, 10:46:54 10:46 »
Проще всего в жизни жить шестеркой.Кажется у тебя  минимум проблем.Но это так обманчиво.
Модер,всем вышесказанным можешь пренебречь.Пеця халосый.

Offline Люся

• Full Member
  • Бандерiвка
« Reply #25 : Червня 28, 2014, 10:52:23 10:52 »
Скрипка давно вичерпав свiй талант. За 25 рокiв- 20 пiсень. Перший альбом був вдалим. "Краi'на мрiй" та iнше. Але на цьому i все. Бог у гiмнюка забрав Дар. Так йому i треба.НМСД.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #26 : Червня 28, 2014, 11:08:25 11:08 »
Народ, мушу всім нагадти про цей пункт правил:
1.2 Неталановитий мат, що не є актом мистецтва, поезії чи самовираження, а лише виплеском тваринної експресії дописувача.
Хто буде зловживати матом, буде на якийсь час позбавлений можливості писати на форумі, що би встигнути охолонути, і пригадати що матюкатись це таки погано.

а может эта… смайлики поделать, заменяющие мат. Правда, наверное мы тогда тут одни мультики смотреть будем  :smilie11:

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 28, 2014, 11:08:41 11:08 »
Если скрипка вьlступит с валерией- значит он разделяет ее взглядьl...и поддерживает борьбу валерии против ,,фашистов'' и ,,беендеровцев'', коими является в ее умишке весь украинский народ...А путина Скрипка уважает и считает миротворцем...Иначе, он с Валерией не пел бьl...просто не смог...Как не может Макаревич вьlступать в Крьlму....

Offline злата

• Ветеран форума
« Reply #28 : Червня 28, 2014, 11:12:43 11:12 »
И еще я заметила: как только творческий человек идет на сделку с совестью--у него пропадает способность творить...

Чупс

• Гість
« Reply #29 : Червня 28, 2014, 11:13:16 11:13 »
І Йосиф Кобзон серед них буде. Достойна компанія "патріоту" Скрипці  :smilie2:

Just bussines nothing else.