Автор Тема: Свершилось  (Прочитано 3025 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline El_Parasito

• Hero Member
Re: Свершилось
« Reply #30 : Червня 29, 2014, 04:07:14 16:07 »
У Штабі АТО зазначили, що ця військова частина не має стратегічного значення. В ній знаходився невеликий арсенал зброї та два військових тягача.
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline otaman

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Збирач мінусів
« Reply #31 : Червня 29, 2014, 04:11:41 16:11 »
только расстрелы спасут Родину

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #32 : Червня 29, 2014, 04:11:58 16:11 »
У Штабі АТО зазначили, що ця військова частина не має стратегічного значення. В ній знаходився невеликий арсенал зброї та два військових тягача.

а може б вони той арсенал малозначущий дали хлопцця на передовій разом з тими тягачами,  перед тим як зазначати :smilie11:

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Україна понад усе!
« Reply #33 : Червня 29, 2014, 04:12:24 16:12 »
Думаю дело в том что порох уже не сможет найти причину продлить перемирие поэтому ему помогут найти причину к примеру завтра к вечеру сепары реально перестанут стрелять но к тому времени у них задача максимально закрепится и подгрести под себя все что смогут и вуаля, они готовы к переговорам.

Порошенко, Путін, Меркель і Олланд обговорять конфлікт на Cході

Лідери України, Росії, Німеччини і Франції у неділю обговорять конфлікт на сході України під час телефонної конференції.
Це вже другі подібні переговори за останні чотири дні.
У понеділок о 22 годині вибігає термін перемир'я, оголошеного на сході.
Євросоюз погрожує запровадити санкції щодо Росії, якщо вона не змусить проросійських сепаратистів припинити вогонь.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #34 : Червня 29, 2014, 04:13:56 16:13 »

аааа. ну тоді:

Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #35 : Червня 29, 2014, 04:26:49 16:26 »

Скорее всего так и есть, но даже пару тягачей проебать никак не способствует укрeплению боевого духа.
Тем более, прямо рядом с аэропортом, который наш.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #36 : Червня 29, 2014, 04:29:04 16:29 »
Думаю дело в том что порох уже не сможет найти причину продлить перемирие поэтому ему помогут найти причину к примеру завтра к вечеру сепары реально перестанут стрелять но к тому времени у них задача максимально закрепится и подгрести под себя все что смогут и вуаля, они готовы к переговорам.

Порошенко, Путін, Меркель і Олланд обговорять конфлікт на Cході

Лідери України, Росії, Німеччини і Франції у неділю обговорять конфлікт на сході України під час телефонної конференції.
Це вже другі подібні переговори за останні чотири дні.
У понеділок о 22 годині вибігає термін перемир'я, оголошеного на сході.
Євросоюз погрожує запровадити санкції щодо Росії, якщо вона не змусить проросійських сепаратистів припинити вогонь.

перед тим сказали, що навіть звільнення 4х з ОБСЄ можна вважати подальшим "перемир’ям"

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #37 : Червня 29, 2014, 05:54:23 17:54 »
ватаІнфо уже пише розповсюджує фоточки, хоча вони фейкові здається:

МОЛНИЯ: чистое небо над Донецком — спецназ ДНР захватил гарнизон ракетных войск ПВО
 Донецке бойцы спецподразделения армии Донецкой народной республики захватили гарнизон ракетных войск, зенитно-ракетный полк ПВО № А-1402. На вооружении части стоят мощные системы противовоздушной обороны дальнего радиуса обнаружения и уничтожения воздушных целей. 

В пресс-службе ГУМВД Украины в Донецкой области подтвердили эту информацию: «В Донецке представители „ДНР“ захватили военную часть № А-1402».

Воинская часть А1402 (Донецкий зенитный ракетный полк) сформирована в селе Алексеевка Белгород-Днестровского района Одесской области. В 2007 году была совершена передислокации части А1402 в Донецк.

Донецкий ракетный полк выполняет задачи по охране восточных рубежей государства и защите важных промышленных центров Донбасса с воздуха.

Напомним, что Славянск и Донецк разделяет 113 км. В зависимости от модификации система ПВО «Купол» способна обнаруживать  цели на расстоянии до 150 км, рабочая дальность поражения цели - самоходной огневой установкой ЗРК «Бук» в районе 20 км.

Фото ранее сделаны в в/ч № А-1402. 

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #38 : Червня 29, 2014, 05:58:56 17:58 »
Их везли на север еще в марте, но что потом - х.з.

Offline Volodimyr

• Jr. Member
  • **
« Reply #39 : Червня 29, 2014, 08:59:20 20:59 »
Бойовики частково захопили військову частину протиповітряної оборони в Донецьку А1402.

Про це "Українській правді" повідомив представник прес-центру АТО Олексій Дмитрашковський.

"Вранці відбувся напад на частину протиповітряної оборони. використовували гранатомети і міномети. напад був добре спланований", - повідомив він.

"В результаті короткого бою нападникам вдалося захопити частину військовослужбовців у полон і частину території. Решта військових зайняли оборону, обороняючи  плац, їдальню і приміщення, де розташоване матеріальне забезпечення", - додав він.

За словами Дмитрашковського, з техніки захоплено дві вантажівки.

відповідаючи на питання Української правди, Дмитрашковський підтвердив, що у тій частині знаходиться зенітний ракетний комплекс "Бук".

"Але він неробочий. Решта, що працюють, знаходяться на інших стратегічних об’єктах", - зазначив він.

На питання, чи можуть бойовики його налагодити роботу ракетного комплексу "Бук", Дмитрашковський сказав: "Я не думаю, що це їм потрібно".

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #40 : Червня 30, 2014, 02:06:14 02:06 »

На питання, чи можуть бойовики його налагодити роботу ракетного комплексу "Бук", Дмитрашковський сказав: "Я не думаю, що це їм потрібно".

%&^^ный дурак... :fp2

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #41 : Червня 30, 2014, 02:16:03 02:16 »
та немає там буків, не парьтесь
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline ursusus

• Hero Member
« Reply #42 : Червня 30, 2014, 02:18:06 02:18 »
Если их там нет, то мистер Дмитрашковский не дурак, а враг, так как он сказал, что есть.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #43 : Червня 30, 2014, 04:58:42 04:58 »

%&^^ный дурак... :fp2

Навпаки, розумна людина і реаліст: нахуя ремонтувати захоплений бук, якщо "під нього" можна легалізувати робочий, котрий буде (чи вже) затягнуто з Хуйлостану.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #44 : Червня 30, 2014, 05:25:10 05:25 »
На кожному ліхтареві на Хрещатику має висіти по генералові ЗСУ. Це буде початком творення нормального війська.
If you are going through hell, keep going.