Автор Тема: А чем "Свобода" отличается от КПУ (навеяно неким бенефисом на ФУПе)?  (Прочитано 5747 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Разницы нет никакой между правдой и ложью,
Если ,конечно,и ту,и другую раздеть (с) В.Высоцкий

А вед поэт прав. Забери у этих двух сил наносное (символика, риторика и т.п.) хотят они одного и того же: "отнять и поделить"

Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline noxious

• Hero Member
Главное Вие об этом не говорить. Я как-то имел неосторожность...

Offline dreamer

• Hero Member
Да Свобода, как проект, это специально созданная ПР страшилка для лохтората лугандонии... Они свою задачу выполнили... Теперь их место на свалке истории - рядом с социалистами, коммунистами, БЮТ и ПР...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Nik02121971

• Hero Member
пояснюю для талановитих і обдарованих

комуністи кажуть - роби, як я скажу,
свобода каже - роби, як я.

Вам нагадати скільки в Небесній сотні членів (і далеко не рядових) ВО Свобода

А пісню про вони адінаковиє ми вже чули

Слава Україні

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Так порівнювати в лоб...
Комі, які на барикадах стояли проти України зі зброєю в руках, і Свобода, яка беззбройна йшла під ворожі кулі...
Слава героям!

Offline dreamer

• Hero Member

Слава Україні

Да шо вы все к Небесной сотне примазываетесь? А что там кроме Свободы больше никого небыло?
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
А атнять і подєліть треба обов'язково! Це називати треба правильно: повернути незаконно вкрадене.

Offline Дрейк

• Ветеран форума

Слава Україні

Это каким-то образом влияет на "хотелки" "Свободы"?  да ещё и спекулировать героями из Небесной сотни. Это по меньшей мере мерзко.

Offline акын

• Ветеран форума
Главное Вие об этом не говорить. Я как-то имел неосторожность...

сказали шо тебя подменили?

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Я думаю тут варто заглибитись дещо в історію ... до витоків .. до свмих ...

Свого часу цей проект був започаткований ... лікарем-психіатром на базі львівського Кульпаркова ...

Хто курував психіатію при СССР всім відомо ...

Тому в мене питань давно немає  :smilie8:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Nik02121971

• Hero Member
давайте список членів Удару чи БЮТ, особливо керівників районних осередків, чи депутатів районних чи обласних рад.
в такій кількості не було.
коли БЮТ домовлялась з ПР, коли Удару ще не було, Свобода говорила те, що зараз всі, Свобода - єдина в Україні партія ідейного типу, до створення ПС.

не прикидайтесь дурнями, Свобода право-центристська партія з елементами націоналізму. Мені більше до вподоби ПС, але сховатися від факту, що саме ВО Свобода і її депутати ВР були в авангарді боротьби з режимом не вийде. І фото де Кошулинський виносить поранених найкращий факт.

І заборони КПУ вимагала Свобода давно, а не БЮТ з Ударом.

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
До речі - не так давно в силу певних причин мав нагоду перейтися палатами відомого закладу на Кульпаркові - там на стінах агітки Свободи кругом  :hot: чесно

Offline Nik02121971

• Hero Member
як член ПС вважаю членів ВО Свобода побратимами

за спекулювати, хотелки і спеклювати героями можна при зустрічі і по пиці отримати,

а мерзко забувати, що ви сиділи і перділи в тряпочку з 2010 року і тільки ВО Свобода відкрито билась в ВР з режимом.

а про хотелки, ви більше детально, якщо можна, партія ВО Свобода хоче влади для реалізації своєї програми, яка оприлюднена давно і не є таємницею. Це нормально, депутати від ВО Свобода не бігали з фракції у фракцію, не голосували за рішення ПР  і фракція ВО Свобода є самою дисциплінованою в ВР.

Єдина, крім ПС, партія на рядові члени вступають не для захисту бізнесу чи по рознарядці, а за покликом серця і гинуть за Україну за покликом серця.

Тільки повна скотина, яка не читала програму ВО Свобода може порівнювати її з КПУ, тільки провокатор, що хоче знищення України може заявляти, що у ВО Свободи   хотєлкі.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для зденика

Лікувались?

Свобода, це не стільки Тягнибок і депутати ВР, як тисячі і тисячі патріотів. Може в КПУ  є патріоти України?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
як член ПС вважаю членів ВО Свобода побратимами

за спекулювати, хотелки і спеклювати героями можна при зустрічі і по пиці отримати,

а мерзко забувати, що ви сиділи і перділи в тряпочку з 2010 року і тільки ВО Свобода відкрито билась в ВР з режимом.

а про хотелки, ви більше детально, якщо можна, партія ВО Свобода хоче влади для реалізації своєї програми, яка оприлюднена давно і не є таємницею. Це нормально, депутати від ВО Свобода не бігали з фракції у фракцію, не голосували за рішення ПР  і фракція ВО Свобода є самою дисциплінованою в ВР.

Єдина, крім ПС, партія на рядові члени вступають не для захисту бізнесу чи по рознарядці, а за покликом серця і гинуть за Україну за покликом серця.

