Автор Тема: Штайнмаєр - лише припинення вогню на довгий час дасть шанс вирішити конфлікт  (Прочитано 5349 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline outsider

• Ветеран форума
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр привітав звільнення групи спостерігачів спеціальної місії ОБСЄ, що проводила роботу на Донбасі, та схвалив продовження режиму припинення вогню.Про це повідомляється в заяві Штайнмаєра, опублікованій на сайті міністерства закордонних справ ФРН, - передає Німецька хвиля.

Як зазначається у заяві, спостерігачі "у безпеці" та перебувають поки що у Донецьку.

Глава зовнішньополітичного відомства подякував усім сторонам, які долучилися до процесу перемовин щодо звільнення зниклих спостерігачів спеціальної місії ОБСЄ - передусім самій міжнародній організації, яка координувала ці переговори.

"Я також дякую тристоронній контактній групі, у складі якої Росія теж відіграє важливу роль. Росія також діяла у складі цієї комісії і зробила свій внесок для того, щоб це звільнення відбулося", - зазначив міністр у своїй заяві.

Штайнмаєр висловив сподівання, що четверо спостерігачів зможуть виїхати з Донбасу у неділю, 29 червня.

Крім того, міністр закордонних справ назвав "позитивним знаком" продовження Петром Порошенком перемир'я на Сході України. Утім, зазначив Штайнмаєр, це тільки початок процесу.

На його думку, лише припинення вогню на довгий час дасть шанс вирішити конфлікт мирним шляхом, тобто за допомогою переговорів.

Штайнмаєр також сподівається, що ОБСЄ зможе долучитися до контролю режиму припинення вогню та ситуації на державному кордоні.

На його погляд, міжнародна організація може відіграти центральну роль у цих процесах. "Однак вона зможе робити це лише, якщо спостерігачам ОБСЄ створять безпечні умови для роботи", - зазначається у повідомленні.

Лише у такому випадку міжнародна організація зможе сприяти підтримці миру та стабільності у регіоні.

Як відомо, у суботу терористи звільнили з полону ще чотирьох спостерігачів ОБСЄ, які працювали у Донецькій області.

Спостерігачі були у полоні бойовиків більше 30 днів.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
скільки в заручниках ще залишилося спостерігачів? хто знає?
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
Дык вроде все уже - разве нет? Было две группы - одну освободили пару дней назад, это вторая.

Я кстати не понял - по новостям передали, что там и русский член был. Что он там делал, если это правда? Нахрена нам такие миссии, если там еще и всякие шпионы ошиваются?
« Останнє редагування: Червня 29, 2014, 02:44:59 14:44 від kolyan68 »

Offline PamTam

• Ветеран форума

було 8, ніби всіх відпустили

Offline outsider

• Ветеран форума

Це не суттєво. Завжди можна взяти свіжих. Якщо не спостерігачів, так західних журналістів

Offline outsider

• Ветеран форума
Суть-то заяви в іншому. Перемир`я - працює! Треба дати миру шанс! І головне побільше спостерігачів яким уряд України мусить створити комфортні умови. На щастя В РБСЄ є певий запас досвідчених дипломатів які тимчасово безробітні

• Ветеран форума
Дык вроде все уже - разве нет? Было две группы - одну освободили пару дней назад, это вторая.

Я кстати не понял - по новостям передали, что там и русский член был. Что он там делал, если это правда? Нахрена нам такие миссии, если там еще и всякие шпионы ошиваются?

очевидно, русскій члєн, їх в заручники і здав.

Offline наяа

• Hero Member
Мене вражає цинізм цих єврогеїв... вони будуть тягнуть... а виукраїнці гиньте

• Ветеран форума
Суть-то заяви в іншому. Перемир`я - працює! Треба дати миру шанс! І головне побільше спостерігачів яким уряд України мусить створити комфортні умови. На щастя В РБСЄ є певий запас досвідчених дипломатів які тимчасово безробітні

я тому і питаю, скільки їх, бо йде виторговування перемир"я в обмін на заручників.

Offline outsider

• Ветеран форума

я тому і питаю, скільки їх, бо йде виторговування перемир"я в обмін на заручників.

Я вже відповів :). На мою думку це всеодно. Завжди можна взяти свіжих. Якщо не дипломатів то журналістів, якщо не журналістів то представникив червоного хреста. Ця музика при бажанні може бути вічною.

Offline outsider

• Ветеран форума
Суть в тому що Штайнмаєр по-суті веде переговори з терористами від імені України. Мені це не здається правильним зразу на багатьох рівнях.

Offline Ukraine

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • http://fbet.org.ua
    • Вигравай на футбольних прогнозах
В Донецке боевики самопровозглашенной Донецкой народной республики (ДНР) захватили воинскую часть А1402.

Как сообщает «РБК-Украина», захват проводило спецподразделение «Народной армии Донбасса».

Отметим, по информации СМИ, воинская часть А1402 (Донецкий зенитный ракетный полк) была передислоцирована из Одесской области в 2007 году. В ее задачи входит охрана восточных границ государства и защита важных промышленных центров Донбасса с воздуха. В части служат около 300 солдат
 --

треба ще подовжити.. :smiley24:
єбанати

Offline Алекс

• Hero Member
Вот и я об том. Им пох сколько наших ребят положат, главное "мир" Хотелось бы посмотреть такой "мир" на территории, к примеру Германии.

Offline medved

• Ветеран форума
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

• Ветеран форума
Вот и я об том. Им пох сколько наших ребят положат, главное "мир" Хотелось бы посмотреть такой "мир" на территории, к примеру Германии.

