Автор Тема: Майдан, Небесной сотни, Киев, в картинках за 02.07.2014  (Прочитано 2461 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Торговля местами уже забила почти все

Кстати, сюда добавили еще маршрут, теперь есть 6й, 16й и 18й...

Столики и мангалы отвоевывают территорию

Сюда не добрались еще

Без пива ж никуда

Наглядная агитация

Проехать можно до гостиницы

А що, жилье в центре Киева, коммуналку платить не надо, протестуй до старости

:(

Contra Spem Spero

Offline monach

• Ветеран форума
реально заіпали тими палатками.

ЗІ: 3 Ведмеді походу кимось з майдану ще кришується

не зрозуміле заповнення людьми _державного_ готелю "козацький", недавно вивісили табличку про громадську приймальню якогось депутата (з якого переляку?)
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

не зрозуміле заповнення людьми _державного_ готелю "козацький", недавно вивісили табличку про громадську приймальню якогось депутата (з якого переляку?)

Там в провулку Шевченка ще є другий корпус і адміністрація, там взагалі бомжатник розвели
Contra Spem Spero

Offline monach

• Ветеран форума

Там в провулку Шевченка ще є другий корпус і адміністрація, там взагалі бомжатник розвели

от я саме про нього.

там якісь мутні типи в нульцовому облаштуванні. А за воротами туди приходять місцеві ряжені (різні фото-ведмеді та інші мульт-персонажі, з якими можна пофоткатись за гроші. Також карети та ін.) Цікаво хто це тримає та прикривається зараз націоналістичними гаслами
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Полярная лисичка

• Hero Member
Там в 20 метрах людей с Институтской складывали еще несколько месяцев назад, а эти "коммерсы" уже шашлычную там запилили. Ну не уроды?

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Там в 20 метрах людей с Институтской складывали еще несколько месяцев назад, а эти "коммерсы" уже шашлычную там запилили. Ну не уроды?

Ну от и я про что... :(

Кстати, отой дедушка на фото очень агрессивно вымогал деньги за то, что его сфотографировали, причем его фантазия замахнулась на 20 гривен...

Одну я ему дал, кончно, чтобы до метро за мной не бегал. Чисто рекет.. :( 
Contra Spem Spero

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Дякую, Сергію. :Prapor2:
От дивлюсь на фотки, а перед очима лютий 2014...правда ті кадри, що по ТБ бачила.
В серпні думаю приїхати в Київ, звісно, дуже хочу на ті місця.
Але...не знаю, чи зможу там ходити... :smilie2:
Вже стільки часу минуло, стільки подій відбулось. А в серці наче рана відкрита...і не загоюється...

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
От дивлюсь на фотки, а перед очима лютий 2014...правда ті кадри, що по ТБ бачила.
Вже стільки часу минуло, стільки подій відбулось. А в серці наче рана відкрита...і не загоюється...

Угу... :(  Певно, я таки за повну заборону торгівлі в межах Майдану.

У нормальних країнах - площа Незалежності - то є статусне місце, там не може бути торгівлі принципово...

У поки що не дуже нормальній - безпосередньо під стелою Незалежності - "Водка-бар", а сама площа отримала номінацію "найбільший півний ларьок у світі" :(
Contra Spem Spero

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
И союз трех медведей с пандой и зеброй :(
Contra Spem Spero

Offline Sergius

• Ветеран форума

Угу... :(  Певно, я таки за повну заборону торгівлі в межах Майдану.

У нормальних країнах - площа Незалежності - то є статусне місце, там не може бути торгівлі принципово...

У поки що не дуже нормальній - безпосередньо під стелою Незалежності - "Водка-бар", а сама площа отримала номінацію "найбільший півний ларьок у світі" :(

:smiley24:
точно - заборона 100%

Offline Л.Одеська

• Hero Member
меня лично напрягает проникновение на майдан засланных козачков и возможная подготовка терактов. Кто ведёт учёт этих людей? Кто проверяет паспорта? Чем вообще они там занимаются?
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)

Offline monach

• Ветеран форума
нарахував 5(!) палаток "трьох ведмедів" на майдані. Явно якась людина з влади пробиває

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
меня лично напрягает проникновение на майдан засланных козачков и возможная подготовка терактов. Кто ведёт учёт этих людей? Кто проверяет паспорта? Чем вообще они там занимаются?

Никто не знает, в том то и дело. Власти так не "контролируют", а выносят - вот... :smilie2:

Люди, які досі залишаються на Майдані Незалежності у Києві, не збираються додому, вони не планують розбирати намети, кухні і навіть "революційну Йолку".

Сотник Іван Лютий розповів ТСН, що постійних мешканців там зараз близько 400.

Більшість із них – активні учасники акцій протесту під урядовими будівлями. Інші впродовж дня вчаться вправно володіти батогом, дрючком, м'ячем та сокирою.

Активісти Майдану вважають, що користь від них є.

"Щоб влада не забувала, що є люди, які будуть її контролювати. Ми бачимо, що їм важко, але нехай знають, що є люди, які будуть її контролювати", - каже один із тих, хто досі живе просто неба в центрі столиці.

-------

Contra Spem Spero

Offline monach

• Ветеран форума

Никто не знает, в том то и дело. Власти так не "контролируют", а выносят - вот... :smilie2:

Люди, які досі залишаються на Майдані Незалежності у Києві, не збираються додому, вони не планують розбирати намети, кухні і навіть "революційну Йолку".

Сотник Іван Лютий розповів ТСН, що постійних мешканців там зараз близько 400.

Більшість із них – активні учасники акцій протесту під урядовими будівлями. Інші впродовж дня вчаться вправно володіти батогом, дрючком, м'ячем та сокирою.

