Автор Тема: Притормозіть плз. панове з Порохом- громовєржцем.  (Прочитано 2933 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline finli

• Ветеран форума
Президент 100% продовжить перемовини .І це правильно з точки зору збереження  міст, заводів, і в першу чергу людських життів.
Наразі АТО подовжено, нанесено потужний хук колорадському кодлу.Їх відріжуть від постачання, наші війська закріпляться на нових позиціях, стиснуть кільце.Потім буде запропоновано колорадам скласти зброю, ну власне те що за планом президента.

От власне мій прогноз.

Offline Sailor

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Dum spiro, spero.
От в данной ситуации, при закрытой границе, и полной блокаде,переговоры будут по делу.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
твой пост огорчает местных людоедов  :smiley14:
Mocsia delenda est

Offline ofenrohr

• Hero Member
Ще потрібно по-справжньому перекрити кордон, бо взяли сьогодні Довжанський, а ще відкриті Червонопартизанськ та Ізваріне.

Offline Ренегат

• Hero Member
  • Україна понад усе!
твой пост огорчает местных людоедов  :smiley14:
:bx:

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
А зачем приостанавливаться для переговоров? Стрелять нечисть, пусть сами звонят, и просят о пощаде!

Offline анабиоз

• Hero Member
попытка еще раз предложить переговоры будет не лишней. Боевки по-любому будут раздолбаны, но они могут сложить оружие по-хорошему, если согласятся на план Порошенко (из которого я бы исключил пункт об амнистии), или из раздолбают к чертовой матери. Судя по нынешней реакции рашки, хуйло вводить войска не станет.
 АТО проходит нормально, нужно не спешить, так как можно наломать дров, а действовать точечно и аккуратно, пытаясь минимизировать потери среди наших.

Offline finli

• Ветеран форума
Коктейль з піздюлін і розмов про гуманізм, діє значно краще ніж просто піздюліни, або просто розмови про гуманізм.

Offline romulus

• Hero Member
Коктейль з піздюлін і розмов про гуманізм, діє значно краще ніж просто піздюліни, або просто розмови про гуманізм.
золотий ліберальний  :smilie7: рецепт

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
попытка еще раз предложить переговоры будет не лишней. Боевки по-любому будут раздолбаны, но они могут сложить оружие по-хорошему
а что им мешает сложить оружие сегодня во время АТО?  :Sho_za:

берешь кидаешь ствол, снимаешь светлые трусы, вешаешь их на палку и идешь сдаваться.

чушь это все.

кто хочет сдаться и сложить оружие имеет возможность это сделать и без перемирия
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
попытка еще раз предложить переговоры будет не лишней. Боевки по-любому будут раздолбаны, но они могут сложить оружие по-хорошему
а что им мешает сложить оружие сегодня во время АТО?  :Sho_za:

берешь кидаешь ствол, снимаешь светлые трусы, вешаешь их на палку и идешь сдаваться.

чушь это все.

кто хочет сдаться и сложить оружие имеет возможность это сделать и без перемирия

Я про это же

Offline Sergius

• Ветеран форума
Треба обмежити постачання бензину та дизеля в зону АТО

Терри зможуть тiльки ходити пiшки

А пiшки як вiдомо багато не унесеш

Offline Ronin

• Ветеран форума
Мені зараз видається оптимальним таке поєднання "батога та пряника" - себто АТО та "переговорів": 5-6 днів нон-стоп АТО з масованим використанням максимально великого калібру та авіації - потім оголошення перемир"я на 45 секунд - щоб ті хто лишились мали час встати з кущів з піднятими руками та/або (опціонально) добігти без зброї до наших блокпостів. Після цього все заново - 5-6 днів нон-стоп АТО і так по колу. Хто за 45 секунд "перемир"я" не встигне здатись - це вже його особисті проблеми, проблеми тайм-менеджменту колорадів екіпажі  самоходок "Мста" не мають хвилювати...  :smilie7: Так і АТО буде просуватись, і для західних "миротворців" буде відмазка - "ми ж їм регулярно пропонуємо здаватись, ну, не всі встигають - але то таке..."

« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 09:41:29 21:41 від Ronin »

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Мені зараз видається оптимальним таке поєднання "батога та пряника" - себто АТО та "переговорів": 5-6 днів нон-стоп АТО з масованим використанням максимально великого калібру та авіації - потім оголошення перемир"я на 45 секунд -
ну так примерно столько времени нужно для перезаряжания пушки  :laugh:

если успеют сдаться в этот промежуток, то и будут приняты в плен
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline div

• Ветеран форума

Итить!

Куда это они прямой наводкой херачат?

Offline GUGA

• Hero Member
Мені зараз видається оптимальним таке поєднання "батога та пряника" - себто АТО та "переговорів": 5-6 днів нон-стоп АТО з масованим використанням максимально великого калібру та авіації - потім оголошення перемир"я на 45 секунд - щоб ті хто лишились мали час встати з кущів з піднятими руками та/або (опціонально) добігти без зброї до наших блокпостів. Після цього все заново - 5-6 днів нон-стоп АТО і так по колу. Хто за 45 секунд "перемир"я" не встигне здатись - це вже його особисті проблеми, проблеми тайм-менеджменту колорадів екіпажі  самоходок "Мста" не мають хвилювати...  :smilie7: Так і АТО буде просуватись, і для західних "миротворців" буде відмазка - "ми ж їм регулярно пропонуємо здаватись, ну, не всі встигають - але то таке..."

