Автор Тема: З повагою до "российско говорящих бандеровцев"  (Прочитано 16384 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours

Ти юльок за аргументацією. Як тільки я пояснив внутрішню суперечливість твоєї позиції ти не придумав нічого розумнішого як "відповідально" мене кудись там послати.

Пытался объяснить я. Ты тупо не имея аргументов написал что я привел Януковича. Соответственно отправился в том же направлении куда и он. Засим спор считаю законченным, таки любители ющенко не менее упоротые чем фанаты тимошенко.

Ти практично в одному абзаці написав що "відповідальні європейці" зняли Ющенка і тут же звинуватив Ющенка що він (увага!) поставив Януковича. Очевидно на протязі дня всі "відповідальні європейці" кудись виїхали.

Програш Ющенка це якраз був тріумф охлократії над здоровим глуздом.

Ты на ходу балаболишь или все таки приведешь мне этот абзац без своих домыслов?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline мабуть

• Hero Member
  • Empire City
outsider, тяжело поверить, что Вам сейчас больше нечего делать полезного, кроме выяснения отношений.
They're assholes. We're not. But we're only not assholes if we won't do shit like that.

Offline outsider

• Ветеран форума
outsider, тяжело поверить, что Вам сейчас больше нечего делать полезного, кроме выяснения отношений.

Так я стосунки і не з`ясовую, я в міру своїх здібностей пояснюю чому українська важлива і чому російськомовний українець це нонсенс.

Це колеги по дискусії постійно ставлять під сумнів мою добросовістність. Що я думаю про їх добросовістність говорити поки рано, хоча деякі себе вже показали.

Offline dorosh

• Hero Member
Ось мені теж здається що абсолютно нормально попрохати українських патріотів бути не тільки патріотами країни але і патріотами мови. Не думаю що це якимось чином применшить повагу народа до тих хто зараз на передовій.

Спроби інституціалізації російськомовних українців це шлях в нікуди.
та шо вы наезжаете, обидна, чесслово... имхо, эти разговоры вообще сейчас некстати. Не знаю, насколько мой случай отражает ситуацию с русскоязычными украинцами, но попробую рассказать: русскоговорящая в силу определенных причин и мои дети, несмотря на полученное образование на украинском, тоже. Хотя в разговоре с украиноязычным собеседником без проблем переходят на украинский. Пушкин и Достоевский для них такая же иностранная литература, как Стендаль или Диккенс. Хочу, чтобы мои внуки, когда они появятся, жили в украиноязычной стране, но это не может произойти по щелчку. Процесс вытеснения украинского языка занял не одну сотню лет, но в селах он все еще превалирует по всем областям, нужна гос. программа по его возрождению.
Для меня маркер свой-чужой давно и сейчас особенно "говорит по-украински — значит свой", несмотря на мою русскоязычность. Да, вот такой разрыв шаблона. Дубляжи выбираю украинские, книги читаю на украинском, украинский язык мне реально приятно слышать, но я на нем не говорю и не думаю, но это не из принципа. Так уж получилось, что мне теперь, застрелицца?
зы. Да и не вечны русифицированные украинцы-нонсенсы, так что проблема в конце концов решится естественным путем.
И вообще оставьте уже этот гребаный русский язык в покое. Выдавливать постепенно,  а не шашкой махать надо. 
« Останнє редагування: Липня 02, 2014, 04:43:34 16:43 від dorosh »

Offline serginio

• Ветеран форума
та шо вы наезжаете, обидна, чесслово... имхо, эти разговоры вообще сейчас некстати. Не знаю, насколько мой случай отражает ситуацию с русскоязычными украинцами, но попробую рассказать: русскоговорящая в силу определенных причин и мои дети, несмотря на полученное образование на украинском, тоже. Хотя в разговоре с украиноязычным собеседником без проблем переходят на украинский. Пушкин и Достоевский для них такая же иностранная литература, как Стендаль или Диккенс. Хочу, чтобы мои внуки, когда они появятся, жили в украиноязычной стране, но это не может произойти по щелчку. Процесс вытеснения украинского языка занял не одну сотню лет, но в селах он все еще превалирует по всем областям, нужна гос. программа по его возрождению.
Для меня маркер свой-чужой давно и сейчас особенно "говорит по-украински — значит свой", несмотря на мою русскоязычность. Да, вот такой разрыв шаблона. Дубляжи выбираю украинские, книги читаю на украинском, украинский язык мне реально приятно слышать, но я на нем не говорю и не думаю, но это не из принципа. Так уж получилось, что мне теперь, застрелицца?
зы. Да и не вечны русифицированные украинцы-нонсесы, так что проблема в конце концов решится естественным путем.
И вообще оставьте уже этот гребаный русский язык в покое. Выдавливать постепенно,  а не шашкой махать надо.

час
на все потрібен час
кожна справа має свій період звершення

Offline outsider

• Ветеран форума
Ось мені теж здається що абсолютно нормально попрохати українських патріотів бути не тільки патріотами країни але і патріотами мови. Не думаю що це якимось чином применшить повагу народа до тих хто зараз на передовій.