на території Німеччини до нинішнього стану справ, скоріш за все, просто не доводили б. але то таке. деякі з них, виявляється, не єврогеї, а європідараси.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
пошолоннахуй

Не, наш президент прислушается к его мнению.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline outsider

• Ветеран форума

Заради справедливості ще пів-року тому українцям було абсолютно всеодно скільки помре сирійців в Сирії, чи Афганців в Афганістані.

Захист життів українців це обов`язок українського уряда, а не німецького.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
вчера этот самый ...майер вякал, что перемирие ничего не дает,
потом освободили обсешников, и ему уже всё нравится,
хочет продолжения банкета за счет украинцев,

Пете нужно говорить, что народ требует совсем не этого (ссылка на сегодняшний майдан), и прекращать "перемирие", которого нет.
Ну сколько же можно?

Offline kolyan68

• Sr. Member
  • Донецк, Украина
В Германии до такого бы просто не довели - разобрались бы с подобными террористами еще до того, как мировая общественность успела заявление сделать.

Offline outsider

• Ветеран форума
вчера этот самый ...майер вякал, что перемирие ничего не дает,
потом освободили обсешников, и ему уже всё нравится,
хочет продолжения банкета за счет украинцев,

Пете нужно говорить, что народ требует совсем не этого (ссылка на сегодняшний майдан), и прекращать "перемирие", которого нет.
Ну сколько же можно?

Ще вчорашнє продовження не мало сенсу. Якщо ЄС не був готовий до санкіцій третього рівня в суботу тим більше він не буде готовий в понеділок. Його вимоги частково виконані.

Offline outsider

• Ветеран форума
На мою скромну думку Петру Олексійовичу треба негайно скликати РНБО і скасовувати перемир`я. Наприклад під приводом вибуху моста на Харківщині.

Offline Татьяна

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
На мою скромну думку Петру Олексійовичу треба негайно скликати РНБО і скасовувати перемир`я. Наприклад під приводом вибуху моста на Харківщині.

+1
поводов для отмены перемирия достаточно,
нужно только воля,
но Петя боится идти наперекор западу, хотя я тоже считаю. что этот момент уже настал, иначе стране хана...

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Может фрау Штанмайер и будет интересно мнение херра Штанмайера(я нефкурсе - он не гомик?)
А нам нахуя это аффтаритетное унылое лайно?
Таки обосрались еврогейцы  :smiley14:

Ничего , пусть привыкают. Это только начало возрождения Руси  :smilie7:
Mocsia delenda est

Offline medved

• Ветеран форума
Может фрау Штанмайер и будет интересно мнение херра Штанмайера(я нефкурсе - он не гомик?)
А нам нахуя это аффтаритетное унылое лайно?
Таки обосрались еврогейцы  :smiley14:

Ничего , пусть привыкают. Это только начало возрождения Руси  :smilie7:
:smiley24:

наші танки точно будуть в масквє, ну а по нємцу - посмотрім
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Ser

• Hero Member
Цікаво лише звідки всі Штанмієри мУрк4елі і інші оЛанди з погімунами такі великі специ і знають шо реально твориться на сході? Шо вони дають дуже цінні поради підсказані хУйлом, а ми їх слухаємо наші громадяни гинуть і все всіх влаштовує??

Якщо та євроскотобаза до цих пір не ввела санкції а обяцяли 3 рівень з БЕРЕЗНЯ, то розраховувати на них верх безумства і цинізму, треба покладатися на свою ініціативу і вони будуть йти у нашому фарватері рішень а не навпаки :Prapor2:
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline PamTam

• Ветеран форума
Цікаво лише звідки всі Штанмієри мУрк4елі і інші оЛанди з погімунами такі великі специ і знають шо реально твориться на сході? Шо вони дають дуже цінні поради підсказані хУйлом, а ми їх слухаємо наші громадяни гинуть і все всіх влаштовує??

кто девушку ужинает, тот ее и танцует.

Offline convex

• Ветеран форума
Головне, щоб Пєця відчув, що ж..па від рідного народу йому може настати швидше, ніж від Меркель і Штайнмайєра.

Offline Ser

• Hero Member

кто девушку ужинает, тот ее и танцует.

Так все правильно, але не задорого вони свої гроші пропонують, може краще без грошей і без газу всі, не тільки Україна, а ми з голоду не вмремо, а війну ми і так отримаємо, ганьба вже на порозі, в цьому хтось ще сумнівається???
У кожного своє розуміння зрозумілого!

Offline outsider

• Ветеран форума
Головне, щоб Пєця відчув, що ж..па від рідного народу йому може настати швидше, ніж від Меркель і Штайнмайєра.

Так, саме цю нескладну думку я і проштовхую. Штайнмайєр він не ворог, але голос у нього не вирішальний а дорадчий.

Offline APR

• Sr. Member
  • Нiмеччина, Colonia Claudia Ara Agrippinensium
    • Мир Замков
Что сказал Штайнмайер дословно.
"Я рад тому, что было три дня продления перемирия. Это позволяет нам работать над получением дополнительных сигналов. Освобождение наблюдателей такой важный сигнал, отзыв закона о интервенции в совете федерации тоже важный сигнал. Я надеюсь, что это не конец, на выходных у нас есть еще пара часов для прогресса."
С учетом контекста и тональности для меня это звучит как "все это хорошо, но недостаточно для продления перемирия".
http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-5514~_parentId-ondemand100.html