Автор Тема: Скрипка - супер патріот?  (Прочитано 1248 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Чорна Сотня

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Скрипка - супер патріот?
« : Липня 08, 2014, 05:43:18 17:43 »
Олег Скрипка спростував чутки про спільний виступ із російською співачкою Валерією, яка публічно підтримала агресію Росії щодо України та виступила в Криму на відзначення його анексії.

"Дуже багато говориться в інтернеті, що я їду з Валерією з концертом чи то в Крим, чи то в Англію, - зазначив Олег Скрипка на прес-конференції з нагоди закриття фестивалю "Країна мрій". - Цей проект був запропонований мені півтора року тому. Мав брати участь у великому концерті в "Альберт-Холі" в Лондоні. Відмовився від цього проекту, по зрозумілих причинах. Концерт відбудеться, але вже без мене. І ні в який Крим підтримувати окупацію я не їду".
Лідер гурту "ВВ" представив на фестивалі власну колекцію одягу, два вироби з неї продав на аукціоні. Кошти призначені для допомоги військовим на Сході України. Співак сказав, що переселенцям зі східних областей та Криму він і так уже допомагає, тепер час допомогти Армії. Планує тур у зону бойових дій.

"Після "Країни мрій" займуся туром, який буде називатися "Героїчна пісня" - проїдуся по військових частинах, гарячих точках. Якщо вдасться, зберу рок-гурти. Фестиваль "Рок-Січ", цього року не вдався в Києві, то я хочу запропонувати виступити в гарячих точках, заспівати воєнні й героїчні пісні, підтримати моральний дух наших військових. Я знаю, що там по-перше, важко, а по-друге, там відбуваються прекрасні героїчні речі. Наші військові зараз найбільше потребують допомоги", - розповів Олег Скрипка.

Нема Сили не від Бога.  Ісідор. Екзарх Грузії.

Offline Alex

• Full Member
Re: Скрипка - супер патріот?
« Reply #1 : Липня 08, 2014, 06:13:23 18:13 »
Скрипка то патріот. Просто його кредо останніх років: "треба співпрацювати з владою". А яка була влада, відомо.

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
« Reply #2 : Липня 08, 2014, 06:22:04 18:22 »
Ось і  поглядимо, як Олег Скрипка відмовився і нівякі Англії з Валерією і іншими Кобзонами не поїде  :shuffle:
« Останнє редагування: Липня 08, 2014, 07:34:20 19:34 від Квітка »

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #3 : Липня 08, 2014, 06:23:27 18:23 »
патріот без політичних вподобань! ;)

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #4 : Липня 08, 2014, 06:41:15 18:41 »

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #5 : Липня 09, 2014, 03:22:19 03:22 »
"Олег Скрипка заспівав для десантників, що повернулися із зони АТО. Півторагодинний концерт влаштували на території 25-ої бригади на Дніпропетровщині, йдеться в сюжеті ТСН. Ніч.

Ідея запросити музиканта, належить дніпропетровському політологу Олексію Пастернаку. Він розповів, що номер телефону рокера дістав через знайомих після того, як у збитому в Луганську літаку ІЛ-76 серед десятків бійців загинув і його колега.

Скрипка на концерт пам'яті загиблих відразу погодився, а після виступу заявив, що вже підготував звернення до Міністерства культури з проханням зробити такі заходи для підтримки бойового духу військових регулярними.

"Ми вболіваємо, ми гордимося тими хлопцями, які виборюють свободу України, наше майбутнє. Ми розуміємо, що це передній фронт боротьби не тільки військової, а й культурної, і не лише України, а й всього світу", - вважає музикант
".

http://tsn.ua/glamur/na-dnipropetrovschini-oleg-skripka-zaspivav-dlya-desantnikiv-yaki-povernulisya-iz-zoni-ato-358217.html

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #6 : Липня 11, 2014, 02:59:15 14:59 »
Пішло руССомочілово  :smilie9:

Супруги Иосиф Пригожин и певица Валерия были обескуражены новостью об уходе украинского музыканта из звёздной «лондонской команды». По словам Пригожина, они надеялись, что музыкальный перфоманс пройдет без политического вмешательства, но Скрипка объяснил, что не может выступить на концерте из-за угроз службы безопасности Украины.