Активісти Майдану вважають, що користь від них є.

"Щоб влада не забувала, що є люди, які будуть її контролювати. Ми бачимо, що їм важко, але нехай знають, що є люди, які будуть її контролювати", - каже один із тих, хто досі живе просто неба в центрі столиці.

-------

маю великі сумніви.

ЗІ: ІМХО це вже троян

Offline oleg1981

• Jr. Member
  • **
Вчора  показували як бидло що живе на майдані кидається на журналістів.Це просто ганьба.Пошвидше патріоти хай вертаються зі сходу з перемогою і викидають непотріб з Майдану.

Offline sicher

• Jr. Member
  • **
слідом за Воїнами часто приходять шакали
 :smilie2:

Содель Влад ‏@sodel_vlad
Андрюха Слон новий лідер людей, що живуть на Майдані, сьогодні він напав на СТБ і 5 канал http://goo.gl/1i9cgF  http://twitter.com/sodel_vlad/status/484444285388226560/photo/1

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
Згоден.

Остання політична відмазка для існування того, що існує, припинила діяти 27го...

Он "Донбасс", батальон, чогось вимагає - але ж вони на Майдані не живуть...

І про 400 я сумніваюсь. У наметах від Поштампту до Прорізної - вони взагалі не житлові - там всередені кілька столиків "фуршетних", телевізор і там складують розливалки для пива-квасу та сувенірні розкладки на ніч.

Фотографій не буде, бо люди при цих наметах на такі спроби повелися дуже агресивно :(
Contra Spem Spero

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
О!

Українська правда @ukrpravda_news Кличко предложил "майдановцам" перебраться из палаток в санаторий
Contra Spem Spero

Offline agnes

• Hero Member
  • Сионистский агрейссер
Вопрос постороннего: почему эти лбы, если по их словам они такие патриоты Украины, сидят в Киеве, а не на блок-постах под Кроматорском или не в рядах батальонов освобождающих границу?

Offline monach

• Ветеран форума
Згоден.

Остання політична відмазка для існування того, що існує, припинила діяти 27го...

Он "Донбасс", батальон, чогось вимагає - але ж вони на Майдані не живуть...

І про 400 я сумніваюсь. У наметах від Поштампту до Прорізної - вони взагалі не житлові - там всередені кілька столиків "фуршетних", телевізор і там складують розливалки для пива-квасу та сувенірні розкладки на ніч.

Фотографій не буде, бо люди при цих наметах на такі спроби повелися дуже агресивно :(

Добре було б зібратись чоловік 10-20 та сходити пофотографувати

Offline Tvladrat

• Hero Member
слідом за Воїнами часто приходять шакали
 :smilie2:

Содель Влад ‏@sodel_vlad
Андрюха Слон новий лідер людей, що живуть на Майдані, сьогодні він напав на СТБ і 5 канал

Когда на подругу Соделя "еще при царе" напал Титушко, то его повязали и закрыли очень быстро. Сейчас какой-то "Андрюха Слон" ходит спокойно и дальше.

Вопрос. Ну, думаю вопрос понятен. Доколе?

Offline Л.Одеська

• Hero Member
С "дрючком" надо быть на передовой! Почему то для защиты президента в ВР сегодня подтянули не этих с дрючком, а батальон с передовой...
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)

Offline Бурчун

• Newbie
  • *
  • Слишком стар я, что бы верить всему....
Смотрю на эти фотки - а сам в замешательстве. От некоторых мест сердце сжимает от воспоминаний пережитого там, а с другой стороны: или  :Sho_za:бомжатник очередной, или "комерсанты"  :Ganba: которым наплевать где ставить свои палатки - лишь бы прибыль давали. Все эти бочки, остатки баррикад, палатки - это все убирать. Они уже не передают атмосферу тех дней и событий, только гадючник разводят.
Лучше на Майдане сделать что-то типа парка небольшого, где можно  будет посидеть, отдохнуть и подумать. И память вечная будет о Небесной сотни, и культурно.
Лично для меня неприемлемо, что бы в тех местах, где люди были готовы и отдавали свою жизнь, здоровье, свободу ездили машины и стояли всякие базарчики и увеселительные учреждения.

Offline monach

• Ветеран форума
Лично для меня неприемлемо, что бы в тех местах, где люди были готовы и отдавали свою жизнь, здоровье, свободу ездили машины и стояли всякие базарчики и увеселительные учреждения.

+1

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

+1

+1
Contra Spem Spero

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *

Требования майдана выполнены.
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума

А когда это Порошенко стал "членом правительства?" - это раз.

25 февраля речь шла о правительстве до выборов Президента и в мирных условиях - это два.

Так что передергивания неуместны.
Contra Spem Spero

Offline Читач

• Ветеран форума
[IMG]http://i61.fastpic.ru/big/2014/0705/de/746f6719a95a5bcd5f84ab3b04ca55de.jpg[img]

[IMG]http://i61.fastpic.ru/big/2014/0705/d4/e74a7c723d32311a324bb95014828cd4.jpg[mg]

Порошенко не є членом уряду, його не призначали, його обрали, і учасники майдану в тому числі.

Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
[IMG]http://i61.fastpic.ru/big/2014/0705/de/746f6719a95a5bcd5f84ab3b04ca55de.jpg[img]

[IMG]http://i61.fastpic.ru/big/2014/0705/d4/e74a7c723d32311a324bb95014828cd4.jpg[mg]

Порошенко не є членом уряду, його не призначали, його обрали, і учасники майдану в тому числі.

:smiley24:
Contra Spem Spero