Автор Тема: Прокурор Києва вимагає негайно звільнити Майдан від протестувальників  (Прочитано 1747 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline entp

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Роби, що повинен зробити, і нехай буде те, що буде
Прокурор м.Києва Сергій Юлдашев вимагає від київської влади негайно розпочати процес звільнення від мітингувальників столичного Майдану Незалежності

"Я звернувся до начальника ГУМВС України в м. Києві Юрія Мороза та мера столиці Віталія Кличка з вимогою невідкладно вжити дієвих заходів для розблокування захоплених адміністративних будівель і транспортних комунікацій в центрі Києва. При цьому має бути забезпечена особиста безпека громадян та захист їх прав і свобод",  - цитує Юлдашева "Укрінформ".

Він зазначив, що криміногенна ситуація на території Майдану "вкрай напружена".

"Лише з квітня поточного року в Печерському райуправлінні міліції зареєстровано 4 факти заподіяння громадянам тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, а також понад 10 розбійних нападів. А загалом з 20 лютого у центрі Києва зареєстровано понад 158 кримінальних проваджень за фактами порушень громадського порядку, пов’язаних із завданням шкоди життю та здоров’ю громадян, скоєнням тяжких та особливо тяжких злочинів", - наголосив прокурор.

Крім того, поінформував він, дотепер залишаються заблокованими 2-й корпус готелю "Козацький", Головпоштамт, Міністерство аграрної політики України, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, Головне управління містобудування КМДА, ПАТ "Київпроект", Спілка архітекторів України, Національна музична академія, «Жовтневий палац», 5 і 6 поверхи готелю «Дніпро», 6 і 7 поверхи Укрпрофспілки та інші приміщення.

"Якщо найближчим часом не буде вжито невідкладних заходів щодо відновлення правопорядку у центрі Києва, це може призвести до формування негативної громадської думки про діяльність правоохоронних органів", - заявив Юлдашев.

Нагадаємо, 9 липня Генеральний прокурор Віталій Ярема не виключив силового варіанту звільнення Майдану Незалежності, зазначивши, що нинішня ситуація у центрі Києва дискредитує "Майдан гідності".
-------------------

нафіга їм стільки приміщень?

Offline dreamer

• Hero Member
Поддерживаю! Тот бомжатник нужно разбирать.
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline entp

• Ветеран форума
На Майдане заявили, что власть подбрасывает им алкоголиков
10 июля 2014, 09:04

Фото: Макс Левин

Центральная Рада сотен заявила о кампании по дискредитации Майдана

Центральная Рада сотен Майдана заявила, что появление алкоголиков на площади организовывает власть.

Об этом говорится в ее сообщении в "Фейсбуке".

"Мы получаем много комментариев относительно чистоты и неадекватных личностей на Майдане. Действительно такая проблема существует, мы ежедневно занимаемся этим вопросом, убираем из периметра десятки алкоголиков и других сомнительных личностей. Но власть заинтересована в дискредитации Майдана, поэтому каждый день появляются новые, происходят разного рода провокации", - сказано в нем.

Кроме того, Рада сотен заявила, что часть СМИ "получили указание по дискредитации" и "специально находят тех немногочисленных неадекватов и делают нужную картинку".

"В целом ситуация на Майдане выглядит по другому. Друзья, не верьте настолько журналистам, приходите сами на Майдан, проведите там побольше времени, пообщайтесь с людьми, посетите наши пикеты и акции, поймите чем мы занимаемся и какие у нас цели, потом делайте выводы... )", - отмечено в сообщении.

Offline TomFord

• Sr. Member
Но прежде чем его разогнать необходимо провести чистку силовых органов, в том числе сделать люстрацию этому прокурору, возможно после нее он сам пополнит рябы бомжей безработных.
Минус в карму - гарантия того что тебя услышали.

Offline VikS

• Hero Member
Цитувати
2-й корпус готелю "Козацький"
Там здається знаходиться збірний пункт батальйону "Азов".

Offline gonta

• Sr. Member
а якого хера ті телепні там сидять нині?
нехай йдуть в батальйони,а потім прийдуть з гранатомьотами і вїбуть по охвісі чеколядної хвабрики

Offline DeadHead

• Hero Member
Но прежде чем его разогнать необходимо провести чистку силовых органов, в том числе сделать люстрацию этому прокурору, возможно после нее он сам пополнит рябы бомжей безработных.
Так отож! Прокурор 100% не на 9-тці катається.

Offline DeadHead

• Hero Member
А взагалі мені Майдан чимось Січ нагадує. Не кажіть, що козаки воювали а не сиділи на острові, бо більшість майданців таки воюють!

Offline Vols

• Hero Member
А взагалі мені Майдан чимось Січ нагадує. Не кажіть, що козаки воювали а не сиділи на острові, бо більшість майданців таки воюють!
Ну, нехай Січ, але чому в самому центрі? Пропонували ж Київську фортецю, здається?
При потребі ми в будь-який момент можемо зібратися, як було 1-го листопада. Тоді ніяких палаток не було. Тим більше, що крім палаток там, виявляється, ще багато будівель зайнято. Так може прописати там проживаючих? Яка в тому потреба?
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline entp

• Ветеран форума
Цитувати
Chambaly
10 Jul 2014 12:39
IP/Host: ---.volia.net
Serge_D Написав:
-------------------------------------------------------
> Разогнать нах бомжарню... позор майдана.