Тільки повна скотина, яка не читала програму ВО Свобода може порівнювати її з КПУ, тільки провокатор, що хоче знищення України може заявляти, що у ВО Свободи   хотєлкі.

Небось Вы уже весь в синяках ходите?

Offline Тризуб_Володимира

• Hero Member
Тим шо у вас батхьорт від Свободи більший

Offline Nik02121971

• Hero Member
я добре знайомий з депутатами Тернопільської обласної та міської рад від ВО Свобода, я знаю скільки кримінальних справ на них відкрили за період Майдану, я бачив їх боротьбу.

Так, що майте повагу до людей, що боролись і будуть боротись не за бабло і посади, а за Україну.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
В общем пены много, а конкретно в чем различия так ни кто толком и не ответил. Ну разве что отвратительные попытки прикрыться героями Небесной сотни.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
я добре знайомий з депутатами Тернопільської обласної та міської рад від ВО Свобода, я знаю скільки кримінальних справ на них відкрили за період Майдану, я бачив їх боротьбу.

Так, що майте повагу до людей, що боролись і будуть боротись не за бабло і посади, а за Україну.

А можно вопрос? Каким образом Марков на свободе оказался?

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
для зденика

Лікувались?

Свобода, це не стільки Тягнибок і депутати ВР, як тисячі і тисячі патріотів. Може в КПУ  є патріоти України?

так - лікувався ... депресняк замучив   :gigi:

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Дрейк

всі прихильники БЮТ, КПУ, ПР і Удару можуть тільки язиком плескати, а коли за ідею треба морду бити, чи в морду отримати, можуть кричати про провокаторів чи тікати швидко і далеко.

критикувати партію можна за програму, за дії її представиків, за фінасування від ворогів. давайте факти. і це дискусія

а чим відрізняється Дрейк від Притули, чи чим відрізняється Дрейк від .......і.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Зденик

краще лікарство від депресняка - адреналін, автомат в руки і вперед, на все життя вилікуєтесь.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
для Дрейк

всі прихильники БЮТ, КПУ, ПР і Удару можуть тільки язиком плескати, а коли за ідею треба морду бити, чи в морду отримати, можуть кричати про провокаторів чи тікати швидко і далеко.

критикувати партію можна за програму, за дії її представиків, за фінасування від ворогів. давайте факти. і це дискусія

а чим відрізняється Дрейк від Притули, чи чим відрізняється Дрейк від .......і.

Памятники Ленину Свобода валит замечательно не спорю. Что ещё? Да и почему Марков на свободе?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Дрейк

а у Турчинова спитайте, він здається ще не у ВО Свобода, хоча з моєї точки зору це було правильне рішення
чи ви вважаєте, що Маркова позбавили мандату і посадили в межах закону, ми зараз наполягаємо на відновленні розслідування по тій справі і саджати його треба, але по закону.

він ворог, але і він має права.

Offline Зденик

• Ветеран форума
    • СЛЕЙТ (Sl8)
для Зденик

краще лікарство від депресняка - адреналін, автомат в руки і вперед, на все життя вилікуєтесь.

Маєте такий досвід? чи Юрко Михальчишин нашептав ?  :laugh:

Offline Nik02121971

• Hero Member
для дрейк

а ви приїзджайте в Тернопіль, Львів чи інше місто де ВО Свобода при владі хоча б 5 років і побачите в чому різниця.

Зайдіть на сайт Тернопільської мерії і подивіться на перелік службових автомобілів, може питання зникнуть.

Читайте програму, давайте обговоримо список законів, що депутати від ВО Свобода внесли у ВР і т.д., а в іншому випадку ви демагог, або дурень.

Offline Тризуб_Володимира

• Hero Member
В общем пены много, а конкретно в чем различия так ни кто толком и не ответил. Ну разве что отвратительные попытки прикрыться героями Небесной сотни.

по суті є щось сказати?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для зденика

маю, 18 лютого без автомату, з поламаними ребрами і забоєм легень. (щит+бронік), маю в 1991 в Москві, без автомату проти танків.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Тризуба

є - ВО Свобода внесла у ВР закон "Про громадянську зброю", а КПУ, в лиці КПСС і далі заборонила людям вільно володіти і носити зброю.

цього досить?

тільки ВО Свобода змусила депутатів ВР виступати на державній мові, досить, чи ми бавимось в ідіота

Offline Дрейк

• Ветеран форума
для Дрейк

а у Турчинова спитайте, він здається ще не у ВО Свобода, хоча з моєї точки зору це було правильне рішення
чи ви вважаєте, що Маркова позбавили мандату і посадили в межах закону, ми зараз наполягаємо на відновленні розслідування по тій справі і саджати його треба, але по закону.

він ворог, але і він має права.

Допустим, так почему марков до сих пор не сидит по закону. Или избиение сим гражданином Ваших соратников это так, мелкое хулиганство? Или все гораздо проще: вождю Вашему удобнее было под БЮТ лечь, чем Маркова засадить