"Я очень расстроен этим фактом, но и к Олегу отношусь с пониманием и уважением," — поделился с SUPER Иосиф. — "У меня был с ним разговор, и он мне рассказал, что служба безопасности Украины вызвала его на допрос и угрожала тюремным заключением, если он выступит на концерте российской певицы. Не знаю, где тут правда. Искренне надеюсь, что я не навредил ему, поведав эту историю."
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline El_Parasito

• Hero Member
« Reply #7 : Липня 11, 2014, 03:19:35 15:19 »
он мне рассказал, что служба безопасности Украины вызвала его на допрос и угрожала тюремным заключением, если он выступит на концерте российской певицы
Креативная отмазка  :laugh:
Dann wollen wir streiten sieben Tage lang.

Offline Евгений

• Hero Member
« Reply #8 : Липня 11, 2014, 04:30:06 16:30 »

Супруги Иосиф Пригожин и певица Валерия были обескуражены новостью об уходе украинского музыканта из звёздной «лондонской команды». По словам Пригожина, они надеялись, что музыкальный перфоманс пройдет без политического вмешательства, но Скрипка объяснил, что не может выступить на концерте из-за угроз службы безопасности Украины.

"Я очень расстроен этим фактом, но и к Олегу отношусь с пониманием и уважением," — поделился с SUPER Иосиф. — "У меня был с ним разговор, и он мне рассказал, что служба безопасности Украины вызвала его на допрос и угрожала тюремным заключением, если он выступит на концерте российской певицы. Не знаю, где тут правда. Искренне надеюсь, что я не навредил ему, поведав эту историю."
У... Валерия не просто дура, а еще и лгунья. Это же надо так стараться Путину угодить  :Ganba:
Пардон, не Валерия а ее муж.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
« Reply #9 : Липня 11, 2014, 04:37:11 16:37 »
Хорошо было бы если бы это было бы правдой. Без привязки к Скрипке или ещё к кому, сотрудничество с врагами надо пресекать, и если угрожали сроком то это ему ещё повезло, ибо надо делать, а не обещать. Но, думаю, что шрек пиздун.
Ник зарезервирован

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #10 : Липня 12, 2014, 02:05:19 02:05 »
Скрипка розповів, як українських артистів "повикидали" з російських афіш
http://tsn.ua/glamur/skripka-rozpoviv-yak-ukrayinskih-artistiv-povikidali-z-rosiyskih-afish-358722.html

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #11 : Липня 12, 2014, 02:16:06 02:16 »

Ану, цікаво, чи буде коментар від Скрипки стосовно даної заяви?

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #12 : Липня 26, 2014, 12:06:40 00:06 »
Скрипка прихистив у себе на дачі три родини з Криму

10 людей вже оселилися в будинку музиканта

"Музикант і тепер вже актор Олег Скрипка розповів Каті Осадчій в програмі "Світське життя", що прихистив на своїй дачі біженців з Криму.

"Це почалося з того, що там одна родина жила, але там є місце, то зараз вже три родини живе. Раніше я не знав цих людей, поспілкувався. Це не творчі люди – бізнесмени", - розповідає Олег.

Зараз в будинку музиканта живуть 10 людей. Але за словами Скрипки всі вони хочуть якнайшвидше повернутися додому.

"Всі вони хочуть повернутися, вони будуть повертатися. Щойно буде можливість",
- розповідає Олег".

http://tsn.ua/glamur/skripka-prihistiv-u-sebe-na-dachi-tri-rodini-z-krimu-360666.html