Нас запитують: Після всякої війни, пожежі, смерті приходить тиша і люди починають уборку. Чому майдан у Києві досі триває? Зараз іде війна. Всі люди країни зжалися в кулак. Надіються і вірять у тих МУЖЧИН, що відвойовують честь держави. Небесна сотня не забута. Але присутність наметів на площі зараз незрозуміла. Можна ж мабуть зформувати контролюючий орган, штаб, там якийсь загін. Можете на мене камінь кинути, але я заявляю, що пора вже і ялинку прибрати, і намети. Привести хрещатик в норму. Чогось думаю, що мама, яка похоронила свою молоду дитину вбиту на майдані , туди не ходить. І правильно робить. Не можна змушувати людей заглядати в незариту могилу.Скільки відбудовувать треба, скільки рук. А тут на площі в центрі столиці табором дядьки стали. Досить.

Майдан відповідає: Небесна Сотня вже забута Владою. Тільки люди з Майдану опікуються тим, щоби сім'ї загиблих отримали спадок Героїв, і достойне їх закарбування в історії. Саме ми, люди, що є зараз на Майдані змушуємо чиновників боятися нашої сили і примушуємо їх до своєчасних і потрібних сім'ям героїв дій, а не "зайдіть через тиждень, коли я вже буду у відпустці". Саме люди з Майдану, присутність яких вам незрозуміла є єдиною в Україні силою, що здатна захищати українців від свавілля Системи. Влада Януковича була звалена, але Система залишилася та сама.
Саме з Майдану бойові батальони йдуть на фронт, Саме на Майдан вони повертаються, щоби сказати своє слово з фронту. Деякі з них повертаються в труні, щоби попрощатися з нашим світом. Саме до Майдану приходять люди, яким нікуди більше прийти - з суду, з прокуратури, з міскради, де ті самі чиновники, що працювали при Януковичі продовжують працювати і зараз. Саме до Майдану приходять кияни, яким аполітичні бізнесмени цинічно прикриваючись кольорами українського прапору перекривають вільний шлях щоб, як вони кажуть, "всякая шваль тут нє ходіла"...
Ви вважаєте, що цілі Майдану досягнуті? Ви вважаєте, що винні в побитті ваших дітей на Майдані, в розстрілі людей на Грушевського покарані? Ви вважаєте, що міліція здатна вас захистити? Вам здається, що в суді вам вдасься відстояти правду?

Ви хочете щоб Майдан пішов?
То візміть камінь, та киньте в нас.

віртуально - вже кинув.

треба приїхати і кинути в реалі?

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Кроме того, Рада сотен заявила, что часть СМИ "получили указание по дискредитации" и "специально находят тех немногочисленных неадекватов и делают нужную картинку".

"В целом ситуация на Майдане выглядит по другому. Друзья, не верьте настолько журналистам, приходите сами на Майдан, проведите там побольше времени, пообщайтесь с людьми, посетите наши пикеты и акции, поймите чем мы занимаемся и какие у нас цели, потом делайте выводы... )", - отмечено в сообщении.

Кроме журналистов, есть множество отзывов от обычных людей о том, что на Майдане тусят бомжи-алкашня-гопота.

Offline Chambaly

• Hero Member
Цитувати
Chambaly

віртуально - вже кинув.

Так. Прийди і кинь.
Сложные проблемы очень часто имеют простые,
наглядные и понятные всем неправильные решения...

Offline entp

• Ветеран форума
Цитувати
Chambaly

віртуально - вже кинув.

Так. Прийди і кинь.
мені 600 км їхати , то вже буде не камінь кидати, а те що зимою  кидав.

Offline VikS

• Hero Member
Я думаю вирішувати подальшу долю Майдану мають ті добровольчі батальйони, що воюють на Сході.
Коли повернуться.

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Я думаю вирішувати подальшу долю Майдану мають ті добровольчі батальйони, що воюють на Сході.
Коли повернуться.

Они этих уродов, которые бомжуют в центре города в то время, как другие кровь проливают, расстреляют просто

Offline entp

• Ветеран форума
Коли повернуться.

Они этих уродов, которые бомжуют в центре города в то время, как другие кровь проливают, расстреляют просто

та теж думаю, що закидати гнилими помідорами/яблуками чи навіть камінням - гуманніше.

Offline dreamer

• Hero Member

Так. Прийди і кинь.

Ахуенно борзый стал? Прийдем и кинем. Думаешь поднимется кто в твою защиту? Болт с винтом... Для того чтобы осуществлять общественный контроль над действиями власти не нужен бомжатник в центре столицы. Ни в одной цивилизованной стране такого нет, однако общественные организации успешно работают...

В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Так то воно так тікі не цьому пиздюку Яремі ці питаня вирішувати Хай влада і майдан зивають віче і на ньому вирішують
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна