Не удержался, спер с ФУПоголика, комментировать даже не знаю как, после "Дед хохлов в капусту рубал"
Via : Сьогодні, 13:08
Наш знаний фупчег Жад з Луганська зараз опинився на лінії вогню, виїхати з родиною не може, бо нема ані коштів, ані родичів.
Вважаю, що ми всім миром маємо йому допомогти, хто може і хто вважає за потрібне.
Жад трохи поломався і дав мені поштову адресу для переказів Укрпоштою, на запит надсилаю приватним повідомленням, питайте.
Банки там вже не працюють, тому для переказів банківських пропоную свої картки Приватбанку (гривневу і у євро), так само надішлю номер картки приватним повідомлення всім, хто зголоситься допомогти. Потім зібрані кошти я зніму з карток і перешлю або передам Жаду через надійних людей.
Ще я запропонувала Жаду для проживання свою дачу, вона невеличка без зручностей, за 100 км від Києва. На перший час зійде, звісно, але якщо хтось може допомогти житлом (місто не принципово, окрім Донбасу, звісно), також кажіть, я писатиму Жаду.
Ліриків, балаболів і критиканів прошу утриматися від дзявкання, нецікаво. Політичні погляди Жада мене особисто не турбують і я роблю те, що має зробити кожна совісна людина.