:smiley24:

Offline Ocean

• Hero Member
Президент 100% продовжить перемовини .І це правильно з точки зору збереження  міст, заводів, і в першу чергу людських життів.
Наразі АТО подовжено, нанесено потужний хук колорадському кодлу.Їх відріжуть від постачання, наші війська закріпляться на нових позиціях, стиснуть кільце.Потім буде запропоновано колорадам скласти зброю, ну власне те що за планом президента.

От власне мій прогноз.
Перемовини, чи консультації з терористами? :smilie7:

Offline Ronin

• Ветеран форума
Итить!

Куда это они прямой наводкой херачат?

Да пофіг - хай це хвилює тих, хто по інший бік від дульного зрізу...  :gigi:

P.S. Фотка взагалі-то з москальского сайту і тут для "візуалізації настроїв широких верств українців", але думаю, що наші установки "Мста", що сьогодні почали діяти на Сході виглядають абсолютно аналогічно.
« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 10:02:55 22:02 від Ronin »

Offline finli

• Ветеран форума

От власне мій прогноз.
Перемовини, чи консультації з терористами? :smilie7:

Формат незмінний Росія Україна ОБСЄ.
Там розмови про гуманізм.
Терористам - піздюліни. :smilie7:
« Останнє редагування: Липня 01, 2014, 10:07:18 22:07 від finli »

Offline Ronin

• Ветеран форума
Формат незмінний Росія Україна ОБСЄ.

Згідний - тільки хай Росія офіційно визнає, що вона представляє на перемовинах терористів - а не грає роль "третьої сили".

Offline Шарик72

• Hero Member
А в чергу за 6-ма сотками на Краснай площаді в цій тему записуються?  :smilie7:

Offline Маковій

• Sr. Member

Ну, дик, батіг і пряник в одному комплекті придумані давно.

Offline Vols

• Hero Member

Ну, дик, батіг і пряник в одному комплекті придумані давно.
Теж давно підтримую позицію про повне оточення і відключення від усіх комунікацій. Херачити по скупченнях поза містами, а  міста оточити і зробити коридори для мешканців, з фільтрацією. Очікування п*здєца для них буде гірше самого п*здєца. :smilie5: В місті хіба що точечно по адмінбудівлям, які захоплені, хоча і там можуть бути заручники. :smilie2:
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
фінлі, про те, що ти описав, навіть тут на форумі говорять вже не перший тиждень. і перед попереднім перемир"ям потрібно було зробити саме повне перекриття каналів постачання м"яса, зброї і грошей і можна було б миритися до осені, поки терористи там з "голоду" не передохнуть.
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан

Offline Ronin

• Ветеран форума
... Очікування п*здєца для них буде гірше самого п*здєца. :smilie5:

Я думаю, що треба врахувати ще специфіку "контингенту". При блокуванні підвозу наркоти в значної кількості сепаратів почне рвати дах - із самими непердбачуваними наслідками для їхнього ж оточення. Наркоман в стані ломки з автоматом та гранатами - це крутіше "мавпи з гранатою" :smilie7:

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
"speak softly and carry a big stick"
логічно, нє?
Kremlin delenda est.

Offline Agh

• Ветеран форума
Україна готова зупинити проведення АТО, якщо терористи відмовляться від застосування зброї, віддадуть кордон під контроль Києва і відпустять заручників.
Про це заявив президент Петро Порошенко у телефонній розмові з переобраним президентом Європарламенту Мартіном Шульцом, повідомляє його прес-служба.
Український президент зателефонував Шульцу, аби привітати його з переобранням.
Порошенко "повідомив про своє рішення не подовжувати дію режиму припинення вогню та запевнив у готовності відновити цей режим за умов двосторонньої відмови від застосування сили, відновлення контролю за кордоном при моніторингу ОБСЄ і звільненні всіх заручників".
Український президент підкреслив, що розраховує на підтримку Шульца для побудови скоординованих відносин між Україною та ЄС, зокрема для отримання Україною перспективи членства.

Offline Roland Deschain

• Hero Member

МЗС може щоразу висловлювати з цього приводу "діп консерн" :smilie5:

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
А вот не поленюсь процитировать сам себя -

"... Потянут время, с перерывами на неизбежные боевые действия на границе и вылазки неорганизованных боевиков, и разойдутся, ОБСЕ получит и опубликует пару отчетов и заявлений, перемирие кончится, и начнётся планомерно истребление боевиков.. вплоть до следующих консультаций.Сейчас весь мир так воюет, так всем спокойнее - вроде есть надежда, что кто останется в живых, станет более "договороспособным".  Ну а если нет, то нет.
 :upa..."

Написано, кстати, на пике прошлой "договорной" истерики, 24 июня ...  :gigi:
Sapere aude

Offline outsider

• Ветеран форума

От власне мій прогноз.

Дякую Кеп Очевидність