зы. Да и не вечны русифицированные украинцы-нонсенсы, так что проблема в конце концов решится естественным путем.

Так власне не я і почав. Мене покоробило виділення російськомовних патріотів у якусь окрему категорію. І захотілося поговорити на тему яким мусить бути справжній патріот.

P.S. До викладених тобою, чисто практичних, проблем я безумовно готовий ставитися з розумінням. Головне тут - розуміння кінцевої мети.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Так власне не я і почав. Мене покоробило виділення російськомовних патріотів у якусь окрему категорію. І захотілося поговорити на тему яким мусить бути справжній патріот.

твое первое сообщение в теме - отрицание патриотизма абсолютно всех рускоязычных украинцев. language nazi?

outsider

Re: З повагою до "российско говорящих бандеровцев"
« Reply #1 : Липня 01, 2014, 07:11:00 19:11 »

Мене узька в Києві напружує. Узькоязичний патріот України це нонсенс
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
Етнічним росмовним українцям (яких певно ~80% від усіх росмовних) потрібно повертатись до джерел. Це як оздоровлення тимчасово захворілого.
Тоді у маськовських хуйлів не буде їх НАЙСИЛЬНІШОГО козиря - одна мова/один нарот/захистити своїх від галіцаєв-бєндєравцев.
До речі, багато кацапів щиро вірять у те, що росмовний громадянин України є дійсно русскій чєлавєк, який страждає від бєндєравцев, яких вивели в пробірці австріяки, шоб ці големи мордували справжнього русскава чєлавєка.

І теперішні події повинні каталізувати цей процес. Навіть чисто прагматично, без пафосу тіпа повернення до коренів - це допоможе дистанціюватись від диких кацапів. Це наш ментальний кордон з Мордором.

« Останнє редагування: Липня 02, 2014, 05:10:07 17:10 від BOB.K »

Offline outsider

• Ветеран форума

твое первое сообщение в теме - отрицание патриотизма абсолютно всех рускоязычных украинцев. language nazi?

outsider

Re: З повагою до "российско говорящих бандеровцев"
« Reply #1 : Липня 01, 2014, 07:11:00 19:11 »

Мене узька в Києві напружує. Узькоязичний патріот України це нонсенс

Ні, це суть справи. Український патріот неодмінно приходить до української мови. Все інше - нонсенс.

Offline Piton

• Ветеран форума
Ні, це суть справи. Український патріот неодмінно приходить до української мови. Все інше - нонсенс.
Суть дела в том что мы не нуждаемся ни в твоих советах ни в твоем одобрении ввиду узости твоих взглядов. Dixi

Offline outsider

• Ветеран форума
Суть дела в том что мы не нуждаемся ни в твоих советах ни в твоем одобрении ввиду узости твоих взглядов. Dixi

Колего, я порад взагалі не даю, особливо узьким. Просто висловлюю свою думку.

Offline Старик.de

• Full Member
"Український патріот неодмінно приходить до української мови."

Не обязательно.У многих нет времени учить язык или память не очень хорошая.Это в детстве языки легко учатся,а в зрелом возрасте это бывает часто тяжело.

Offline Piton

• Ветеран форума
Колего, я порад взагалі не даю, особливо узьким. Просто висловлюю свою думку.
Так и я высказал.

Offline Milena

• Hero Member
:smiley24:

... потому что не страдаем комплексом неполноценности, которий ты пытаешься нам навязать. И чем в этом вопросе ты отличаешься от "старшего русского брата"? А ничем, новый вид шовинизма - великоукраинский? :smiley14:

І серед нас є етнічні росіяни, євреї, вірмени (Нігояна пам'ятаєш?), білоруси (прізвище Жизневський тобі щось говорить?), грузини, молдавани..., і ніхто нам не забере нашу рідну мову - не заважає вона нам любити і знати (хтось краще, хтось гірше) українську.

А от Гадіка Колєсніченка і Ганусю Герман я б позбавила права розмовляти українською!   

« Останнє редагування: Липня 02, 2014, 11:43:02 23:43 від Milena »

Offline outsider

• Ветеран форума
Мені байдужі ваші комплекси чи не комплекси. Все ж просто як ріг будинку - патріот? Вчи мову. Нє, починається що на єзигє какось льогчєй.

Offline dorosh

• Hero Member
та какие нафиг комплексы, мой круг общения абсолютно русскоязычный, перееду в украиноязычный регион, перейду на украинский, сначала буду говорить медленно, но потом буду щебетать не хуже вас. Никакое изучение не может заменить живого общения.

Чупс

• Гість
Ще раз гляньте на це відео. Без коментарів ...

Хорошее видео. Зря он его башкой об стенку не ебанул.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

:smiley24: :Prapor2:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Гонсалес

• Sr. Member
Перш ніж братися за російськомовних, треба навчитися україномовним не переходити одразу на російську при зустрічі із російськомовним. Для початку...

це  два паралельних процеси.. не  думаю що це стосується автора посту