для Людас
ви не плутайте понос з золотухою
тут СРСР зуби обламав і нічого зробити не зміг, бої до 1960 року, далі підпілля і це зауважу в українців не було держави і підтримки, а гіркіни і інші дебіли це просто бандити. Тут недавно такі заїхали в Сарни ділити бурштин, кажуть багато хто з лісу не вийшов.
до нас приїхало досить багато таких осіб з Сходу і Криму, спочатку шугались, а тепер звикли, хочуть скоріше додому і зробити як у нас, тихо, гарно, влада працює, міліція під контролем, можна серед ночі гуляти. був фестиваль Галицька дефіляда, так в мене з малим в садочок ходить дитина біженців з Криму, ми допомагаємо і перед вихідними спілкуюсь за мамою (вагітна десь місяць 6-7)
питаю підете?
відповідь, ні не підемо, будуть п яні, бійки і т.д.
кажу, не переживайте все буде добре ПС, самооборона і міліція забезпечать порядок і не прийнято в нас напиватись, будуть діти, концерт і т.д.
каже, так будуть проблеми бо ми тільки по російськи говоримо, а раптом ПС причіпиться.
відповідаю, ПС перед вами, не причіпиться.
ступор, ви в ПС?
кажу, так і запрошую піти разом з нами, я, дружина, діти і ви разом.
ступор, потім так насторожено, ну до темноти.
домовились, зустрілись, пішли. Люди були в шоці, стоять колиби, продають пиво, горілку і жодного п яного, малих запустили на атракціони, пішли посиділи.
на літній сцені концерт, народ ходить в костюмах, вишиванках, всі вітаються.
починає темніти, збирається молодь, в гостей починає трішки трусити, кажуть ідем додому, кажу спокійно буде, ще цікаво.
тут випадково пересікаємось з бувшим мером п. Заставним. поздоровались в нас за столиком було місце, сів він з родиною, а я не кажу гостям, що це бувший мер, просто посиділи десь до 10-ї діти вже засинають, пішли додому, по дорозі кажу гостям, що вони тільки, що сиділи з бувшим мером, мені не повірили, прийшли додому і перевірили, знайшли в неті фотку.
тут був повний капець.
а ви кажете. нормальні вони люди, тільки мозок засраний, але це лікується, треба пожити в нормальному середовищі